zadora Napisano 15 Grudzień 2015 Share Napisano 15 Grudzień 2015 @gweneej ej, nie rozpędzaj się, pociąg sztabowy ja znalazłem w pierwszej części tego wątku :PSwoją drogą czy ta fundacja co zgłosiła znalezisko zrobiła swojego screena identycznego z moim czy pożyczyła" z forum obcinając górną część na której jest watermark?Tak tylko pytam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 15 Grudzień 2015 Share Napisano 15 Grudzień 2015 Nie zamykajcie wątku. Przecież trzeba ustalić kto jest odpowiedzialny za to, że tego pociągu nie ma i szczegółowo wyjaśnić przyczyny jego zaginięcia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por. Wojas Napisano 15 Grudzień 2015 Share Napisano 15 Grudzień 2015 Buahahahahahah macie ten swój pociąg ze złotem. I co teraz nawiedzeni fanatycy? Ja już wiem - teraz powiedzą, że to spisek Żydów, masonów, Niemców /w tym byłych esesmanów/ itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 15 Grudzień 2015 Share Napisano 15 Grudzień 2015 nic nie powiedzą ,sądzę że spokój już będzie, a panowie znikli jak się pojawili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 15 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2015 Ja bym napisał, kto jest winny, ale mi Regulamin nie pozwala :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 15 Grudzień 2015 Share Napisano 15 Grudzień 2015 Przychodzę z tyry, załączam kompiszona a tu takie smutne wiadomości z konferencji... No to czekamy na ten pociąg co najmniej do wiosny, nie? Teraz w zimę to grunt będzie zamarznięty, więc odczyty z georadarów tyż niepewne...Oj wy biedni klakierzy tej szytej grubymi nićmi afery... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 15 Grudzień 2015 Share Napisano 15 Grudzień 2015 to jeszcze nie koniec sprawy. Nie elektronika rozstrzygnie ale łopata. Przedwczesne są wasze rechotania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 15 Grudzień 2015 Share Napisano 15 Grudzień 2015 Chyba kilof, łopatą to tam może być ciężko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
newcomer Napisano 15 Grudzień 2015 Share Napisano 15 Grudzień 2015 Co za ludzie, słuchają, oglądają, czytają i po mimo tego nie dociera, a nie dociera, bo chcą jak najszybciej dokopać tym , którzy mieli inne zdanie niż grupa wzajemnej adoracji.Ja jakoś nie zauważyłem informacji, która by mówiła zdecydowanie, że tam nic niema, a wręcz przeciwnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 15 Grudzień 2015 Share Napisano 15 Grudzień 2015 Jak to napisał niezwykle trafnie kolega z forum PS:łoty pociąg to stan umysłu. Tu potrzebny jest psychiatra, a nie georadar".Podpisuje się pod tym oboma rękoma! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tesbor Napisano 15 Grudzień 2015 Share Napisano 15 Grudzień 2015 Ten kolega może reprezentuje lobby psychiatryczne he he... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amizaur Napisano 15 Grudzień 2015 Share Napisano 15 Grudzień 2015 Nawet istnienie tunelu w tym miejscu to i tak sensacja. Przecież tam miało niczego nie być (bo kto by tyle ziemi przerzucił itd). Pan Słowikowski pewnie jest szczęśliwy, szukał tunelu, a nie pociągu. Natomiast jeśli nie ma w środku pociągu to panowie Koper i Richter tracą prawie zupełnie wiarygodność, bo pokazywali nawet szczegóły konstrukcyjne pociągu na obrazach. I - podkreślam - TERAZ tracą wiarygodność, gdy ich zgłoszenie nie zostało potwierdzone innymi badaniami. Zupełnie ją stracą dopiero, kiedy ktoś to rozkopie.Wcześniejsze (przed weryfikacją) zarzucanie im oszustwa przez niektórych było co najmniej przedwczesne. Ci co zarzucali mogą się cieszyć, że przypadkiem mieli rację i nie będą musieli stawiać się w sądzie.Co do obrazów georadarowych" i interpretacji szczegółów typu armaty przeciwlotnicze i działa samobieżne, to ich autorzy moim zdaniem mocno je nadinterpretowali, miałem jednak cichą nadzieję że jeśli tylko te odczyty są prawdziwe i z tego miejsca, to COŚ tam w tej ziemi jest - niekoniecznie pociąg.Na razie mamy potwierdzenie czegoś (prawdopodobnie tunelu). Po co Niemcy mieliby zasypywać tunel i maskować wejścia ? Skoro zasypali, warto tam zajrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
newcomer Napisano 15 Grudzień 2015 Share Napisano 15 Grudzień 2015 @Amizaur napisał:Po co Niemcy mieliby zasypywać tunel i maskować wejścia ? Skoro zasypali, warto tam zajrzeć.Pewnie wobec niektórych autorytetów", to się nudzili przed ofensywą radziecką, a inni jeszcze z tego grona powiedzą, że to niedokończona skocznia narciarska... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 15 Grudzień 2015 Share Napisano 15 Grudzień 2015 no tylko to było o cugu ,to co teraz bydzie o tunelu jak cugu niet ,czy o czym teraz będziesz Pan z drugim mędrcem przekonywał hę ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 15 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2015 Osobiście nie dość, że lenia mam to i mi lotto jest-nie ma łotego cuś"...Ale jeśli mnie pamięć nie myli, to podobno świstaki z pierwszej ręki donosiły, jak ważne i epokowe informacje zostały w sejfie złożone i jaki wstrząs będzie po ich ujawnieniu na konferencji...I co?Jak, w jakimś filmie powiedzieli- jajco... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 15 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2015 Torba- Ty tu nie podskakuj...Ja i Bjar to na liście jesteśmy- Tobie będą wory kręcić za malkontenctwo*...* trudne słowo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 15 Grudzień 2015 Share Napisano 15 Grudzień 2015 YetiCi co zarzucali mogą się cieszyć, że przypadkiem mieli rację i nie będą musieli stawiać się w sądzie"może już pozew się szykuje za te śmichy-chichy, a nie wiemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
newcomer Napisano 15 Grudzień 2015 Share Napisano 15 Grudzień 2015 @torba5 nie mam dużo postów w przeciwieństwie do ciebie, więc będzie Tobie łatwo zweryfikować moje posty i jeżeli znajdziesz choćby jeden w którym bym twierdził, że jest tam złoty pociąg to postawię flaszkę, jedynie co pisałem, to to, że mam nadzieję, że coś" tam jest. Natomiast jeżeli nic nie znajdziesz w moich postach, co starasz się sugerować, to se sam pociąg :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kof Napisano 15 Grudzień 2015 Share Napisano 15 Grudzień 2015 Nawet jakby odkopali tylko tunel, o którego istnieniu nikt nie wiedział to i tak dobrze. Szum medialny jaki wywołali to właściwie pozytywna strona tej akcji, było zainteresowanie, byli turyści, było zaangażowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 15 Grudzień 2015 Share Napisano 15 Grudzień 2015 To znaczy że nie będzie tych Tygrysów i Sztugów?Oj , jak żyć .Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 15 Grudzień 2015 Share Napisano 15 Grudzień 2015 Nie troluj nadaremno, Brummbary tam miały być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 15 Grudzień 2015 Share Napisano 15 Grudzień 2015 pffff nie chce mi się ,ale newcomer ogólnie nie piłem do Ciebie ino do magika kaspiana bo ten to miał informacje z pewnej ręki,ty jesteś tylko od tworzenia list na niewiernych .....:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tesbor Napisano 15 Grudzień 2015 Share Napisano 15 Grudzień 2015 Teraz nie ma się co szczypać...urząd ma dupochron - dwie opinie (jedną naukową), które maja wspólny mianownik w postaci ogólnego stwierdzenia, że tam coś jest - unel".Kolejnym krokiem urzedników powinno być udzielenie zgody na kopanie.Przerzucenie całej odpowiedzialności, ryzyka i kosztów na kopaczy...jak coś znajdą to chwała im, a skarb przekazują w depozyt państwa - jak nie znajda to..... ich problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 15 Grudzień 2015 Share Napisano 15 Grudzień 2015 a ja chciałbym się tylko zapytać...nie wiecie co się dzieje z sonicsquad-em?w 7 części tak obiecał, że we wtorek i w środę trollował strasznie będzie!czyż by wolnego nie dostał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 15 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2015 Cuma- ić sobie...Jeszcze tu Łysego brakuje- Bjar z Jackiem nie wystarczą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.