karpik Napisano 23 Kwiecień 2022 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2022 20 minut temu, fala napisał: Jest teraz taka opcja na forum "ignoruj", ja sobie to odpaliłem i pluskwiaków nie czytam, choć wiem że coś tam pod moimi postami piszą. Chyba wiesz że nie należy wchodzić w dyskusje z idiotami .Sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem. Nałożyłem kaganiec na te ryje tępe i się nie denerwuję i mam spokój, piję piwo i czytam tylko to co mają do powiedzenia ludzie rozsądni, nie zaczadzeni kruchtą lub robiący laskę prezesowi. . Na tel. też jest ta opcja, bo nie mogę znaleźć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 23 Kwiecień 2022 Share Napisano 23 Kwiecień 2022 Teraz, karpik napisał: Na tel. też jest ta opcja, bo nie mogę znaleźć? Jest, różne apki call blocker. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 23 Kwiecień 2022 Share Napisano 23 Kwiecień 2022 28 minut temu, fala napisał: Jest teraz taka opcja na forum "ignoruj", ja sobie to odpaliłem i pluskwiaków nie czytam, choć wiem że coś tam pod moimi postami piszą. Chyba wiesz że nie należy wchodzić w dyskusje z idiotami .Sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem. Nałożyłem kaganiec na te ryje tępe i się nie denerwuję i mam spokój, piję piwo i czytam tylko to co mają do powiedzenia ludzie rozsądni, nie zaczadzeni kruchtą lub robiący laskę prezesowi. . Kurła jaki enteligent:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 23 Kwiecień 2022 Share Napisano 23 Kwiecień 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 23 Kwiecień 2022 Share Napisano 23 Kwiecień 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 23 Kwiecień 2022 Share Napisano 23 Kwiecień 2022 22 minuty temu, bjar_1 napisał: Już wypłynął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 23 Kwiecień 2022 Share Napisano 23 Kwiecień 2022 Aż się prosi o dobrego cruise'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morek Napisano 23 Kwiecień 2022 Share Napisano 23 Kwiecień 2022 Duża szansa e dołączy do Moskwy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landszaft Napisano 23 Kwiecień 2022 Share Napisano 23 Kwiecień 2022 50 minut temu, karpik napisał: Na tel. też jest ta opcja, bo nie mogę znaleźć? oczywiście !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landszaft Napisano 23 Kwiecień 2022 Share Napisano 23 Kwiecień 2022 Widać Moskwa poszła na dno z elektroniką szyfrową ,kodami i wszystkim czym można by odszyfrowywać żywotne dane. Tak ichniejsza Enigma , bo nie wierzę aby wyciągali rakiety lub uzbrojenie albo poszukiwali martwych marynarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 23 Kwiecień 2022 Share Napisano 23 Kwiecień 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 23 Kwiecień 2022 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2022 6 minut temu, bodziu000000 napisał: I co z tego. Podobno już pod koniec lutego niemiecka zbrojeniówka wysyłała do łysego dupka, długą listę sprzętu jaki mogą przekazać Ukrainie od ręki. Pała odmówiła. Argh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 23 Kwiecień 2022 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2022 Btw. Wiki podaje, że Rosja ma/ do niedawna miała 22 sztuk śmiecia pod tytułem generał. Jeżeli ta akcja wczoraj faktycznie skończyła się "-2" lub "-3" to raziści stracili już (2 miesięce) większość generalicji. Chwała im za to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 23 Kwiecień 2022 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2022 2 minuty temu, bodziu000000 napisał: I świąt nie będzie Teraz kacapy pod każdą choinkę będą granat rzucać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 23 Kwiecień 2022 Share Napisano 23 Kwiecień 2022 17 godzin temu, ptasznik napisał: Trochę o DOL-ach tu było. Zdjęcie fajne, ale... Tutaj to albo fotomontaż (dziwny cień tego samolotu i mało tego cienia), albo jakiś duński dowcipniś robił sobie jakieś siupy podczas przetaczania tego samolotu, albo dotankować musiał się samochód, który ten samolot holował, aczkolwiek nie widać ani tego samochodu, ani przepisowego dyszla do holowania samolotów. Na pewno ten F-16A nie podjechał pod stację, żeby się zatankować, ponieważ F-16 nie lata ani na etylinę, ani na olej napędowy. Lata na coś, czego nie ma w żadnej stacji paliw dla ruchu drogowego. Lata na pięć gatunków nafty lotniczej, przy czym tylko dwa (wojskowe) są dla niego normalne i najbardziej prawidłowe, trzeci (wojskowy) jest rezerwowy i nie zalecany do częstego używania, dwa pozostałe (komercyjne, cywilne) są dopuszczane tylko wyjątkowo i też bardzo rzadko, żeby nie niszczyć silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 23 Kwiecień 2022 Share Napisano 23 Kwiecień 2022 gdzieś mi się o oczy obiło, jakiś patrolowiec straży granicznej kacapy stracili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srbm Napisano 23 Kwiecień 2022 Share Napisano 23 Kwiecień 2022 Ktoś znalazł wreszcie sposób na szybkie zakończenie wojny "Ukraina powinna się poddać". Apel do Olafa Scholza - RMF 24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 23 Kwiecień 2022 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2022 11 minut temu, Tyr napisał: gdzieś mi się o oczy obiło, jakiś patrolowiec straży granicznej kacapy stracili. To? https://legaartis.pl/blog/2022/03/07/zatopiono-najnowszy-okret-patrolowy-projektu-22160-wasilij-bykow/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 23 Kwiecień 2022 Share Napisano 23 Kwiecień 2022 W biało niebieskich barwach na YT był pokazany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 23 Kwiecień 2022 Share Napisano 23 Kwiecień 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srbm Napisano 23 Kwiecień 2022 Share Napisano 23 Kwiecień 2022 Rasuł Gamzatow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi