IdeL Napisano 23 Styczeń 2018 Share Napisano 23 Styczeń 2018 Czlowieksniegu:... i pędzeniu wina z wody."Yeti,sądzę, że to najprzyjemniejsza rzecz w chrześcijaństwie. Nie żebym coś, ale chętnie zostałbym kolegą kogoś, kto takie coś potrafi...Mógłby być nawet poszukiwaczem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 23 Styczeń 2018 Share Napisano 23 Styczeń 2018 Czy aby czasem coś nam nie umyka :) Bijemy pianę na temat marginesu marginesu " ( jedynie słuszna wersja miłościwie nam panujących ) , a tym czasem kolejne obszary Państwa są zawłaszczane przez wiadomą opcję. Podobno historia niczego nie uczy , ale czasami odnoszę wrażenie , że jednak kogoś czegoś nauczyła - w jaki sposób przejąć całkowicie władzę , bez uciekania się do ideologicznych idiotyzmów . Ciekawe , na zaproszenie kogo tow. Adrian odbył pewną wizytę 23-26 11 2015 r.? Zbrodnicza ideologia Mu nie przeszkadzała ? Pozowanie pod symbolami zakazanymi w Polsce też nie? Orwell pewnie pęka ze śmiechu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 23 Styczeń 2018 Share Napisano 23 Styczeń 2018 I odczepcie się od Lesia . Jemu żaden jad czy wścieklizna a czysty miód sycony z gęby płynie .To mówiłem ja, Jarząbek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 25 Styczeń 2018 Share Napisano 25 Styczeń 2018 http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,22941087,to-proba-zastraszenia-nas-dziennikarz-tvn-odpowiada-na-atak.html#BoxNewsImg&a=167&c=96http://wiadomosci.onet.pl/kraj/organizatorzy-festiwalu-orle-gniazdo-zapowiadaja-pozew-przeciwko-tvn/zgv6mdrPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 14:27 25-01-2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuki Napisano 25 Styczeń 2018 Share Napisano 25 Styczeń 2018 Tak to jest jak się nie zna(lub co gorsze udaje) KK, art. 240 wypisz wymaluj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuki Napisano 25 Styczeń 2018 Share Napisano 25 Styczeń 2018 http://wiadomosci.wp.pl/sdp-w-liscie-do-redaktora-naczelnego-tvn24-stacja-zataila-fakt-popelnienia-przestepstwa-6213072982268033a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
predi888 Napisano 25 Styczeń 2018 Share Napisano 25 Styczeń 2018 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 25 Styczeń 2018 Share Napisano 25 Styczeń 2018 http://www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/news-faktu-kumpel-nazistow-na-garnuszku-msz-i-ipn/54933gthttp://wiadomosci.wp.pl/policyjny-spec-od-walki-z-neonazistami-z-cbs-zeslany-do-komendy-powiatowej-w-sochaczewie-6212875489072769aPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 16:03 25-01-2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
predi888 Napisano 25 Styczeń 2018 Share Napisano 25 Styczeń 2018 pytanie, to też propagowanie nazizmu czy jeszcze nie ? > Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 25 Styczeń 2018 Share Napisano 25 Styczeń 2018 Maleńczuk nie sondze. W końcu niektóre polskie odznaczenia też mogły by propagować. A ten pedał z lewej to chyba gumą w życiu na grzbiet nie dostał, więc małpuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuki Napisano 25 Styczeń 2018 Share Napisano 25 Styczeń 2018 http://wiadomosci.wp.pl/tylko-w-wp-onr-ma-zal-glosowalismy-na-pis-rzadzi-platforma-6213118326720641aKażdy poszukiwacz=zlodziejKażdy naziol=narodowiecPrzez takich pseudo dziennikarzy mamy taki syf, mam nadzieję, że poniosą odpowiednią karę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 25 Styczeń 2018 Share Napisano 25 Styczeń 2018 Zuki- szybki quzi.Jak nazywa się kandydat na urząd prezydenta wystawiony" przez Ruch Narodowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 25 Styczeń 2018 Share Napisano 25 Styczeń 2018 Zdjęcie z omawianych tu urodzin Hitlera.Właściwie to taka niewinna rekonstrukcja historyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 25 Styczeń 2018 Share Napisano 25 Styczeń 2018 Empi za 30 zł z odpustu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 25 Styczeń 2018 Share Napisano 25 Styczeń 2018 Żeby Zuki nie musiał się zastanawiać, czy pytanie nie był ab tendencyjne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 25 Styczeń 2018 Share Napisano 25 Styczeń 2018 Honorowi krwiodawcy"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 25 Styczeń 2018 Share Napisano 25 Styczeń 2018 Znajomy z Obłęd (88)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 25 Styczeń 2018 Share Napisano 25 Styczeń 2018 @ zuki 2018-01-25 16:20:46 http://wiadomosci.wp.pl/tylko-w-wp-onr-ma-zal-glosowalismy-na-pis-rzadzi-platforma-6213118326720641aKażdy poszukiwacz=zlodziejKażdy naziol=narodowiecPrzez takich pseudo dziennikarzy mamy taki syf, mam nadzieję, że poniosą odpowiednią karę.__________________________________________Ale że co tam jest z dziennikarstwem nie halo?Popieram pracodawców z tego artykułu. Ponieważ też mam firmę, więc ja też nie zatrudniłbym żadnego „narodowca”, kibola, pisowca, bo to jest wszystko Homo Sovieticus nienawidzący gospodarki wolnorynkowej. A skoro tak, to niech sobie szukają państwowej pracy w myśl peerelowskiego porzekadła „Czy się stoi, czy się leży, dwa tysiące się należy”. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 25 Styczeń 2018 Share Napisano 25 Styczeń 2018 Panów z zagranicy sami sobie rozgryźcie...Ten z falangą, to... funkcyjny ONR z Zarządu Głównego.** przynajmniej do 2015, w momencie (?) zrobienia zdjęcia.One nie wiedzą, że w sieci nic nie ginie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 25 Styczeń 2018 Share Napisano 25 Styczeń 2018 Jedburgh_Ops (386 / 1) 2018-01-25 17:03:39A widzisz.... Ciebie klauzula sumienia nie dotyczy.I minister szybko Ci wytłumaczył, po krótkim wydobywczym, że pacjent jak najbardziej się nadawał do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 25 Styczeń 2018 Share Napisano 25 Styczeń 2018 Nie wytłumaczyłby mi, bo ja uparciuch jestem.Już mi w stanie wojennym czerwony tłumaczył, że moim patriotycznym obowiązkiem jest wstąpienie do Dęblina albo do 6. PDPD i jakoś mnie przekonał, mimo sześcioletniego tępienia mnie za mój upór.:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 25 Styczeń 2018 Share Napisano 25 Styczeń 2018 Korekta - nie przekonał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuki Napisano 25 Styczeń 2018 Share Napisano 25 Styczeń 2018 Jedburgh, rozumiem, że wyznawcy czerwonych wyzwolicieli u ciebie mają podwyżki co roku ponadnormatywne.Popierać to sobie możesz co najwyżej poglądy swojej chorej wyobraźni, zwolnienie z pracy za poglądy polityczne podlega pod paragraf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 25 Styczeń 2018 Share Napisano 25 Styczeń 2018 1200 toczących się obecnie politycznych spraw sądowych też będzie kiedyś podlegało ocenie i moralnej, i prawnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuki Napisano 25 Styczeń 2018 Share Napisano 25 Styczeń 2018 1200 spraw dotyczacych czego? Może jakieś źródło podasz w odpowiedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi