bjar_1 Napisano 24 Grudzień 2020 Share Napisano 24 Grudzień 2020 Nie ja wymyśliłem termin "obsrywca" i nie ja go rozpowszechniłem, ale trzeba przyznać, że ktoś był wnikliwym obserwatorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 24 Grudzień 2020 Share Napisano 24 Grudzień 2020 Nie trzeba być ani obserwatorem ani tym bardziej wnikliwym. Wystarczy poczytać prośby o id z pytaniem o wartość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 24 Grudzień 2020 Share Napisano 24 Grudzień 2020 Hmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 24 Grudzień 2020 Share Napisano 24 Grudzień 2020 1 godzinę temu, woytas napisał: Hmmmm Dawaj Woytas hlastaj ... Lecę po miskę na podroby.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 24 Grudzień 2020 Share Napisano 24 Grudzień 2020 (edytowane) 5 godzin temu, Tyr napisał: Nie trzeba być ani obserwatorem ani tym bardziej wnikliwym. Wystarczy poczytać prośby o id z pytaniem o wartość... A byłem wnikliwy i....... Zajęło mi to trochę czasu bo netem kiepsko się posługuje i trochę po pytałem w realu o osobnika o nicku (obecnym) Tyr.... I tu uwaga chamów nie lubię ale oszustów jeszcze bardziej...... Ale do rzeczy..... Nigdy nie byłeś jak twierdziłeś użytkownikiem Pomsee i wiem to na 1006 procent .. Więc kim byłeś/jesteś na tym forum. Mam swój mocny typ ..... Edytowane 24 Grudzień 2020 przez toska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 24 Grudzień 2020 Share Napisano 24 Grudzień 2020 toska- wszystkich nicków/wcieleń Tyra nawet on nie pamięta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 24 Grudzień 2020 Share Napisano 24 Grudzień 2020 36 minut temu, Czlowieksniegu napisał: toska- wszystkich nicków/wcieleń Tyra nawet on nie pamięta... Tak to jest jasne......ale ...... To ....... ten..... twierdziło/twierdził że był/jest Pomsee co nigdy nie miało miejsca a wspomnianemu chwały nie przynosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 24 Grudzień 2020 Share Napisano 24 Grudzień 2020 Chciałby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 24 Grudzień 2020 Share Napisano 24 Grudzień 2020 5 godzin temu, Czlowieksniegu napisał: Chciałby... Chciała by dusza do raju..... Tylko dupa nie daje...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 24 Grudzień 2020 Share Napisano 24 Grudzień 2020 Tośka bo całe futro Yetiemu z czterech liter wyliżesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 25 Grudzień 2020 Share Napisano 25 Grudzień 2020 57 minut temu, Tyr napisał: Tośka bo całe futro Yetiemu z czterech liter wyliżesz;) Toska...., To kim kusiko byłeś/jesteś...... Pomsee nigdy nie byłeś.... Do tej pory posługujesz się kłamstwem i półprawdą .... Się w końcu jebłeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 27 Grudzień 2020 Share Napisano 27 Grudzień 2020 Damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 27 Grudzień 2020 Share Napisano 27 Grudzień 2020 (edytowane) W suchej krakowskiej co leży przy ladach w markecie jest więcej chemii niż w partii milona tych szczepionek. Edytowane 27 Grudzień 2020 przez karpik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 27 Grudzień 2020 Share Napisano 27 Grudzień 2020 https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/koronawirus-bulgaria-ruszyla-kampania-szczepien-skandale/zrgt1ty,79cfc278 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 28 Grudzień 2020 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2020 http://wydarzenia.interia.pl/raporty/raport-koronawirus-chiny/aktualnosci/news-koronawirus-niemcy-podano-pieciokrotna-dawke-szczepionki,nId,4953422 Ośmiu pracownikom domu opieki w Stralsundzie omyłkowo podano pięciokrotną dawkę szczepionki przeciw COVID-19. Cztery osoby trafiły do szpitala na obserwację - informuje niemiecki dziennik "Bild". Jak poinformował w poniedziałek szef władz okręgu Pomorze Przednie-Rugia Stefan Kerth, cztery z tych ośmiu osób, przyjęte zapobiegawczo do szpitala na obserwację, wykazywały objawy grypopodobne. ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 28 Grudzień 2020 Share Napisano 28 Grudzień 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 28 Grudzień 2020 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2020 Każdy ratuje się jak może, jeszcze jakąś dotację na te kursy mógłby sobie załatwić z UE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Grudzień 2020 Share Napisano 29 Grudzień 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 29 Grudzień 2020 Share Napisano 29 Grudzień 2020 Dziś dowódca kompanii rzucił hasło, że są już zapisy i KTO CHCE może się zaszczepić. Oczywiście zgłosiłem się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 29 Grudzień 2020 Share Napisano 29 Grudzień 2020 I gdzie w tym piśmie jest, że nie ma awansów czy coś o kontraktach. Napisane jest, że nie będą mogli uczestniczyć w szkoleniach i kursach i nie pojadą za granicę. Te rzeczy są na tę chwilę ograniczone do niezbędnego minimum i wyszczepienie pozwoliłoby wystartować w.w. Z wpisaniem w opinie służbową też komunikują o co im chodzi- ma zachęcić do szczepienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 29 Grudzień 2020 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2020 Poradź się kapelana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 29 Grudzień 2020 Share Napisano 29 Grudzień 2020 Ksiądz to ostatnia osoba, której bym się radził w sprawie szczepień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 29 Grudzień 2020 Share Napisano 29 Grudzień 2020 25 minut temu, les05 napisał: Poradź się kapelana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirit of Warsaw Napisano 31 Grudzień 2020 Share Napisano 31 Grudzień 2020 Sczepić się, czy się nie szczepić - oto jest pytanie… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 31 Grudzień 2020 Share Napisano 31 Grudzień 2020 Jeśli boisz się, że Ci się płeć zmieni, to masz problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi