Skocz do zawartości

woodstock 2017

Hebda

Rekomendowane odpowiedzi

Wróciłem cały i żyw:)

Allegrowicz67:

Oglądać można jedynke,fakty.
Oba lub tylko jeden.
Ale póki nie zobaczy się na własne oczy,będąc na miejscu-nie wie się nic.
Pierwszy raz jechałem z obawami,tyle ludzi w jednym miejscu,różne opinie w różnych tv...

Każdy kolejny raz był z radością:)

Naprawdę.tam trzeba być by zrozumieć.Bez tego nie ma co zasiadać do dyskusji

Festiwal trwa 3dni.W tv może 30sekund.
Wiadomo że jak chce się znaleźć negatywy-znajdą się wszędzie i u każdego

Myślę że ponad 90% opinii negatywnych na temat W jest od osób które nie były ani razu:)

Ja byłem i będę

i zawsze o jeden dzień dłużej

• Odpowiedzi 77
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Zależy czy jechał pkp,autem czy z Wawy z kapcia szedł:)

Masę luda mijaliśmy jadąc furą tych którzy udawali się autostopem.wzielibyśmy ale już mieliśmy komplet z blabla:)

Woodstockowym pociągiem dwa razy jechałem
Wystarczy...
Lata już nie te i człek wygodny się stał:)

Eee...w tym roku bieda, wyciągnąłem może z 5 zł. kawałek łańcuszka, pocisk i srebrny krzyżyk z bajorka.
Co roku to gorzej, no i większa konkurencja, kiedyś wychodziło po parę stówek w drobniakach, srebrne łańcuszki itd.
Jest masa śmieci...zrywek od puszek, trzeba mieć sniperkę i ID cyfrowe żeby tego nie kopać.

viator01, szutnik, bjar_1, Czlowieksniegu - Aloysius Bertrand (oczywiście wszyscy znakomicie znacie autora i jego prace) napisał kiedyś taki utwór o osobie, która dała do powąchania swojemu psu otwarty flakon najlepszych perfum i czworonogi pupilek ze skowytem wrócił do ciekawszych dla siebie zapachów tyłków i kup innych psów. Dla wielu Woodstock to gówno, którym będą się zachwycać persony na poziomie pieska od Bertranda.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie