fala Napisano 26 Marzec 2017 Napisano 26 Marzec 2017 Nie wiem czy to jest dobra, nie raczej smakować nie bedzie...
fala Napisano 5 Maj 2017 Napisano 5 Maj 2017 A czy ja co mowie , widać że rodak czeka na lot z Wrocławia w świat daleki ......
mkduch Napisano 6 Maj 2017 Napisano 6 Maj 2017 Teraz taka moda każdy głupi może kupić bluze z motywem Powstania Warszawskiego lub Wyklętych
fala Napisano 8 Maj 2017 Napisano 8 Maj 2017 Znaczy,była moda na sukces(oby nigdy więcej), a teraz jest patriotyczna" moda dla głupich? Piękna wykładnia debilizmu dla głupich.
Hansdekawka Napisano 9 Maj 2017 Napisano 9 Maj 2017 Nie dla głupich tylko dla bogatych.Koleś ze zdjęcia na pewno jest bogaty, bo jak widać jest wybitnie dobrze odżywiony , a żarcie kosztuje.Na dodatek często bardzo solarium odwiedza, a to też tanie nie jest. Aby uzyskać taki efekt trzeba troche kasy poświęcić, no i czasu, że o kremach nie wspomnę. Ma tyle czasu i kasę, więc nie pracuje, bo w normalnej pracy by na to wszystko nie zarobił i byłby chudy i blady.Na dodatek o bogactwie świadczy fakt,że stać go na spełnianieswoich kaprysów i mógł se pozwolić na zakup takiego gustownego a zarazem nie taniego wdzianka.Sprzęt elektroniczny wysokiej klasy tysz posiada i bardzo mały bagaż, Bo po co mu bagaz , jak se cóś bydzie poczebował, to se kupi, w końcu kto bogatemu zabroni ;)
krecik12 Napisano 15 Maj 2017 Napisano 15 Maj 2017 Uwaga! Ogłoszenie z Leśnego Biura Rzeczy Znalezionych":Znaleziono w lesie rower - w całkiem dobrym stanie, lekki i sprawny. Przednie koło trzeba troszkę dopompować. Pompka gratis!!!Źródło: Facebook
zuki Napisano 16 Maj 2017 Napisano 16 Maj 2017 http://reporters.pl/7424/godzina-na-rozmnazanie-w-szwecji-chca-platnej-przerwy-w-pracy-na-seks/Normalnie jak w ZOO. A co z tymi co nie będą mieli ochoty?
Erih Napisano 16 Maj 2017 Napisano 16 Maj 2017 Szutnik, a widziałeś kiedyś lisa czarnowłosego ?Poza tym przypominam że na zwierzęta poluję wyłącznie z aparatem (i to analogowym). No chyba żeby to były tajemnicze zielone zające z dziwnym akcentem, wtedy czemu nie.PS Zając=piechociarz
Erih Napisano 16 Maj 2017 Napisano 16 Maj 2017 No to już bliżej. Coś jak ja ćwierć wieku temu.Ps Nie chce mi się odpalać fotoszkopa żeby przemalować poprzedni obrazek ;P
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.