Radek.s Napisano 2 Marzec 2015 Share Napisano 2 Marzec 2015 Gdzieś już wcześniej pojawił się watek o paniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 13 Marzec 2015 Share Napisano 13 Marzec 2015 wątek siadł, a szkoda... taka dobra lektura relaksacyjna była. Obrazili sie wszyscy czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 13 Marzec 2015 Share Napisano 13 Marzec 2015 Wklej jakiegoś dziwoląga, to się ruszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 13 Marzec 2015 Share Napisano 13 Marzec 2015 Boję się że będą straszyć, nękac na forach, telefonować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 13 Marzec 2015 Share Napisano 13 Marzec 2015 No to fakt, nigdy nie wiesz na kogo trafisz, bo rekokowcem może okazać się jakiś szanowany forumowicz i co wtedy...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 13 Marzec 2015 Share Napisano 13 Marzec 2015 A jak nie są, to zawsze się może stać forumowiczem, a wtedy strzeżcie się :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 20 Marzec 2015 Share Napisano 20 Marzec 2015 Jest moc!!! nie mogę załadować fot z powodu ograniczeń w arbeicie, ale motór z krzyżami mnie powaliłhttp://www.bochnianin.pl/n/kultura/17428/nowy-wisnicz-w-czasach-okupacji-niemieckiej-zdjecia-z-rekonstrukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 20 Marzec 2015 Share Napisano 20 Marzec 2015 No no solidna ympreza. Niemce jak malowane! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HU13ERT Napisano 22 Marzec 2015 Share Napisano 22 Marzec 2015 A ja jestem laikiem ale pragnę spytać oglądając tę galerię ostatnią: po co w mieście nosiło się hanty za pasem dodatkowo objuczonym ładownicą od mosina jak mnie wzrok nie myli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 22 Marzec 2015 Share Napisano 22 Marzec 2015 Bo nigdy nie wiesz gdzie schowali się paparatzii :DPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 23 Marzec 2015 Share Napisano 23 Marzec 2015 Na fejsie http://www.facebook.com/armianiemiecka/photos/a.234121066788536.1073741828.234087076791935/368112640056044/?type=1&theaterOpis : Królewiec 1945 rok, pozycja ogniowa działka przeciwlotniczego kal 20 mm / kJeżeli podoba Ci się ten wpis, pozwól aby dodarł on również do Twoich znajomych - Jak Możesz To Zrobić?- UDOSTĘPNIJ! (Najlepsza Opcja)- SKOMENTUJ GO!- Zalajkuj!"No to udostępniam :DPozdrawiamPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 16:53 23-03-2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 23 Marzec 2015 Share Napisano 23 Marzec 2015 No fajne, choć flak to nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 23 Marzec 2015 Share Napisano 23 Marzec 2015 EEEEEEEEEEE , sądzisz że te niemce nie wiedzą co mają? :D Nie znasz się i tyle. To jest Flak na miare ich możliwości i oni tym flakiem otwierają oczy niedowiarkom i mówią : To nie jest nasze ostatnie słowo . :DPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 23 Marzec 2015 Share Napisano 23 Marzec 2015 No ale nie wiem w czym rzecz, bo foto epokowe - kolorowane, a nie rekokoko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 23 Marzec 2015 Share Napisano 23 Marzec 2015 jezuuu michał , gorzej Ci? Opis , na który uwagę zwróciłeś wcześniej. :D Chłopki się reklamują na fejsie nie wiedząc nawet o co kaman. No to wrzuciłemPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bandi1973 Napisano 27 Marzec 2015 Share Napisano 27 Marzec 2015 Zdjęcie oryginał, wystarczy poszukać po necie. Jedyne co w polskim opisie się nie zgadza to nie jest to Flak tylko lotnicze MG 151/20 2 cm w wersji Erdkampflafette 151/20 (Erdkampflafette 44) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
storm007 Napisano 13 Maj 2015 Share Napisano 13 Maj 2015 Marsz NSZ w Czechowicach-Dzidzicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makul Napisano 13 Maj 2015 Share Napisano 13 Maj 2015 Storm ale o co się czepiasz - przecież kaburę ma założoną na tym współczesnym mundurze po własciwej stronie:PSwoją drogą mnie naszła taka myśl... o ile rozumiem organizatorów imprezy powyżej - zapewne całkowici laicy w temacie historii. Ale nie rozumiem innych organizatorów tzw. poważnych imprez. Czym kieruje się jeden czy drugi że dopuszcza do udziału jakiegoś pajaca"???? To jest dla mnie zagadką! Aż mnie swędzi żeby kiedyś pojechać na imprezę i odwalić numer (oczywiście w granicach rozsądku) i założyć coś wariackiego". Czy ktoś odważy zwrócić mi uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
storm007 Napisano 14 Maj 2015 Share Napisano 14 Maj 2015 To zdjecie jest opisane zolnierze NSZ. Jak na zolnierza NSZ to chyba deczko za duzy mix ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igel Napisano 17 Maj 2015 Share Napisano 17 Maj 2015 http://www.police.info.pl/police-informacje-regionalne/1131-v-spotkanie-pojazdow-militarnych-w-obiektywie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 19 Maj 2015 Share Napisano 19 Maj 2015 No na 11 tym zdjęciu fajna blondyna. Reszta to nic ciekawego.Sam zlot to jakaś hucpa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiszpan_77 Napisano 20 Maj 2015 Share Napisano 20 Maj 2015 Ech, Noce Muzeów... http://radiozw.com.pl/index.php?page=news&id=16869 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirle Napisano 30 Lipiec 2015 Share Napisano 30 Lipiec 2015 Strefa Militarna Podrzecze 2015 - podobno najlepsza impreza w kraju tylko czemu niemiaszki biegają z mosinami odtwarzając walki na zachodzie Europy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 31 Lipiec 2015 Share Napisano 31 Lipiec 2015 Jak pirowóz wydaje strzelające empisze nie ma wybrzydzania - temat wałkowany od lat, niestety takie realia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirle Napisano 31 Lipiec 2015 Share Napisano 31 Lipiec 2015 To nie jest żadne wytłumaczenie. Wiecie ile ludzi będzie, jaki jest scenariusz i ile giwer potrzeba. Jak jedna firma nie ma tylu zabawek to bierzecie drugą. Jak się chce to się ma" i wtedy nie ma popeliny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi