Jump to content

Co z figurami?

bjar_1

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply
5 godzin temu, bjar_1 napisał:

Taki kultowy wątek pod kłódką? Co się dzieje na tym forum? ?

Też się dziwię. Żeby w tym wątku promował się ktoś, kto organizuje w Polsce sesje Ayahuasci to bym się nie dziwił, bo tam to dopiero są „figury (pozornie) niemożliwe”. Moi p…ci znajomi jeżdżą na te rytuały do RFN, więc coś o tym wiem.

To samo z regresją hipnotyczną. Moi znajomi też na te sesje jeżdżą do RFN, a tam to dopiero są „figury (pozornie) niemożliwe”.

Zarówno Ayahuasca, jak i regresja hipnotyczna odbywają się także w polskim podziemiu, ale przecież nikt w wątkach „figur (pozornie) niemożliwych” nie promuje swojego biznesu w tych branżach.

9 godzin temu, Barbapapa napisał:

Tylko że słyszałem że na innych forach idzie beka nt. tego co się tu dzieje. Nie żebym krytykował.

Biedne dzieci.

Beka to wymysł gimnazjum.

A z gimbazą nie dyskutuję.

Wątek odblokuję jak mi się będzie chciało. Z powodu chamstwa niektórych użytkowników wątek został zablokowany, jeden z "altekamaraden" ma akceptowane  przez administrację posty, ktoś poleciał w kosmos.

Tu jest figura kompletnie niemożliwa http://trojmiasto.wyborcza.pl/trojmiasto/7,35612,24916328,ksiadz-z-kaszub-z-zarzutem-doprowadzenia-kobiety-do-innej-czynnosci.html#S.main_topic-K.C-B.2-L.2.maly#s=BoxWyboMT

Ten Piss to ma rację. To musi być jakaś prowokacja. Przecież to nie może być prawdą. Tych prokuratorów i sędziów to się powinno eksterminować.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information