Skocz do zawartości

Pociąg z diamentami znaleziony pod Wałbrzychem? Niewykluczone! vol. 6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 581
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Ja się tylko zastanawiam jakim to cudownym sprzętem dysponuje nasze wspaniałe wojsko że zamierza ustalić czy w domniemanym zasypanym składzie kolejowym nie ma niebezpiecznych przedmiotów prowadząc sprawdzanie do głębokości 1 m.
Kto się pod tym podpisuje i bierze na siebie odpowiedzialność za to że ktoś inny grzebiąc później nie wyciągnie jakiegoś paskudztwa a że będą kopać i wiercić to więcej niż pewne jeżeli nikt tego nie zrobi wcześniej oficjalnie .
Politycy mają to do siebie że potrafią wygadywać takie rzeczy, które nijak się kupy nie trzymają.

Potwierdzam- różdżka to w chwili obecnej najbardziej doskonały przyrząd do eksploracji w stosunku jakość/cena, co uwidoczniło się w materiałach wideo nakręconych przez odkryfców dysponujących cudownym modelem geo identycznym z promowanym przez spółkę xyz i wrzuconych na to zacne forum w tym lub podobnym wątku.
A tak na marginesie- a co z materiałami potencjalnie niebezpiecznymi, które znajdują się poniżej owego magicznego jednego metra?

Chyba wam coś umknęło....

Tymczasem w sąsiedztwie zakopanego pociągu obywatelka Niemiec zgłosiła odkrycie podziemnego kolejowego tunelu. Widać pozostałości po torowisku. Ma biec pod nowo wybudowanym biurowcem Wałbrzyskiej Specjalnej Strefy Ekonomicznej. Potwierdza to wieloletni tropiciel hitlerowskich tajemnic Tadeusz Słowikowski.

I co Wy na to?

Dzień bez odkrycia jest dniem straconym...

http://www.youtube.com/watch?v=YRRlHh5doG0

Co to za pie...e. Jakie niszczenie, poszukiwanie było bezinwazyjne.

No tak ale chodzi o te 10%.

To bohaterowie, a nie przestępcy.

I niech ktoś jeszcze napisze o nieprzestrzeganiu prawa to typowy leming.

Niedawno przypadkiem widziałem w akcji człowieka z różdżkami, który powiedział że da się wykryć nawet plastikową rurę. Za różdżkę miał dwa kawałki drutu miedzianego 1,5kwadrat, długie na pół metra. Ale to było daleko od Wałbrzycha :(((

http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CCAQqQIwAGoVChMI5fGauPySyAIVZYFyCh0LDAK9&url=http%3A%2F%2Fkontakt24.tvn24.pl%2Fwalbrzych-65-kilometr-wiadukt-zamkniety-dla-ruchu-pieszego%2C2944979%2Cugc&usg=AFQjCNGAmqPfgrr_IXrZuN0HR3U6wA2eRg&bvm=bv.103627116,d.bGQ

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 08:25 26-09-2015

Przymierzam się do poważnej inwestycji.
Zamierzam odkryć to i owo aby było kolorowo.
Teraz żadne tunele, sztolnie, pociągi mi sie nie oprą...

Przecież to anielska różdżka (jeśli dobrze widzę ), szkoda używać
Ma większą wartość zapakowana jako pamiątka prlu niż użytkową . Gdzie takie fanty się wykopuję ?
Kiedyś miejsce na studnie szukało się witkami brzozowymi, zgodnie z przyszłym trendem na ekologie pewnie .

A poważnie dziwi mnie tylko jedno , czy ktoś może podać linki do faktycznych znalezisk na świecie przy których używano ks700? przeszukałem trochę googla i nic.

Bjar wie jak wyglądają niemieckie miny porcelanowe, tylko nie chce się podzielić.
W swoich archiwach ukrywa schemat techniczny takowych wynalazków.

Na pewno Twoja wiedza przysłuży się wojakom kopiącym złoty" pociąg.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie