huk 100 Napisano 18 Maj 2016 Autor Share Napisano 18 Maj 2016 czasami trzeba pomóc w lesie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 18 Maj 2016 Autor Share Napisano 18 Maj 2016 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 18 Maj 2016 Autor Share Napisano 18 Maj 2016 ale później dobrze smakuje - tyle że już ogniska palić sie nie chcę i idziemy na łatwiznę :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 18 Maj 2016 Autor Share Napisano 18 Maj 2016 Tradycyjnie na myszach :) -wasze zdrowie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 18 Maj 2016 Share Napisano 18 Maj 2016 Yeti - przynajmniej jest wesoło ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 18 Maj 2016 Autor Share Napisano 18 Maj 2016 noooooooo brakowało tylko ciebie :)D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 18 Maj 2016 Autor Share Napisano 18 Maj 2016 Kamień Leski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 18 Maj 2016 Share Napisano 18 Maj 2016 No to jestem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 18 Maj 2016 Autor Share Napisano 18 Maj 2016 niesamowite :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 18 Maj 2016 Share Napisano 18 Maj 2016 Bjar to wszędzie wlezie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 18 Maj 2016 Autor Share Napisano 18 Maj 2016 wszędzie ??? eee chyba nie :) ale dobrze że jest :):) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakowiak2000 Napisano 18 Maj 2016 Share Napisano 18 Maj 2016 Nie no miały być foty Bieszczad" a nie z Bieszczad",jak bede chciał pączki poogladać to pójde do cukerni :DCo tu mam podziwiać?kradzież drewna i chlanie w samotnosći?teraz rozumiem dlaczego kijów nagle taki twój kolega,jedyny który cię nie opuśćił,ty od niego co wyjazd wynajmujesz ten zapleśniały domek,poznaje po fotach,on ci cukruje a ty mu płacisz za kimanie w tej budzie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 18 Maj 2016 Share Napisano 18 Maj 2016 Hahahah krakowiak jaki ty jesteś ograniczony szkoda słów Ty po prostu masz taki charakter a w zapyziałej budzie rodem z PGR u sam mieszkasz w Lutowiskach a huk wcale do mnie nie przyjezdza tak samo nie chodzimy razem z wykrywaczem bo brak czasu w tym okresie a tak na marginesie chcę ci przypomnieć że Bieszczady zaczynają się na górze Jabłońskiej a kończą w Ustrzykach Gornych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 18 Maj 2016 Share Napisano 18 Maj 2016 Pocieszny wątek,z niecierpliwością czekam na kolejny post krakowiaka:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 18 Maj 2016 Share Napisano 18 Maj 2016 Komu kibicujesz? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakowiak2000 Napisano 18 Maj 2016 Share Napisano 18 Maj 2016 Bieszczady sie koncza w Ustrzykach Górnych..." ehehe aż sie obsmarkałem.Dla niektorych wlaśnie Bieszczady dopiero śię zaczynają w Ustrzykach Górnych Nie dziwne ze dwa lata kiblowałeś w podstawówce w Cisnej,ty nawet nie wiesz gdzie mieszkasz ,wiesz tylko że trzeba kopać.Tytuł wątku(skopiowany zresztą z forum Włóczykij) zobkwiązuje,i nie wstawiajćie tu wiecej Mordek czy też zapleśniałych budek pod wynajem,ma być czuć magie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YARD Napisano 18 Maj 2016 Share Napisano 18 Maj 2016 cyt:Pocieszny wątek,z niecierpliwością czekam na kolejny post krakowiaka:D"!!Ja też kibicuje, ale ostatnio fotek mało.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 18 Maj 2016 Share Napisano 18 Maj 2016 Tak myślę, czy właśnie magicznej* Amby nie zaprosić...Tylko cholera wie, czy Amba to ludojad jest.Tak na zasadzie- był użytkownik" i się zbył...* bądź co bądź... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 18 Maj 2016 Share Napisano 18 Maj 2016 Eeee, szkoda jej zachodu:1 - jest wesoło,2 - musiał byś skasować obu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 18 Maj 2016 Share Napisano 18 Maj 2016 Nie- obu...Tobie się jeszcze, wyjątkowo, upiecze a do Yarda czy zVISa nic nie mam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 18 Maj 2016 Share Napisano 18 Maj 2016 Ten wątek jest kwintesencją/solą tego forum,jego cenzurowanie to zwykły zamach na tradycje będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 18 Maj 2016 Autor Share Napisano 18 Maj 2016 coraz lepiej ! :) toz.że wchodzisz tu Yukon coby się wyżalić jak stara panna -zaraz zaczniesz płakać ale spoko wszystko zgodnie z diagnozą on tu mam psychoedukacje coby za 5 minut być normalnym u siebie i grzebać ludziom w pocztach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 18 Maj 2016 Share Napisano 18 Maj 2016 Jak już brudy z podstawówki wyciągnięte to niedługo będzie do piątego pokolenia wstecz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakowiak2000 Napisano 18 Maj 2016 Share Napisano 18 Maj 2016 Jak to obu?A mnie za co?Kto tu złamał regulamin i zasady wklejając nie swoje zdjecie?Tylko gdzie ta bida śię podzieje jak już i tu go zbanują,całkiem zdziczeje na tej swojej stronce fajsbukowej z lajkami" dla ktorych jest gotów wszystkich sprzedać.A co do płakania to własnie ty lamentujesz od conajmniej 4 lat,kumple cie opucili- wina bagneta,auto sie zepsulo-wina bagneta,alimenty trzeba placic wina bagneta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 18 Maj 2016 Autor Share Napisano 18 Maj 2016 heheh no nareszcie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.