huk 100 Napisano 18 Maj 2016 Autor Napisano 18 Maj 2016 ale później dobrze smakuje - tyle że już ogniska palić sie nie chcę i idziemy na łatwiznę :):)
huk 100 Napisano 18 Maj 2016 Autor Napisano 18 Maj 2016 wszędzie ??? eee chyba nie :) ale dobrze że jest :):) pozdro
Krakowiak2000 Napisano 18 Maj 2016 Napisano 18 Maj 2016 Nie no miały być foty Bieszczad" a nie z Bieszczad",jak bede chciał pączki poogladać to pójde do cukerni :DCo tu mam podziwiać?kradzież drewna i chlanie w samotnosći?teraz rozumiem dlaczego kijów nagle taki twój kolega,jedyny który cię nie opuśćił,ty od niego co wyjazd wynajmujesz ten zapleśniały domek,poznaje po fotach,on ci cukruje a ty mu płacisz za kimanie w tej budzie :D
kijow Napisano 18 Maj 2016 Napisano 18 Maj 2016 Hahahah krakowiak jaki ty jesteś ograniczony szkoda słów Ty po prostu masz taki charakter a w zapyziałej budzie rodem z PGR u sam mieszkasz w Lutowiskach a huk wcale do mnie nie przyjezdza tak samo nie chodzimy razem z wykrywaczem bo brak czasu w tym okresie a tak na marginesie chcę ci przypomnieć że Bieszczady zaczynają się na górze Jabłońskiej a kończą w Ustrzykach Gornych.
vis1939 Napisano 18 Maj 2016 Napisano 18 Maj 2016 Pocieszny wątek,z niecierpliwością czekam na kolejny post krakowiaka:D
Krakowiak2000 Napisano 18 Maj 2016 Napisano 18 Maj 2016 Bieszczady sie koncza w Ustrzykach Górnych..." ehehe aż sie obsmarkałem.Dla niektorych wlaśnie Bieszczady dopiero śię zaczynają w Ustrzykach Górnych Nie dziwne ze dwa lata kiblowałeś w podstawówce w Cisnej,ty nawet nie wiesz gdzie mieszkasz ,wiesz tylko że trzeba kopać.Tytuł wątku(skopiowany zresztą z forum Włóczykij) zobkwiązuje,i nie wstawiajćie tu wiecej Mordek czy też zapleśniałych budek pod wynajem,ma być czuć magie :D
YARD Napisano 18 Maj 2016 Napisano 18 Maj 2016 cyt:Pocieszny wątek,z niecierpliwością czekam na kolejny post krakowiaka:D"!!Ja też kibicuje, ale ostatnio fotek mało.:)
Czlowieksniegu Napisano 18 Maj 2016 Napisano 18 Maj 2016 Tak myślę, czy właśnie magicznej* Amby nie zaprosić...Tylko cholera wie, czy Amba to ludojad jest.Tak na zasadzie- był użytkownik" i się zbył...* bądź co bądź...
bjar_1 Napisano 18 Maj 2016 Napisano 18 Maj 2016 Eeee, szkoda jej zachodu:1 - jest wesoło,2 - musiał byś skasować obu;)
Czlowieksniegu Napisano 18 Maj 2016 Napisano 18 Maj 2016 Nie- obu...Tobie się jeszcze, wyjątkowo, upiecze a do Yarda czy zVISa nic nie mam...
vis1939 Napisano 18 Maj 2016 Napisano 18 Maj 2016 Ten wątek jest kwintesencją/solą tego forum,jego cenzurowanie to zwykły zamach na tradycje będzie...
huk 100 Napisano 18 Maj 2016 Autor Napisano 18 Maj 2016 coraz lepiej ! :) toz.że wchodzisz tu Yukon coby się wyżalić jak stara panna -zaraz zaczniesz płakać ale spoko wszystko zgodnie z diagnozą on tu mam psychoedukacje coby za 5 minut być normalnym u siebie i grzebać ludziom w pocztach :)
Hebda Napisano 18 Maj 2016 Napisano 18 Maj 2016 Jak już brudy z podstawówki wyciągnięte to niedługo będzie do piątego pokolenia wstecz:)
Krakowiak2000 Napisano 18 Maj 2016 Napisano 18 Maj 2016 Jak to obu?A mnie za co?Kto tu złamał regulamin i zasady wklejając nie swoje zdjecie?Tylko gdzie ta bida śię podzieje jak już i tu go zbanują,całkiem zdziczeje na tej swojej stronce fajsbukowej z lajkami" dla ktorych jest gotów wszystkich sprzedać.A co do płakania to własnie ty lamentujesz od conajmniej 4 lat,kumple cie opucili- wina bagneta,auto sie zepsulo-wina bagneta,alimenty trzeba placic wina bagneta.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.