eksplorator1995 Napisano 23 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2014 Tak jakoś smutno bez życzeń, a więc rozwinę temat. Mam nadzieję, że moderatorom nie będzie przeszkadzał, iż jest na głównej :).Cóż... Życzę wam moi drodzy miłej atmosfery w te święta, radości, szczęścia i miłości. Najważniejsze abyście byli zdrowi i mogli jak najczęściej chodzić w teren bez żadnych problemów :). Samych pięknych znajdek, masę przygód z ekipą lub poznanie takiej ekipy, z którą moglibyście wspólnie odkrywać historię.Życzę także wielu odkryć, nie tylko tych zalegających w ziemi, ale także w postaci ciekawych informacji w książkach, czasopismach, dokumentach w przeróżnej postaci. Najlepszych miejscówek i super strzałów!!!No i żeby wreszcie ta ustawa wobec poszukiwaczy się zmieniła :).Wesołych Świąt i skarbowego nowego roku, życzy Eksplo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 24 Grudzień 2014 Share Napisano 24 Grudzień 2014 Również przyłączam się do życzeń eksplorator1995 Wesołych Świąt ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi10 Napisano 24 Grudzień 2014 Share Napisano 24 Grudzień 2014 Zdrowych Wesołych Świąt ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 24 Grudzień 2014 Share Napisano 24 Grudzień 2014 Wesołych Świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodan Napisano 24 Grudzień 2014 Share Napisano 24 Grudzień 2014 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/69/Republic_P-47N-5_three_ship_formation_061020-F-1234P-037.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 24 Grudzień 2014 Share Napisano 24 Grudzień 2014 Zdrowych i wesołych. Coby leśniczy nie widział, patrol nie słyszał, wszyscy dołki zakopywali i o fanty się wzbogacali :)Seba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekDys Napisano 24 Grudzień 2014 Share Napisano 24 Grudzień 2014 I aby Sw. Mikolaj trafil z PREZENTAMI !!! do wszystkich nie tylko do dzieci.Wesolych Swiat .MarekDys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romek_66 Napisano 24 Grudzień 2014 Share Napisano 24 Grudzień 2014 Zdrowych i wesołych :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 24 Grudzień 2014 Share Napisano 24 Grudzień 2014 Zdrowych Wesołych Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia życzę wszystkim użytkownikom jak i moderatorom Forum Odkrywcy.krzysiek9559 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 24 Grudzień 2014 Share Napisano 24 Grudzień 2014 C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 24 Grudzień 2014 Share Napisano 24 Grudzień 2014 Z okazji nadchodzących Świąt BożegoNarodzenia pragnę przesłać Wam najserdeczniejsze życzenia. Niechnadchodzące Święta będą dla każdego z wasniezapomnianym czasem spędzonymbez pośpiechu, trosk i zmartwień.Życzę Wam, aby odbyły się w spokoju,radości wśród Rodziny, Przyjaciółoraz wszystkich Bliskich dla Was osób.A wraz z nadchodzącym Nowym Rokiemżyczę Każdemu z Was również dużo zdrowia iszczęścia. Niech nie opuszcza Waspomyślność i spełnią się tenajskrytsze marzenia.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora krank 15:32 24-12-2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Senemedar Napisano 24 Grudzień 2014 Share Napisano 24 Grudzień 2014 Niebawem Wigilia trzeba usiąść do stołu przełamać się opłatkiem i złożyć bliskim świąteczne życzenia. Korzystając z okazji że temat już jest, składam życzenia wszystkim bliskim i dalekim odkrywcom na tym forum. Życzę wszystkim żeby mieli okazję jeszcze wyjść w teren w tym roku i w całym następnym. Koledzy i nieznajomi WESOŁYCH ŚWIĄT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 25 Grudzień 2014 Share Napisano 25 Grudzień 2014 Nie będę się powtarzać, bo już najważniejsze życzenia zostały wypowiedziane. Standardowo - Życzę wszystkim wszystkiego najlepszego.Jestem ciekaw ilu po świętach przybędzie poszukiwaczy i śmieci do ID :)Oraz ile za 2-3 miesiące na Allegro przybędzie wykrywaczy do sprzedania, bo nie znaleziono skrzyń ze złotem" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 25 Grudzień 2014 Share Napisano 25 Grudzień 2014 My wtedy tanio kupimy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 25 Grudzień 2014 Share Napisano 25 Grudzień 2014 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 25 Grudzień 2014 Share Napisano 25 Grudzień 2014 miałem tej nocy sen...przyszedł i zabrał mnie na wykopki...sygnał za sygnałem! i sama carszczyzna"!teraz tylko zostało mi... odnaleźć te pole!!!zdrowych i wesołych!bjar_1... pozdrowienia!p.s. nic jeszcze nie piłem i nie paliłem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 25 Grudzień 2014 Share Napisano 25 Grudzień 2014 A tak nawiązując do prezentów pod choinkę.Kiedyś dla niegrzecznych dzieci Mikołaj przynosił rózgę. A co teraz ? Może Trojana na kompa .... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 25 Grudzień 2014 Share Napisano 25 Grudzień 2014 Sie chodzi po brzydkich stronach, to są i trojany :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoVinci Napisano 25 Grudzień 2014 Share Napisano 25 Grudzień 2014 Idą święta, widać gości - Wydłub z karpia wszystkie ości.Powyjadaj z barszczu uszy.A gdy Cię za bardzo suszy, Siądź wygodnie z flachą wina,I obejrzyj dziś Kevina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodan Napisano 25 Grudzień 2014 Share Napisano 25 Grudzień 2014 A tak apropos kevina...Czemu stał się głównym daniem na święta? Dosłownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarek100 Napisano 25 Grudzień 2014 Share Napisano 25 Grudzień 2014 Wesołych Swiąt,zdrowia,szczęścia,pomyślności, fantów z małej głębokości,dołków mało,srebra dużo i piszczałki niech wam służą!czarek 100 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 25 Grudzień 2014 Share Napisano 25 Grudzień 2014 @ cumaNie wiem czy umiesz przepowiadać sny, ale tak nawiązując do Świąt.Wczoraj mi się śnił węgorz w galarecie. I jak się obudziłem w łóżku to węgorza trzymałem w garści, a galaretę miałem na brzuchu....... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 25 Grudzień 2014 Share Napisano 25 Grudzień 2014 nie, nie potrafię przepowiadać snów, ale ten Twój sen sugeruje jednoznacznie, że jeżeli nie już, to w najbliższym czasie opuści Cię partner/partnerka...przykro mi traper6... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heniek1978 Napisano 26 Grudzień 2014 Share Napisano 26 Grudzień 2014 No nie mów rękę straci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 26 Grudzień 2014 Share Napisano 26 Grudzień 2014 Cuma jużwiem co on oznacza ten twój sen. Carycy Katarzyny nie spotkasz ale Rasputin będzie ubiegał się za tobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.