grzeb Napisano 2 Październik 2013 Share Napisano 2 Październik 2013 http://martakonek.blox.pl/2013/06/Padly-strzaly-w-Lobzenicy.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor999 Napisano 2 Październik 2013 Share Napisano 2 Październik 2013 Stwozyl Pan i zaplakal.Narodzie czy ty luster nie posiadsz? Dlaczego istnieje poglad ,ze ludzie z lat trzydziestych i czterdziestych byli debilami,wygladali jak zoombie,a nasze wojsko to banda obdarciuchow? Ci co zgineli podczas wojny to sie w grobach przewracaja.Jestesmy chorym narodem i sami siebie nie szanujemy-stwierdzam z przykroscia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irke Napisano 2 Październik 2013 Share Napisano 2 Październik 2013 Pikanterii występów GRH Pancerni dodawała wojskowa grochówka przygotowana i rozdawana przez kolegę Mariana Górę... W trakcie trwania wernisażu kręcone były kadry zdjęciowe do filmu wojennego, w którym bierze udział nasza grupa."http://pancerni.eu/zdjecia/category/48-carmelP.S. Po takich newsach o udziale w Święcie dyni" nie warto już wspominać ;_))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 2 Październik 2013 Autor Share Napisano 2 Październik 2013 Żyłem sobie naiwnie w przekonaniu, że tak długo interesuję się barwą i bronią, że chociaż w przybliżeniu jestem określic kto zacz. Niestety pancernistrzegom mnie pokonali !!!! Talon na balon i rękę (lekko już nadgnitą) królewny, temu kto powie co to za dzielny wojak"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 2 Październik 2013 Share Napisano 2 Październik 2013 Kucharz pancernych oddziałów spadochronowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 2 Październik 2013 Autor Share Napisano 2 Październik 2013 a może ustny harmonijkarz orkiestry konno-podwodnej albo członek szwadronu wozów drabiniastych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Październik 2013 Share Napisano 2 Październik 2013 Przecież widać, że to zakamuflowana żandarmeria polowa... tfu pustynna...Tak zakamuflowana doskonale, że widać łosia, tfu... wielbłąda, który (nie)wiele błądzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mosin24 Napisano 2 Październik 2013 Share Napisano 2 Październik 2013 http://pancerni.eu/filmy Mnie przeraża wiedza tego pana w mundurze NVA udającego polski wz.58. Dowiedziałem się że Anglicy dostarczyli Maxima Armii Radzieckiej oraz, że z Walthera P-38 rozstrzeliwano Polaków w Katyniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon wallonien Napisano 3 Październik 2013 Share Napisano 3 Październik 2013 Ten dzielny wojak to suszony bałwan z pustynno-kucharskiej ekipy rasistowskiej White Powder" odłam skinhedryn zła o czym swiadczą litery na jego klamrze-WP. Uzywaja w kuchni tylko białych przypraw, a i tak im sie pieprzy po białym pieprzu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon wallonien Napisano 3 Październik 2013 Share Napisano 3 Październik 2013 Przeraził mnie ten film...kule 5kg do nóg i scigac jagdtigerem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 3 Październik 2013 Autor Share Napisano 3 Październik 2013 Bo tego pana Mosinie24, dostarczyli na ziemię kosmici.Hmm.... zakamuflowana żandarmeria.... to by nawet mogło pasowac ... armii cesarza Abisynii, zapewne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon wallonien Napisano 3 Październik 2013 Share Napisano 3 Październik 2013 W sumie nie ma sie co dziwić, ze taką wszechlipe odstawiają skoro nigdy nie ogladali zadnej rekonstrukcji na poziomie. Znalazłem filmik z ich pierwszego zlotu, nawet szybko sie rozwineli;) Nie wiem jak wybielili sobie skóre ale w dzisiejszych czasach to raczej nie problem.http://www.youtube.com/watch?v=At2omRCVVTM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irke Napisano 3 Październik 2013 Share Napisano 3 Październik 2013 No dobra... zamurowało mnie. Na mapie inscenziacji powstańczych dołączył w tym roku Słupsk.Leonie, Ricardo usiądźcie wygodnie zapnijcie pasy i... jazda:http://www.gp24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20130801/SLUPSK/130809973http://www.gp24.pl/apps/pbcs.dll/gallery?Site=GP&Date=20130801&Category=SLUPSK&ArtNo=801009995&Ref=PH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 3 Październik 2013 Autor Share Napisano 3 Październik 2013 Eeeeeee... nie wiem co zobaczyłem. Zamurowało to za mało powiedziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 3 Październik 2013 Share Napisano 3 Październik 2013 http://www.youtube.com/watch?v=jmpF5fvdU8U Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 3 Październik 2013 Autor Share Napisano 3 Październik 2013 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek01 Napisano 3 Październik 2013 Share Napisano 3 Październik 2013 Jeszcze jedna superprodukcja. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 3 Październik 2013 Share Napisano 3 Październik 2013 Myślałem że to Czas Honoru"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzekoladowyJamnik Napisano 3 Październik 2013 Share Napisano 3 Październik 2013 Raczej powinno być Czas Humoru" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 3 Październik 2013 Share Napisano 3 Październik 2013 I doczekałem się wreszcie... Jest, Jeest, JEST !!! Czkałem długo na różową flagę ze sfastą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon wallonien Napisano 4 Październik 2013 Share Napisano 4 Październik 2013 To napewno jest odcinek juz nieemitowanego programu Pod napięciem" Marcina Wrony-Marcin pewnie jest, wrona wisi, dziewczyny-sanitariuszki morowe panny ciagną na pięcie swoich rannych towarzyszy, znak napięcia widoczny na patkach u elektryków, napięcie towarzyszy publicznosci i towarzyszom, żarówka w kiblutku podobnie jak sanitariuszka też ciągnie napięcie(tylko bez głupich mysli Panowie) wiec to chyba jest ten program lub pogrom. Fajna dziewczyna w fajnym" kapeluszu podobnym do tego który nosiła Maryla Rodowicz...nasze koleżanki z GRH Bluszcz napewno zalewają sie ze śmiechu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon wallonien Napisano 4 Październik 2013 Share Napisano 4 Październik 2013 Oczywiscie skandal też towarzyszy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon wallonien Napisano 4 Październik 2013 Share Napisano 4 Październik 2013 Ciekawe tylko co ta pani z AK stojąca w szeregu z publicznoscia mysli sobie o tych błaznach? Ci wspaniali ludzie oddawali zycie za Ojczyzne, a tu takie pajace na gumie nie potrafią odac szacunku tym ludziom urzadzając cyrk na kólkach. Nawet nadworny błazen Aleksadra Jagiellończyka-Stańczyk znany z ciętego dowcipu nie odstawiał takiego cyrku-SKANDAL! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiluś Napisano 4 Październik 2013 Share Napisano 4 Październik 2013 Leon, mieszanie do tego cyrku Stańczyka to...... grube nadużycie. A, że skandal to nie ulega wątpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon wallonien Napisano 6 Październik 2013 Share Napisano 6 Październik 2013 Jezuniu...z dedykacją dla Irke! http://www.youtube.com/watch?v=qVOcxOv2H7Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.