toska Napisano 1 Sierpień 2022 Napisano 1 Sierpień 2022 Godzinę temu, Czlowieksniegu napisał: https://niezalezna.pl/451945-pora-na-stan-wojenny No ale że co? Miejsca zabrakło w odpowiednich instytucjach?
Czlowieksniegu Napisano 1 Sierpień 2022 Napisano 1 Sierpień 2022 toska- myślisz, że Sakiewicz czy Gójska nie wiedzieli, czy nie znali treści?
toska Napisano 1 Sierpień 2022 Napisano 1 Sierpień 2022 4 godziny temu, Czlowieksniegu napisał: toska- myślisz, że Sakiewicz czy Gójska nie wiedzieli, czy nie znali treści? Ciężko stwierdzić ale jedno jest pewne tak zaangażowany człowiek mylić się nie może. Publicystyka tego nurtu ma niewiele wspólnego z walką z realnym wrogiem bo jak by tak było w istocie rzeczy to musiała by zjadać własne dzieci. Jarosław ty coś jeszcze jesteś winien bratu....... Aż strach pomyśleć co on może jeszcze oddać....
Czlowieksniegu Napisano 1 Sierpień 2022 Napisano 1 Sierpień 2022 toska- a ja jestem 101 % przekonany, że bez wiedzy dwojga wymienionych, to pozostali nawet palcem nie kiwną... A sam tekst ciekawie się wpisuje w działalność na Forum pewnego zwolennika, który non-stop Giertycha cytuje, który o takim zagrożeniu ze strony przewodniej partii narodu wspomina...
srbm Napisano 1 Sierpień 2022 Napisano 1 Sierpień 2022 (edytowane) 8 godzin temu, Czlowieksniegu napisał: https://niezalezna.pl/451945-pora-na-stan-wojenny Przecież stan wojenny mamy od 2016 roku! https://www.rp.pl/kraj/art3839991-frasyniuk-wladza-wprowadza-stan-wojenny-wobec-spoleczenstwa Edytowane 1 Sierpień 2022 przez srbm
toska Napisano 1 Sierpień 2022 Napisano 1 Sierpień 2022 30 minut temu, Czlowieksniegu napisał: toska- a ja jestem 101 % przekonany, że bez wiedzy dwojga wymienionych, to pozostali nawet palcem nie kiwną... A sam tekst ciekawie się wpisuje w działalność na Forum pewnego zwolennika, który non-stop Giertycha cytuje, który o takim zagrożeniu ze strony przewodniej partii narodu wspomina... Myślę że przeceniasz ich koordynację w ofensywnie medialnej ich przekaz raczej składa się z fobii poszczególnych egzemplarzy a że są one spójne to dowodzi tylko tego jak zbudowane jest to środowisko . W momencie jakiejś wtopy natychmiast rozwiązuje się problem ostrzem brzytwy. Osobiście Giertycha nie lubię i to nie za inteligencję czy jej brak ale za kierowanie się koniunkturą polityczną a to mu za bardzo nie wychodzi Bardziej szkodzi niż pomaga.
Czlowieksniegu Napisano 1 Sierpień 2022 Napisano 1 Sierpień 2022 toska... Po pierwsze primo- uderz w stół, a srbm się odezwie... Po drugie primo- zwróć uwagę, że Giertych przy indywiduach typu Richard Czarnecki, to jest stały w swym światopoglądzie... Po trzecie- jedyne, co od strony mediów trzyma tą menażerię w stadzie, to kasa i dojścia do niej...
srbm Napisano 1 Sierpień 2022 Napisano 1 Sierpień 2022 Nigdy dosyć przypominania analiz tak znamienitych osobistości jak Władysław Frasyniuk. Przypominam, że nie ma czegoś takiego jak stan wojenny "do potęgi". Został wprowadzony w 2016 i nie przypominam sobie aby go odwołano.
fala Napisano 1 Sierpień 2022 Napisano 1 Sierpień 2022 (edytowane) Władkowi to ty szczylu możesz tylko drogę zamiatać. Edytowane 1 Sierpień 2022 przez fala 1
fala Napisano 1 Sierpień 2022 Napisano 1 Sierpień 2022 2 minuty temu, Czlowieksniegu napisał: fala- nie karm trolla... Yety, a bo to takie pokolenie co biedy nie znało a teraz się rzuca jak wesz na grzebieniu. W Serbii też wyrosło pokolenie co wojny nie widziało i coś zaczynają działać, tylko jak to pro ruska dzicz to z grubej rury jadą, nasze co najwyżej rzucą jakimś gównem, ale kto wie jak ichnim idolom zacznie być gorąco w dupie.
toska Napisano 1 Sierpień 2022 Napisano 1 Sierpień 2022 1 godzinę temu, Czlowieksniegu napisał: toska... Po pierwsze primo- uderz w stół, a srbm się odezwie... Po drugie primo- zwróć uwagę, że Giertych przy indywiduach typu Richard Czarnecki, to jest stały w swym światopoglądzie... Po trzecie- jedyne, co od strony mediów trzyma tą menażerię w stadzie, to kasa i dojścia do niej... A propos Rysia to wiadomo że on z tych najgłupszych ale czy najwredniejszych? Ciekawym społecznie eksperymentem było by wyszarpniecie dywanika (subwencji z budżetu) z pod szeroko pojętej gałęzi gospodarki zwanej mediami publicznymi. A tu yeti co poszło nie tak....
Czlowieksniegu Napisano 1 Sierpień 2022 Napisano 1 Sierpień 2022 toska "szeroko pojętej gałęzi gospodarki zwanej mediami publicznymi. " te publiczne to od domu publicznego i personelu? Wiesz... ode mnie abonament za posiadanie telewizorów i radia, to raz na kilka lat komornik wespół zespół z naczelnikiem US Wrocław-Fabryczna...
fala Napisano 1 Sierpień 2022 Napisano 1 Sierpień 2022 10 minut temu, Czlowieksniegu napisał: Wiesz... ode mnie abonament za posiadanie telewizorów i radia, to raz na kilka lat komornik wespół zespół z naczelnikiem US Wrocław-Fabryczna... Yety, mieszkałem e pewnym kraju gdzie przy zakupie telewizora trzeba było od razu opłacić abonament, bez tego nie sprzedali. Kraj ten długo bronił się przed uruchomieniem telewizji.TV powstała dopiero w 1976 roku mimo iż planowano ją powołać już w 1953, bo konserwatywne rządy w okresie apartheidu uznawały ją za niemoralny wynalazek, twierdziły że może mieć zły wpływ na młodzież i "mniej rozwinięte rasy" obawiano się także, że w tv będzie dominował język angielski, co spowoduje spadek znaczenia języka afrykanerskiego. To były panie czasy, to se ne vrati. Za randa bak do pełna ..............
karpik Napisano 1 Sierpień 2022 Napisano 1 Sierpień 2022 Szef rządu o wakacjach kredytowych: "Im większa rata kredytu, tym większa oszczędność” – Mateusz Morawiecki. Gdybym miał jakiś kredyt to bym się wpienił, a tak to tylko mogę się pośmiać z ludzi, którzy są jego wyborcami a uważa ich za skończonych debili.
fala Napisano 1 Sierpień 2022 Napisano 1 Sierpień 2022 (edytowane) 17 minut temu, karpik napisał: Szef rządu o wakacjach kredytowych: "Im większa rata kredytu, tym większa oszczędność” – Mateusz Morawiecki. Gdybym miał jakiś kredyt to bym się wpienił, a tak to tylko mogę się pośmiać z ludzi, którzy są jego wyborcami a uważa ich za skończonych debili. No , ci co wierzą że będą zapier...ć za miskę ryżu bogactwa się dorobią. Edytowane 1 Sierpień 2022 przez fala
toska Napisano 1 Sierpień 2022 Napisano 1 Sierpień 2022 (edytowane) 44 minuty temu, Czlowieksniegu napisał: toska "szeroko pojętej gałęzi gospodarki zwanej mediami publicznymi. " te publiczne to od domu publicznego i personelu? Wiesz... ode mnie abonament za posiadanie telewizorów i radia, to raz na kilka lat komornik wespół zespół z naczelnikiem US Wrocław-Fabryczna... W sumie i tu i tu płacisz i cię ruchają ale jednak w burdlu coś ta przyjemność jakby większą. A problem w tym że nie doceniasz przeciwnika...... A tu taki rare poszedł ciekawe kto zanabył. Edytowane 1 Sierpień 2022 przez toska
karpik Napisano 2 Sierpień 2022 Napisano 2 Sierpień 2022 1 godzinę temu, fala napisał: Ciekawe co miał z przodu. Bug, chonor, ojczysna na pewno.
Rekomendowane odpowiedzi