Skocz do zawartości

Wojna z islamistami

Rekomendowane odpowiedzi

@Yeti, wyrazy wspolczucia, ze musiales sluzyc w takich czasach;)

Jak bolszewicy sie z naszej (socjalistycznej) Ojczyzny wyniesli,
to sam wstapilem na ochotnika do WP. Zebys widzial te zdziwienie
i pukanie sie w glowe jak zawitalem we wlasnie WKU z papierami... (wiesz skad)
Do dzisiaj z tej mlodzienczej fantazji sie smieje, ale swoje odsluzylem i sam
nosilem pagony".
No ale teraz te sowietyzmy musza sie skonczyc, bo Antek czuwa!

Jesli zas chodzi o slownictwo niemieckie, to niestety jestes w bledzie.
Winno byc pisane jak zapodalem: Endlösung der Muslimefrage"

Chyba, ze Juden maja uprzywilejowania jezykowe w IV Rzeszy?

Endlösung der Judenfrage

http://de.wikipedia.org/wiki/Endlösung_der_Judenfrage

@ Tyfus, pomijajac lotto, to moze bys rozszerzyl swoja wypowiedz, o kiedy konkretnie jest tak, lub inaczej? Bo ni w zab nie rozumiem wpisu...

• Odpowiedzi 960
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
@ Tyfus, pomijajac lotto, to moze bys rozszerzyl swoja wypowiedz, o kiedy konkretnie jest tak, lub inaczej? Bo ni w zab nie rozumiem wpisu..."

prześledź po prostu etymologię słowa pagon" i to chyba wystarczy... no chyba, że nie wiesz co to etymologia"...

jak dla mnie - więcej w tym temacie (pagonów, naramienników) nie mam nic do dodania.

@Yeti, propozycja" to taki sobie zarcik na poziomie chlopcow z ONR;)

A co do adresu: Szechter mi zablokowal.
Doradz mi zatem jak to zmienic (bo trzeba ze starego potwierdzic-niby jak?)

@Tyfus, faktycznie nie mam zielonego pojecia co to ta etymologia"
Niestyty ale skonczylem studia z lopatologii" a to zupelnie inna branza...

Europa już ma, zresztą na życzenie samej Cesarzowej UE", bardzo poważny problem z islamskimi imigrantami. Nie znam powodów dla których Cesarzowa", zwana przez złośliwców makrelą", to robi [jest wiele teorii na ten temat], ale wiem jedno - Europę czekają bardzo trudne czasy.

Bo cały czas ma problemy z islamskimi ekstremistami:

http://wiadomosci.onet.pl/swiat/szef-msw-francji-udaremniono-zamach-na-baze-wojskowa-w-tulonie/v5j589

A teraz dodatkowo zarobiła" jeszcze ok. jednego miliona imigrantów, z których jakieś 80% to młode byczki - oczywiście bez dokumentów, ale za to bardzo roszczeniowe. A jak dodać do tego to, że według optymistycznych" prognoz, w przyszłym roku będzie ich już 3 miliony, to strach się bać...

Polska jest w tej dobrej" sytuacji, że u nas po 25 latach wolności", pensje na śmieciówkach są wyjątkowo marne, a socjal praktycznie symboliczny. Żaden więc szanujący się islamista nie pozostanie tu dobrowolnie nawet 24 godzin!

A czy jest coś, co może napawać chociaż odrobiną optymizmu?
No chyba tylko to, że syryjskie wojska rządowe, przy wsparciu Rosjan, zaczynają tłuc barbarzyńców finansowanych, szkolonych i uzbrajanych przez USrael:

http://www.kresy.pl/wydarzenia,bezpieczenstwo-i-obrona?zobacz/strategiczne-zwyciestwo-syryjskiej-armii-pod-aleppo-mapa

A NIE MÓWIŁEM TU, ŻE TAK SIĘ STANIE. TAK WŁAŚNIE ZACZYNA SIĘ W EUROPIE WOJNA CYWILIZACJI!

Wojna, którą zafundował nam niejaki Soros & S-ka z o.o. Swoją drogą, to nie moja wina jest, że to co tu na forum piszę, jest samosprawdzającą się przepowiednią...

http://wiadomosci.onet.pl/swiat/seria-atakow-w-paryzu/jg8px3

Jestem tylko zdziwiony, że ci islamiści są tacy narwani, bo mogli poczekać jeszcze jakieś pół roku - bo było by ich w Europie wtedy tak ze 3-razy więcej. A Makrela" w tym czasie by pewnie wymusiła, na takich krajach jak Polska, przyjęcie co najmniej ze 100000 tysięcy tych miłośników pokoju". I dopiero wtedy powinni uderzyć na białasów...

P.S.
Tytuł wątku powinien być zmieniony na: Wojna Islamu z cywilizacją.

Mam wrażenie że nie chodzi tak tylko o zemstę , http://www.wykop.pl/link/2855979/ponad-100-osob-zabitych-po-zamachu-w-sali-koncertowej-w-paryzu/ przecież na tym koncercie byli przeważnie młodzi ludzie którzy rzadko interesują się polityką a na pewno nie było na nim młodych islamistów oprócz morderców zamachowców , po zamordowaniu tych ludzi powstała jakaś pustka w społeczeństwie którą zapełnią uchodźcy lub szybko postarają się muzułmanki rodząc , zabijać wszystkich innej wiary , robić przestrzeń życiową dla islamistów (coś takiego było w czasie faszyzmu) co tam jeden czy dwóch zamachowców którzy zginą ale ile miejsca zrobią zabijając 100 niewiernych i chyba oto najbardziej chodzi przywódcą duchownym islamistów , jeżeli będzie więcej ich to i będzie więcej meczetów i władza, tak że to będzie mordowanie wyniszczanie ludzi innej wiary.

Tytul watku? Wojna z Islamistami" ?

Ta haniebna zbrodnia jest przemyslanym dzialaniem bolszewo-islamistow, majacych na celu
dalsza eskalacje wrogosci pomiedzy Europejczykami, a Muzulmanami.

Ciekawostka jest fakt, ze wsrod terrorystow znalezli sie rodowici Francuzi, a wsrod ofiar paryscy muzulmanie...

Polscy muzułmanie potępiają zamachy we Francji.

Czyny niezgodne z nauczaniem islamu"

Liga Muzułmańska RP potępiła zamachy terrorystyczne, do których doszło w piątek wieczorem w Paryżu. Organizacja wydała specjalne oświadczenie w tej sprawie, w którym czytamy, że ego rodzaju czyny są nie tylko niezgodne z nauczaniem islamu, ale najzwyczajniej nikczemne i odrażające". - Jako część społeczeństwa polskiego podpisujemy się w pełni pod oświadczeniem prezydenta RP skierowanym do narodu francuskiego - to z kolei słowa Musy Czachorowskiego, rzecznika prasowego Muzułmańskiego Związku Religijnego w Polsce.

W wydanym oświadczeniu Liga Muzułmańska RP przekazała wyrazy współczucia rodzinom ofiar oraz wyraziła ubolewanie i solidarność z narodem francuskim. Pozostajemy również w nieustannej modlitwie o to, aby podobna tragedia, której rozmiary trudno opisać słowami, nigdy więcej nie miała miejsca" - czytamy w piśmie LM RP.

Dramatyczne relacje świadków ataku na klub Bataclan - Te zamachy w równym stopniu uderzają w społeczność muzułmańską, jak i islam oraz są sprzeczne z zasadami naszej religii - mówi Wirtualnej Polsce Paweł Dudek, rzecznik prasowy Ligi Muzułmańskiej RP. I dodaje, że działania terrorystów są skierowane również w wyznawców Mahometa mieszkających w Europie. - W zamachach, które wcześniej miały miejsce na Starym Kontynencie ginęli również muzułmanie. Uważam, że terrorystów nie można nazywać muzułmanami - tłumaczy Dudek.

Rozmówca WP uważa, że zamachy te negatywnie wpływają na wizerunek religii Mahometa w Polsce i Europie. - One uderzają w to, czym naprawdę jest islam i zniekształcają jego obraz - mówi rzecznik prasowy LM RP.

Zamachy potępił również Muzułmański Związek Religijny w Polsce. - To jest ohydna zbrodnia. My muzułmanie pochodzenia tatarskiego jesteśmy tym wszystkim wstrząśnięci oraz solidaryzujemy się z rodzinami ofiar. Jako część społeczeństwa polskiego podpisujemy się w pełni pod oświadczeniem prezydenta RP skierowanym do narodu francuskiego - tłumaczy rzecznik prasowy MZR, Musa Czachorowski. I dodaje, że te zamachy mogą przyczynić się do pogorszenia stosunków pomiędzy Polakami, a muzułmanami mieszkającymi w naszym kraju.

- Ludzie z obawy przed zamachami, które miały miejsce we Francji, prewencyjnie będą się obawiać osób kojarzących się z muzułmanami oraz islamem. Z tego powodu może dochodzić do aktów przemocy, również w stosunku do polskich muzułmanów, którzy mieszkają w Polsce od kilkuset lat - mówi WP Czachorowski.

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Muzulmanie-z-Polski-potepiaja-zamachy-we-Francji-Czyny-niezgodne-z-nauczaniem-islamu,wid,17973086,wiadomosc.html?ticaid=115f15

- Społeczność tatarska potępia zamachy, do których w piątek (13 listopada) w nocy doszło w Paryżu - powiedział prezes Związku Tatarów RP Jan Adamowicz. - Wszystkie incydenty zagrażające życiu ludzi na całym świecie, niezależnie od wyznania, wiary, miejsca zamieszkania, my, społeczność tatarska, potępiamy w całości. Należy szanować życie i żyć w zgodzie - powiedział Adamowicz, który w sobotę (14 listopada) wziął udział w otwarciu Centrum Edukacji i Kultury Muzułmańskiej Tatarów Polskich w Kruszynianach.
Mówił, że nie wolno łączyć wszystkich wyznawców islamu z terrorystami.

Cały tekst: http://bialystok.wyborcza.pl/bialystok/1,35241,19188505,spolecznosc-tatarska-potepia-zamachy-w-paryzu.html#ixzz3rUxK2iub

Tak jak napisałem wcześniej - mamy obecnie w Europie początek wojny cywilizacji. Po jednej stronie jest to cywilizacja oparta jeszcze na dorobku Starożytnego Rzymu, a po drugiej stronie mamy coraz bardziej ortodoksyjny, wahhabicki Islam, którego przedstawicielem tu na forum jest niejaki kindzal.

Ta wojna cywilizacji ma oczywiście drugie, a nawet trzecie dno, bo mamy tu zarówno:

1. Globalną politykę USA polegającą na destabilizacji całych regionów.
2. Mamy finansowanie przez Saudów wszelkiej maści islamskich terrorystów na całym świecie.
3. Mamy zaimportowaną z za oceanu do Europy poprawność polityczną.
4. Mamy w Europie pożytecznych idiotów, przede wszystkim libertynów i lewaków, którzy to lansują.
5. Mamy interesy bankierów, którzy rządzą tym światem za pomocą polityki globalizacji.
6. Mamy rywalizację wielkich mocarstw o podział wpływów i zyski.

Można tak jeszcze długo wymieniać. Nie chcę być złym prorokiem, ale to się moim zdaniem bardzo źle skończy dla świata...

Balans, tu za duże pieniądze weszły do gry. Obstawiam że za circa ebaut dwa lata IS przestanie istnieć jako zorganizowana siła. Bo co innego jest urżnąć głowę dziennikarzowi czy pracownikowi organizacji charytatywnej, a co innego uderzyć w długookresowe zyski korporacji finansowych. Oj, będzie się działo...

@balans, proroku ty nasz - objaw nam kto jest wiekszym zagrozeniem dla sawieckiego mira?

a) kindzal (przedstawiciel wahabickich Saudow, ma sie rozumiec)
b) USA
c) Izrael
d) pozyteczni idoci
e) bankierzy
f) cyklisci

Ja stawiam na g) (czyli bolszewicka zaraze z reprezentowana prez niejakiego putlera).

kof napisał: Trzeba wpuszczać tylko islamistów w krawatach, islamista w krawacie jest mniej awanturujący się."

Pomijając ironię twojej wypowiedzi, to już tak bardziej na poważnie mogę napisać, że krawat nie gwarantuje tego, że jego właściciel nie będzie miał w bagażniku kałacha albo bomby. W końcu zamachu na WTC nie dokonali niepiśmienni pasterze wielbłądów...

Niestety, ale z nimi tak już jest, że nigdy nie wiadomo, kiedy któremuś odbije szajba!

Jak na razie, to tylko nasza część Europy próbuje się przed nimi bronić. Ta bardziej postępowa" uważa nas za ksenofobów, ale to u nich dochodzi do mordowania ich obywateli, a oni są praktycznie zupełnie bezradni...

Tak jak wcześniej pisałem żeby wszystkiego nie zgłaszać a zapamiętać gdzie jest bo teraz kos niema na wsi żeby je na sztorc oprawić http://www.wykop.pl/ramka/2864695/ke-klepnela-nowa-dyrektywe-o-broni-beda-rozbrajac-europejczykow/

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie