Hebda Napisano 9 Sierpień 2017 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2017 Wróciłem cały i żyw:)Allegrowicz67:Oglądać można jedynke,fakty.Oba lub tylko jeden.Ale póki nie zobaczy się na własne oczy,będąc na miejscu-nie wie się nic.Pierwszy raz jechałem z obawami,tyle ludzi w jednym miejscu,różne opinie w różnych tv...Każdy kolejny raz był z radością:)Naprawdę.tam trzeba być by zrozumieć.Bez tego nie ma co zasiadać do dyskusjiFestiwal trwa 3dni.W tv może 30sekund.Wiadomo że jak chce się znaleźć negatywy-znajdą się wszędzie i u każdegoMyślę że ponad 90% opinii negatywnych na temat W jest od osób które nie były ani razu:)Ja byłem i będęi zawsze o jeden dzień dłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 9 Sierpień 2017 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2017 Co do paska ze zdjęcia zamieszczonego przez Bjara nie chce się wypowiadać bo i szkoda słów a i politykowanie na forum już zarzucają niektórzy:/goebbels byłby dumny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 9 Sierpień 2017 Share Napisano 9 Sierpień 2017 Pasek się wziął z tego, że angielskiego nie znają, tylko sobie w translatorze przetłumaczyli :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 9 Sierpień 2017 Share Napisano 9 Sierpień 2017 A kto Cię tam Hebda wie? Może do szatanistów przystałeś ? Alboli do inszych talibów? Ja tam bym na wszelki wypadek spławił w rzece coby sprawdzić:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 9 Sierpień 2017 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2017 Biblie też rozdawali na WI przystanek jezus był i nikt nikogo nie palił na stosie ani nie ganiał z batem i widłami:)Trzeba jechać by mieć zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 10 Sierpień 2017 Share Napisano 10 Sierpień 2017 Kolega allegrowicz chyba się za dużo wiadomego radia obsłuchał ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 10 Sierpień 2017 Share Napisano 10 Sierpień 2017 Jak mawiali starożytni górale z Góry Synaj Nie dyskutuj z idiotą. Wpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 10 Sierpień 2017 Share Napisano 10 Sierpień 2017 Kolega powiedział mi dzisiaj tak: Dla mnie nie ważna jest jaka to jest telewizja, tvn, Polsat czy inna, ale niech ta telewizja mówi prawdę, tak jak tvp to robi". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 10 Sierpień 2017 Share Napisano 10 Sierpień 2017 Karpik...Ty do mnie nie dzwoń- ktoś może pomyśleć, że wspólnych kolegów mamy :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 10 Sierpień 2017 Share Napisano 10 Sierpień 2017 Pamiętam jak obejrzałem z obecną żoną w telewizji trwam reportaż o tym festiwalu i wtedy stwierdziliśmy-jedziemy.No i okazało się że redaktor przedstawił Woodstock inaczej niż był w rzeczywistości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 10 Sierpień 2017 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2017 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 10 Sierpień 2017 Share Napisano 10 Sierpień 2017 Pomylił z pielgrzymką? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 11 Sierpień 2017 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2017 Zależy czy jechał pkp,autem czy z Wawy z kapcia szedł:)Masę luda mijaliśmy jadąc furą tych którzy udawali się autostopem.wzielibyśmy ale już mieliśmy komplet z blabla:)Woodstockowym pociągiem dwa razy jechałemWystarczy...Lata już nie te i człek wygodny się stał:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 11 Sierpień 2017 Share Napisano 11 Sierpień 2017 Dwa razy pełne, czy raz, ale pierwszy i ostatni? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 11 Sierpień 2017 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2017 Raz na i raz z :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 14 Sierpień 2017 Share Napisano 14 Sierpień 2017 Tak myślałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diggerek Napisano 15 Sierpień 2017 Share Napisano 15 Sierpień 2017 Eee...w tym roku bieda, wyciągnąłem może z 5 zł. kawałek łańcuszka, pocisk i srebrny krzyżyk z bajorka.Co roku to gorzej, no i większa konkurencja, kiedyś wychodziło po parę stówek w drobniakach, srebrne łańcuszki itd.Jest masa śmieci...zrywek od puszek, trzeba mieć sniperkę i ID cyfrowe żeby tego nie kopać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 15 Sierpień 2017 Share Napisano 15 Sierpień 2017 woodstock 2017 diggerek (177 / 13) 2017-08-15 09:46:23???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 15 Sierpień 2017 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2017 No co ?zdziwiony?Sam bym poszabrował to pole po woodzie:)Jak znajdziesz szwajcarski scyzoryk to daj znać-zgubiłem:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allegrowicz67 Napisano 20 Sierpień 2017 Share Napisano 20 Sierpień 2017 viator01, szutnik, bjar_1, Czlowieksniegu - Aloysius Bertrand (oczywiście wszyscy znakomicie znacie autora i jego prace) napisał kiedyś taki utwór o osobie, która dała do powąchania swojemu psu otwarty flakon najlepszych perfum i czworonogi pupilek ze skowytem wrócił do ciekawszych dla siebie zapachów tyłków i kup innych psów. Dla wielu Woodstock to gówno, którym będą się zachwycać persony na poziomie pieska od Bertranda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 20 Sierpień 2017 Share Napisano 20 Sierpień 2017 Parafrazując - dla wielu np. Radio Maryja to gówno, którym będą się zachwycać persony na poziomie pieska od Bertranda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allegrowicz67 Napisano 20 Sierpień 2017 Share Napisano 20 Sierpień 2017 Całkiem możliwe, chociaż nie podejrzewam ich o to, że będą wiedzieć kto to jest Bertrand. Przyswoją sobie takie myślenie w sposób najbardziej prosty, czyli tak jak to zrobił Czlowieksniegu z przywołanym cytatem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 20 Sierpień 2017 Share Napisano 20 Sierpień 2017 najsmutniejsze jest to że u kolegi allegrowiczkońcówka 67 to pewnie rocznik ,więc nie taki z niego dziad stary jakby można było wnioskować .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 20 Sierpień 2017 Share Napisano 20 Sierpień 2017 A jeśli, bez obrazy, nie rocznik a IQ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 20 Sierpień 2017 Share Napisano 20 Sierpień 2017 A jak to rozmiar obuwia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.