karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s 5 godzin temu, bodziu000000 napisał: Według konfy w 1944 w Warszawie był już PKiN
Cronos Napisano %s o %s Napisano %s o %s On już ten cyrk odwalił drugi raz Po pierwszym został wyśmiany, po drugim został jeszcze bardziej wyśmiany Myślę że chciał sprowokować jakąkolwiek interwencję patrolu policyjnego. Ojjjjj by było. A Ci nie dali się sprowokować:) I wyszedł znów na cymbała 1
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s Potrzymajcie mentzenowi bałałajkę. Prezydent RP prawem łaski cofnął zakaz stadionowy kibolowi pseudonim "Staruch". Biorę po 200 snusów z każdej kieszeni Karolka i słucham państwa.
bjar_1 Napisano %s o %s Napisano %s o %s 19 godzin temu, karpik napisał: Potrzymajcie mentzenowi bałałajkę. Prezydent RP prawem łaski cofnął zakaz stadionowy kibolowi pseudonim "Staruch". Biorę po 200 snusów z każdej kieszeni Karolka i słucham państwa.
bodziu000000 Napisano %s o %s Napisano %s o %s W dniu 3.08.2026 o 20:39, karpik napisał: Potrzymajcie mentzenowi bałałajkę. Prezydent RP prawem łaski cofnął zakaz stadionowy kibolowi pseudonim "Staruch". Biorę po 200 snusów z każdej kieszeni Karolka i słucham państwa.
Cronos Napisano wczoraj o 13:00 Napisano wczoraj o 13:00 Kumpel działa w o.s.p. mieli wezwanie do wypadku, jedno auto wjechało w drugie. Z daleka nie groźnie. Z daleka.... W tym co wjechał w pupę, kierowca przed kierownicą wciśnięty w szybę... Z tyłu na klapie bagażnika naklejka "Jesus is my airbag". Oczywiście nie miał pasów zapiętych. 1
Jedburgh_Ops Napisano wczoraj o 13:05 Napisano wczoraj o 13:05 49 minut temu, bodziu000000 napisał: I taka fajna Agnieszka Fatyga wyszła za mąż za takiego neandertalczyka. Po prostu nie do wiary...
pawel_breslau Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu 4 godziny temu, Jedburgh_Ops napisał: I taka fajna Agnieszka Fatyga wyszła za mąż za takiego neandertalczyka. Po prostu nie do wiary... Jak dla mnie to pieniądze zrobiły tutaj robotę.
Jedburgh_Ops Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu 45 minut temu, pawel_breslau napisał: Jak dla mnie to pieniądze zrobiły tutaj robotę. Tylko byłoby pytanie, kto w tym związku ewentualnie poleciał na czyje pieniądze? Bo Agnieszka Fatyga to był Ktoś przez duże K, a kto słyszał o takiej kurzej nędzy, jak olszański? Gdy Fatyga była związana z Teatrem Ateneum to chodziłem i na jej próby, i na normalne występy. A taki patol olszański co wtedy robił?
pawel_breslau Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu Godzinę temu, Jedburgh_Ops napisał: Tylko byłoby pytanie, kto w tym związku ewentualnie poleciał na czyje pieniądze? Bo Agnieszka Fatyga to był Ktoś przez duże K, a kto słyszał o takiej kurzej nędzy, jak olszański? Gdy Fatyga była związana z Teatrem Ateneum to chodziłem i na jej próby, i na normalne występy. A taki patol olszański co wtedy robił? Nie, nie. chodziło mi o to, że kolo poszedł na kasę i robi to co robi.
Jedburgh_Ops Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 14 godzin temu, bodziu000000 napisał: Tego patola to z ciekawości gdzie on finalnie wyląduje obserwowałem od jego pierwszego podcastu w jego kanale na YT. Porucznik rezerwy - ciekawe za co wyleciał z woja? W tych jego podcastach powoli rozkręcał się z nienawiścią wobec Ukrainy, aż się rozkręcił na całego i bęc - lądowanie u „polskiego patrioty” z klasycznym niemieckim nazwiskiem. MON powinno się wypowiedzieć, czy takie patole są w rezerwie kadrowej wojska i co taki patol miałby do roboty w razie „W”? Bo ja sobie takiego patola w razie „W” ani nie życzę, ani nie wyobrażam.
Rekomendowane odpowiedzi