Skocz do zawartości

woodstock 2017

Hebda

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Wróciłem cały i żyw:)

Allegrowicz67:

Oglądać można jedynke,fakty.
Oba lub tylko jeden.
Ale póki nie zobaczy się na własne oczy,będąc na miejscu-nie wie się nic.
Pierwszy raz jechałem z obawami,tyle ludzi w jednym miejscu,różne opinie w różnych tv...

Każdy kolejny raz był z radością:)

Naprawdę.tam trzeba być by zrozumieć.Bez tego nie ma co zasiadać do dyskusji

Festiwal trwa 3dni.W tv może 30sekund.
Wiadomo że jak chce się znaleźć negatywy-znajdą się wszędzie i u każdego

Myślę że ponad 90% opinii negatywnych na temat W jest od osób które nie były ani razu:)

Ja byłem i będę

i zawsze o jeden dzień dłużej
  • Odpowiedzi 77
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Co do paska ze zdjęcia zamieszczonego przez Bjara nie chce się wypowiadać bo i szkoda słów a i politykowanie na forum już zarzucają niektórzy:/
goebbels byłby dumny:)
Napisano
A kto Cię tam Hebda wie? Może do szatanistów przystałeś ? Alboli do inszych talibów? Ja tam bym na wszelki wypadek spławił w rzece coby sprawdzić:)
Napisano
Biblie też rozdawali na W
I przystanek jezus był i nikt nikogo nie palił na stosie ani nie ganiał z batem i widłami:)

Trzeba jechać by mieć zdanie
Napisano
Kolega powiedział mi dzisiaj tak: Dla mnie nie ważna jest jaka to jest telewizja, tvn, Polsat czy inna, ale niech ta telewizja mówi prawdę, tak jak tvp to robi".
Napisano
Pamiętam jak obejrzałem z obecną żoną w telewizji trwam reportaż o tym festiwalu i wtedy stwierdziliśmy-jedziemy.
No i okazało się że redaktor przedstawił Woodstock inaczej niż był w rzeczywistości.
Napisano
Zależy czy jechał pkp,autem czy z Wawy z kapcia szedł:)

Masę luda mijaliśmy jadąc furą tych którzy udawali się autostopem.wzielibyśmy ale już mieliśmy komplet z blabla:)

Woodstockowym pociągiem dwa razy jechałem
Wystarczy...
Lata już nie te i człek wygodny się stał:)
Napisano
Eee...w tym roku bieda, wyciągnąłem może z 5 zł. kawałek łańcuszka, pocisk i srebrny krzyżyk z bajorka.
Co roku to gorzej, no i większa konkurencja, kiedyś wychodziło po parę stówek w drobniakach, srebrne łańcuszki itd.
Jest masa śmieci...zrywek od puszek, trzeba mieć sniperkę i ID cyfrowe żeby tego nie kopać.
Napisano
viator01, szutnik, bjar_1, Czlowieksniegu - Aloysius Bertrand (oczywiście wszyscy znakomicie znacie autora i jego prace) napisał kiedyś taki utwór o osobie, która dała do powąchania swojemu psu otwarty flakon najlepszych perfum i czworonogi pupilek ze skowytem wrócił do ciekawszych dla siebie zapachów tyłków i kup innych psów. Dla wielu Woodstock to gówno, którym będą się zachwycać persony na poziomie pieska od Bertranda.
Napisano
Całkiem możliwe, chociaż nie podejrzewam ich o to, że będą wiedzieć kto to jest Bertrand. Przyswoją sobie takie myślenie w sposób najbardziej prosty, czyli tak jak to zrobił Czlowieksniegu z przywołanym cytatem.
Napisano
najsmutniejsze jest to że u kolegi allegrowicz
końcówka 67 to pewnie rocznik ,więc nie taki z niego dziad stary jakby można było wnioskować ....

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie