Skocz do zawartości

Figury ● Rozdział VII

Rekomendowane odpowiedzi

10 godzin temu, takafura napisał:

Dzięki forum zrozumiałem czemu PiS wygrał 7 rożnych  wyborów z rzędu i że ma szanse na 3 kadencję.

Co tym razem wyprany mózg wypiera?

To, że prezes bredzi jak w malarycznej gorączce, a dupowłazy boją się odezwać, czy to, że porzuciliśmy swoją wielotysiącletnią wiarę na rzecz niemieckiej, w przełomie I/II milenium?

Godzinę temu, karpik napisał:

Co tym razem wyprany mózg wypiera?

To, że prezes bredzi jak w malarycznej gorączce, a dupowłazy boją się odezwać, czy to, że porzuciliśmy swoją wielotysiącletnią wiarę na rzecz niemieckiej, w przełomie I/II milenium?

Serio wydaje Ci sie że jesteś taki mądry ?

Ja widzę tylko wyjątkowy poziom pogardy i chamstwa i to na poziomie internetowych hejterków, domyślam się że odreagowujesz to co Cię spotyka na co dzień w realu.

takafura

"Serio wydaje Ci sie że jesteś taki mądry ?

Ja widzę tylko wyjątkowy poziom pogardy i chamstwa i to na poziomie internetowych hejterków, domyślam się że odreagowujesz to co Cię spotyka na co dzień w realu."

Taka sugestia... pewna pisarka, która działała czynnie, m.in, na rzecz KK i za autorkę katolicką jest uważana, napisała niestety zapomnianą "rzecz"- "Troja Północy". Polecam...

9 minut temu, Czlowieksniegu napisał:

Taka sugestia... pewna pisarka, która działała czynnie, m.in, na rzecz KK i za autorkę katolicką jest uważana, napisała niestety zapomnianą "rzecz"- "Troja Północy". Polecam.

Chcesz aby mu się do reszty zwoje mózgowe wyprostowały? 

Edytowane przez fala

7 minut temu, Czlowieksniegu napisał:

Ale sugeruję aby ograniczyć takie stricte osobiste wycieczki...

Ja tak z troski o człowieka i jego otoczenie. Po się zapoznaniu przez wymienionego, z treścią książki którą wymieniłeś mogą zajść nieodwracalne zmiany w psychice rzeczonego.

Godzinę temu, Czlowieksniegu napisał:

Taka sugestia... pewna pisarka(...)

W ten sposób to możemy się licytować w nieskończoność, ja odnoszę się wyłącznie do tego forum i do konkretnych dehumanizacyjnych i stygmatyzujących wypowiedzi.

Więc zostawmy w spokoju gdzieś tam w świecie bitych murzynów...

Ps. Ponownie postuluję o zmianę tytułu tematu na osiem gwiazdek bo jest mocno monotematyczny ;)

Godzinę temu, Czlowieksniegu napisał:

fala- nie, namawiam, aby wyszedł z oblężonej twierdzy... Nieskutecznie namawiam, na marginesie...

Ale sugeruję aby ograniczyć takie stricte osobiste wycieczki...

Jestem racjonalniejszy ( nie mylić z mądrzejszy)  od większości  zajadłego antypisu, wystarczy porównać poziom frustracji i rodzaje powtarzanych jak mantra "argumentów" które nie wykraczają ( z wyjątkami) poza osobiste wycieczki.

takafura...

Z ciekawości, choć w żaden sposób mi to snu z powiek nie spędza- a zauważyłeś "dziwny" myk, że miłośnicy i wierni przewodniej partii narodu i umiłowanego prezesa, nijak nie mają w zwyczaju odpowiadać na zadane pytania i/lub udają (?), że to nie do nich?

Masz przykłady, pierwsze z brzegu, usłużnych sb-eków, którzy są pod ochroną partii i Kamińskiego*..., czy też dokumentny rozjazd umysłowy Sasina, który w przeciągu jednego czy dwóch dni potrafi oficjalnie podać trzy różne ceny węgla, zachwalając jednocześnie działania MM... że o strzale z przyłożenia w MM w wykonaniu Ziobry nie wspomnę... Ale wspomnę o Glapińskim i dysfunkcjach NBP, a przede wszystkim o "daninie Sasina", który w przeciągu kilku dni spalił na giełdzie -dziesiąt milionów złotych**.

Wiem, wiem... elektorat i wierni zdecydowanie lepiej łykają obwinianie za wszystko a nawet jeszcze więcej, PO i PSL, które z władzą pożegnały się dobre 7 lat temu...

* dzięki której to ochronie, w najlepszym przypadku, "ktoś" zarobił grube miliony...

** na GWP muszą działać fundusze emerytalne i PPK... pomyśl, jak się to odbiło na wycenach jednostek... i koszcie dla przyszłego emeryta...

26 minut temu, Czlowieksniegu napisał:

że miłośnicy i wierni przewodniej partii narodu i umiłowanego prezesa(...)

Super wstęp do dyskusji, a raczej kolejnej napierdalanki. I Ty się dziwisz że na tak postawione pytanie nie ma chętnych do odpowiedzi...

Co się z Wami porobiło że nawet tego już nie zauważacie i się szczerze dziwicie ?

Ps. PO, PSL i SLD ma nadal przewagę w samorządach i zajebiste zasługi w brużdżeniu we wszystkim co tylko możliwe w UE dzięki eurodeputowanym.  Jak można to ignorować ?

Edytowane przez takafura

srbm

Specjalnie dla ciebie:

Zwyciężył projekt Marconiego, ale namiestnik Iwan Paskiewicz odrzucił go bez motywacji i zatwierdził projekt Idźkowskiego. Na podstawie planów Idźkowskiego dokonano w latach 1839–1842 przebudowy gmachu w stylu klasycystycznym, rozbierając część środkową pałacu i dodając w tym miejscu kolumnadę w porządku korynckim. Zmodyfikowano także oba skrzydła boczne pałacu, dodając m.in. nawiązujące do stylu kolumnady pilastry. Przebudowany pałac przejął nazwę wcześniejszego budynku.

Pytanie pomocnicze- ile % oryginału a'la Morsztyn dotrwało do 1843 i 1944 roku?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie