Czlowieksniegu Napisano 17 Czerwiec Napisano 17 Czerwiec 2 godziny temu, Jedburgh_Ops napisał: A Ty cwaniaczku To do mnie alibi? Jeśli tak, to... znam Edę od lat i wiem, do czego jest zdolna. Tak, że musicie się czuć specjalnie nieswojo- lepsi od Was bywali trafieni.
bodziu000000 Napisano 17 Czerwiec Napisano 17 Czerwiec Czy dobrze mi się wydaje, że niemiecka policja spełniła żądania bąkiewicza?
Jedburgh_Ops Napisano 17 Czerwiec Napisano 17 Czerwiec 2 godziny temu, Czlowieksniegu napisał: To do mnie alibi? Ooooo, bratku, wyciągnąłeś to „alibi” Rrrety, jaki to był klawy skecz w erze mezozoicznej, już nawet nie pamiętam, z jakiego i czyjego to skeczu.
Cronos Napisano 17 Czerwiec Napisano 17 Czerwiec 7 minut temu, Czlowieksniegu napisał: Żaden nie jest przebrany za górala, nie liczy się.
Czlowieksniegu Napisano 17 Czerwiec Napisano 17 Czerwiec 3 minuty temu, Cronos napisał: Żaden nie jest Bo Góralskie Veto jest jeszcze bardziej na prawo (?), w stronę Kremla.
Czlowieksniegu Napisano 18 Czerwiec Napisano 18 Czerwiec "W starciu Niemców z prawackimi szurami...." ONR co jakiś czas, wiem, że trudno w to uwierzyć, ale jawi się jako jedyny normalny byt wśród wielu innych z tej menażerii.
bodziu000000 Napisano 18 Czerwiec Napisano 18 Czerwiec W dniu 17.06.2026 o 16:15, Czlowieksniegu napisał: [....] [....]
Jedburgh_Ops Napisano 18 Czerwiec Napisano 18 Czerwiec (edytowane) 3 godziny temu, bodziu000000 napisał: Agent PiSu Siemoniak nic z tym nie zrobi. Edytowane 18 Czerwiec przez Jedburgh_Ops
Czlowieksniegu Napisano 18 Czerwiec Napisano 18 Czerwiec A to już chyba błąd matrixu...- innego wytłumaczenia nie widzę.
bodziu000000 Napisano 18 Czerwiec Napisano 18 Czerwiec 21 minut temu, bjar_1 napisał: Co to za leszcz? https://www.pap.pl/aktualnosci/prezydent-nawrocki-spotkal-sie-w-warszawie-z-jordanem-bardella
Jedburgh_Ops Napisano 18 Czerwiec Napisano 18 Czerwiec 14 minut temu, bodziu000000 napisał: https://www.pap.pl/aktualnosci/prezydent-nawrocki-spotkal-sie-w-warszawie-z-jordanem-bardella Czyli polski prezydent spotkał się z pogrobowcami Waffen-SS. Zjednoczenie Narodowe → aktualna nazwa b. Frontu Narodowego. Front Narodowy → partia założona przez Waffen-SSmana Pierre'a Bousqueta wraz z byłymi francuskimi ochotnikami do Waffen-SS.
Rekomendowane odpowiedzi