Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
4 godziny temu, Czlowieksniegu napisał:

toska- myślisz, że Sakiewicz czy Gójska nie wiedzieli, czy nie znali treści?

Ciężko stwierdzić ale jedno jest pewne tak zaangażowany człowiek mylić się nie może.

Publicystyka tego nurtu ma niewiele wspólnego z walką z realnym wrogiem bo jak by tak było w istocie rzeczy to musiała by zjadać własne dzieci.

Jarosław ty coś jeszcze jesteś winien bratu.......

Aż strach pomyśleć co on może jeszcze oddać....

Napisano

toska- a ja jestem 101 % przekonany, że bez wiedzy dwojga wymienionych, to pozostali nawet palcem nie kiwną...

A sam tekst ciekawie się wpisuje w działalność na Forum pewnego zwolennika, który non-stop Giertycha cytuje, który o takim zagrożeniu ze strony przewodniej partii narodu wspomina...

Napisano
30 minut temu, Czlowieksniegu napisał:

toska- a ja jestem 101 % przekonany, że bez wiedzy dwojga wymienionych, to pozostali nawet palcem nie kiwną...

A sam tekst ciekawie się wpisuje w działalność na Forum pewnego zwolennika, który non-stop Giertycha cytuje, który o takim zagrożeniu ze strony przewodniej partii narodu wspomina...

Myślę że przeceniasz ich koordynację w ofensywnie medialnej ich przekaz raczej składa się z fobii poszczególnych egzemplarzy a że są one spójne to dowodzi tylko tego jak zbudowane jest to środowisko .

W momencie jakiejś wtopy natychmiast rozwiązuje się problem ostrzem brzytwy.

Osobiście Giertycha nie lubię i to nie za inteligencję czy jej brak ale za kierowanie się koniunkturą polityczną a to mu za bardzo nie wychodzi 

Bardziej szkodzi niż pomaga.

Napisano

toska...

Po pierwsze primo- uderz w stół, a srbm się odezwie...

Po drugie primo- zwróć uwagę, że Giertych przy indywiduach typu Richard Czarnecki, to jest stały w swym światopoglądzie...

Po trzecie- jedyne, co od strony mediów trzyma tą menażerię w stadzie, to kasa i dojścia do niej...

Napisano

Nigdy dosyć przypominania analiz tak znamienitych osobistości jak Władysław Frasyniuk.   Przypominam, że nie ma czegoś takiego jak stan wojenny "do potęgi". Został wprowadzony w 2016 i nie przypominam sobie aby go odwołano.

Napisano
2 minuty temu, Czlowieksniegu napisał:

fala- nie karm trolla...

Yety, a bo to takie pokolenie co biedy nie znało a teraz się rzuca jak wesz na grzebieniu. W Serbii też wyrosło pokolenie co wojny nie widziało i coś zaczynają działać, tylko jak to pro ruska dzicz to z grubej rury jadą, nasze co najwyżej rzucą jakimś gównem, ale kto wie jak ichnim idolom zacznie być gorąco w dupie.

Napisano
1 godzinę temu, Czlowieksniegu napisał:

toska...

Po pierwsze primo- uderz w stół, a srbm się odezwie...

Po drugie primo- zwróć uwagę, że Giertych przy indywiduach typu Richard Czarnecki, to jest stały w swym światopoglądzie...

Po trzecie- jedyne, co od strony mediów trzyma tą menażerię w stadzie, to kasa i dojścia do niej...

A propos Rysia to wiadomo że on z tych najgłupszych ale czy najwredniejszych?

Ciekawym społecznie eksperymentem było by wyszarpniecie dywanika (subwencji z budżetu) z pod szeroko pojętej gałęzi gospodarki zwanej mediami publicznymi.

A tu yeti co poszło nie tak....

jaroslaw_kaczynski_roman_giertych.jpg__655x0_q85_crop_subsampling-2_width-655.jpg

Napisano

toska

"szeroko pojętej gałęzi gospodarki zwanej mediami publicznymi. "

te publiczne to od domu publicznego i personelu?

Wiesz... ode mnie abonament za posiadanie telewizorów i radia, to raz na kilka lat komornik wespół zespół z naczelnikiem US Wrocław-Fabryczna...

Napisano
10 minut temu, Czlowieksniegu napisał:

Wiesz... ode mnie abonament za posiadanie telewizorów i radia, to raz na kilka lat komornik wespół zespół z naczelnikiem US Wrocław-Fabryczna...

Yety, mieszkałem e pewnym kraju gdzie przy zakupie telewizora trzeba było od razu opłacić abonament, bez tego nie sprzedali. Kraj ten długo bronił się przed uruchomieniem telewizji.TV powstała dopiero w 1976 roku mimo iż planowano ją powołać już w 1953, bo konserwatywne rządy w okresie apartheidu uznawały ją za niemoralny wynalazek, twierdziły że może mieć zły wpływ na młodzież i "mniej rozwinięte rasy" obawiano się także, że w tv będzie dominował język angielski, co spowoduje spadek znaczenia języka afrykanerskiego. To były panie czasy, to se ne vrati. Za randa bak do pełna ..............

Napisano

Szef rządu o wakacjach kredytowych:

"Im większa rata kredytu, tym większa oszczędność” –  Mateusz Morawiecki.

Gdybym miał jakiś kredyt to bym się wpienił, a tak to tylko mogę się pośmiać z ludzi, którzy są jego wyborcami a uważa ich za skończonych debili.

Napisano (edytowane)

17 minut temu, karpik napisał:

Szef rządu o wakacjach kredytowych:

"Im większa rata kredytu, tym większa oszczędność” –  Mateusz Morawiecki.

Gdybym miał jakiś kredyt to bym się wpienił, a tak to tylko mogę się pośmiać z ludzi, którzy są jego wyborcami a uważa ich za skończonych debili.

No , ci co wierzą że będą zapier...ć za miskę ryżu bogactwa się dorobią.

Edytowane przez fala
Napisano (edytowane)
44 minuty temu, Czlowieksniegu napisał:

toska

"szeroko pojętej gałęzi gospodarki zwanej mediami publicznymi. "

te publiczne to od domu publicznego i personelu?

W sumie i tu i tu płacisz i cię ruchają ale jednak w burdlu coś ta przyjemność jakby większą.

A problem w tym że nie doceniasz przeciwnika......

A tu taki rare poszedł ciekawe kto zanabył.

R9mYNUHsawLzPWouWbAHTX3pUplhCd9S.png

Edytowane przez toska
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie