Skocz do zawartości

Figury ● Rozdział VII

Jedburgh_Ops

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ps. Przy okazji jasny przekaz - obalcie PiS a kasa z UE popłynie, my ją będziemy rozdawać. Tak sie robi politykę, takie są te wartości europejskie które niby Polska narusza ?

• Odpowiedzi 4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

takafura

Jak to jest...

Nie bardzo się garniesz do odpowiedzi na pytania o wymienione przeze mnie konieczne inwestycje w przypadku przekopu, ale zmysł partyjny cię nie opuszcza i aż do Wałęsy czy Tuska doszedłeś...

Fascynujące jest, na marginesie, że przewodnia partia narodu, która wraz z przydawkami od kilku lat rządzi, w ramach łupów przejmując większość instytucji, za wszelkie niepowodzenia obciąża Tuska i UE...

Napisano

Tak, tak... Nie można odmówić PO, PSL i lewicy osiągnięć w dziedzinie luki vatowskiej, rozwalania i wyprzedaży gospodarki i przemysłu. Największy nepotyzm panował za ich rządów a obywatelom szczaw i mirabelki i sorry taki mamy klimat...

Napisano
38 minut temu, Czlowieksniegu napisał:

takafura

Jak to jest...

Nie bardzo się garniesz do odpowiedzi na pytania o wymienione przeze mnie konieczne inwestycje w przypadku przekopu, ale zmysł partyjny cię nie opuszcza i aż do Wałęsy czy Tuska doszedłeś...

Kolejny raz kieruję Cie w sprawie planów na następną kadencję do rzecznika rządu, rzecznika pis, rzecznika urzędu wojewódzkiego. Podobnie nie pytaj mnie za ile godzin i w którym miejscu Ukraina zaatakuje Rosję. Balans zapewne to już wie ;)

Ps. Jak widzę Twój  zmysł partyjny nie widzi niz zdrożnego w takiej finezyjnej kampanii wyborczej gdy polityk stoi obok tony euro na palecie a potem pokazuje cały stadion zastawiony paletami z 58 000 000 000 euro. Przekaz podprogowy to kasa, kasa, kasa, tony, całe palety kasy czekają w UE która do je nam za nic. No właściwie tylko za zmianę rządu. Tylko ? A może jest coś jeszcze za co skłonni są dać 58 mln euro ? Jak myślisz, co możne być tyle warte ?

Napisano

są tacy co na lewackiej-unijnej smyczy muszą chodzić...Wytyczne, dyrektywy, komisarze od wszystkiego

Napisano
2 minuty temu, Tyr napisał:

są tacy co na lewackiej-unijnej smyczy muszą chodzić...Wytyczne, dyrektywy, komisarze od wszystkiego

Nie marudź tylko przelicz ile to jest kasy na głowę - to złota smycz wysadzana diamentami. Za darmo,nic w zamian, z dobroci serca nam dają a PiS nie chce ;)

Napisano

Turów by ciupasem zamknęli, energię i gaz by z niemiec kupowali. Po co nam kopalnie, lotniska stocznie i przemysł jak przecież wszystko jest w niemczech?

Napisano

Lewusy i platfusy zrobiły kampanie reklamową w parlamencie europejskim, która kosztowała 770 miliardów (sic!)

Napisano

Zdrowo masz nataśtane w dyńce. Zryło ci pod berecikiem czytanie ruskiej propagandy. Wszyscy, którzy nie lubią putina to faszyści i upaińcy. Chcesz wiedzieć to całkiem możliwe, że na tych zdjęciach może być ktoś z mojej rodziny, bo zostali zamordowani na Wołyniu.  

Napisano
18 minut temu, Tyr napisał:

balasa na forum znowu postawiłeś balas...

Tego właśnie się spodziewałem po gównojadzie...

Napisano
3 minuty temu, Czlowieksniegu napisał:

Balans...

Po pierwsze primo- się powtarzasz...
Po drugie- jak myślisz, do trzech razy sztuka?

Sorry, odpowiem pytaniem na pytanie - a co myśli ten od balas'a?

Napisano

- Prawdą jest, że ostateczny udział kosztów polityki klimatycznej to ok. 30 proc. w ostatecznym rachunku, ale to i tak bardzo dużo - powiedział o "kampanii żarówkowej" wicepremier Jacek Sasin.

vs

SK220202_22192-440x280.jpg

Znaczy się - Towarzystwo Gospodarcze Polskie Elektrownie tak z własnej woli za własną kasę kłamało?

Napisano

Koszt produkcji, to nie jest ostateczny rachunek za prąd, po dodaniu innych kosztów i opłat, udział UE może spaść do 30%

Napisano
4 minuty temu, karpik napisał:

Les- cieszy cię kłamliwa propaganda za twoje pieniądze?

Ciągle o tym myślę i spać przez to nie mogę!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie