Czlowieksniegu Napisano 4 Sierpień 2017 Share Napisano 4 Sierpień 2017 A nie lepiej wygodnie w fotelu?Jakoś lepsza niż na telebimie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 4 Sierpień 2017 Share Napisano 4 Sierpień 2017 Hebda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 4 Sierpień 2017 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2017 Fotelu..Tu trzeba byc.jak arab w mecce przynajmniej raz w zyciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Sierpień 2017 Share Napisano 4 Sierpień 2017 Nie, że się chwalę, ale ja w Jarocinie pierwszy raz byłem, gdy Twoi rodzice do podstawówki chodzili :-(PSfala (382 / 17) 2017-08-04 16:54:56Tak- pierwszy z lewej...Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 18:50 04-08-2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 4 Sierpień 2017 Share Napisano 4 Sierpień 2017 Yety no wez, dał sobie uciąć i cycki dorobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Sierpień 2017 Share Napisano 4 Sierpień 2017 A skąd wiesz, czy On tak od początku nie wyglądał?Widziałeś na żywo?Może ma taki sprytny skrypt w komputerze, który wpisy z pozycji ON a nie ONA robi? Nie sądzisz chyba, że facet piłby Królewskie i jadł ryby prosto z fontanny.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 4 Sierpień 2017 Share Napisano 4 Sierpień 2017 Ja pier..... świat już całkim zeszedł na kunelki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 4 Sierpień 2017 Share Napisano 4 Sierpień 2017 kundle* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Sierpień 2017 Share Napisano 4 Sierpień 2017 Fala- Ty po prostu nie masz świadomości, co potrafi dzisiejsza medycyna z naciskiem na chirurgię... plastyczną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 5 Sierpień 2017 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2017 Jakiej fontanny..Sonic potwierdzi-nic tam nie tryska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 5 Sierpień 2017 Share Napisano 5 Sierpień 2017 Widzę, że rynek już wychodzi naprzeciw woodstokowiczom.Usiąść wygodnie z nogami w kompoście i powspominać. Nawet daszek ma, żeby udaru po spożyciu nie dostać. Lux:http://allegro.pl/kompostownik-drewniany-z-przykryciem-1000-litrow-i6899509768.html?bi_s=ads&bi_m=showitem%3Aactive&bi_c=Y2FtcGFpZ24AMTA1NTAzMTIAMjgyODk0AA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=5f2e4bd0-f5c5-4a08-af9a-250f3692f678 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 5 Sierpień 2017 Share Napisano 5 Sierpień 2017 Potwierdzam - jedyne co tam tryska to pewna żmija jadem... ale nie gadamy o mojej teściowej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allegrowicz67 Napisano 5 Sierpień 2017 Share Napisano 5 Sierpień 2017 Czy organizator cały czas ma problem wymową niektórych słów? Widziałem go jak kiedyś krzyczał: Precz z faszyzmem, precz z nietolerancją..." a Precz z komunizmem" przez gardło mu nie przeszło. Chyba jest już zbyt stary na wizytę u logopedy? A... przecież zaprasza na koncerty jakieś ultralewicowe kapele, które nazywają np. Hugo Chaweza El libertador" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 5 Sierpień 2017 Share Napisano 5 Sierpień 2017 Karpik - dobre. Myślałem, że to piaskownicaCzłowieksniegu - chyba oficjalnie podaje się, że to sadzawka, chociaż mi ta nazwa do wielkości akwenu nie pasujeAllegrowicz - tu wszyscy o atmosferze, a Ty z polityką wyjechałeś :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 6 Sierpień 2017 Share Napisano 6 Sierpień 2017 jest to stawik i nic innego :D fakt że ryb nie widziano już od paru lat ale płazów tam nie brakuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 6 Sierpień 2017 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2017 Ryby są-w tym roku widziałem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 6 Sierpień 2017 Share Napisano 6 Sierpień 2017 może ktoś zarybia czyli dokarmia bezdomnych :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 6 Sierpień 2017 Share Napisano 6 Sierpień 2017 Byłem tylko 24h,pojechałem na Arhive.Może zajedziesz do Poznania Hebda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 6 Sierpień 2017 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2017 ja nawet nie wiem co grało:)Do Poznania wciąż mi nie po drodzę:/Ale w końcu zawędruje:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 7 Sierpień 2017 Share Napisano 7 Sierpień 2017 nie zrobili kozojepcy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Sierpień 2017 Share Napisano 9 Sierpień 2017 Hebda jak tam? Wróciłeś cały czy na detoksie wylądowałeś?W Reżimowej o Was mówią! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allegrowicz67 Napisano 9 Sierpień 2017 Share Napisano 9 Sierpień 2017 Niemiecko-szwajcarski koncern Ringier Axel Springer w swoim TVN zachwyca się lewicową masówką zorganizowaną przez tow. Owsiaka. Promowanie patologii - to chyba jedyne, czego po tej imprezie można się spodziewać. Dlaczego Schetyna i Biedroń nie chcieli zaśpiewać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 9 Sierpień 2017 Share Napisano 9 Sierpień 2017 allegrowicz67 (283 / 39) 2017-08-09 23:08:09 Ty tak na poważnie, czy przedawkowałeś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 9 Sierpień 2017 Share Napisano 9 Sierpień 2017 Nic nie przedawkował, to normalny objaw abstynencji seksualnej :) ps. i nie zamierzam przepraszać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 9 Sierpień 2017 Share Napisano 9 Sierpień 2017 I tak byś nie umiał poprawnie przeprosić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.