Józefowski Leśnik Napisano 31 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2011 Witajcie. Czy ktoś tak jak (niestety) ja został zmuszony do spędzenia sylwka w domu, samemu? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patton12 Napisano 31 Grudzień 2011 Share Napisano 31 Grudzień 2011 Ja, ale wcale nie żałuję, nie ciągnie mnie na żadne zakrapiane imprezy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piokot20 Napisano 31 Grudzień 2011 Share Napisano 31 Grudzień 2011 Najlepszego w nowym roku.Aby 2012r. przyniósł jeszcze więcej dobrego.Udanej zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Józefowski Leśnik Napisano 31 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2011 :) No ja też w sumie nie żałuję. patton12 a co porabiasz ciekawego? Dzięki piokot20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 31 Grudzień 2011 Share Napisano 31 Grudzień 2011 Tylko nie bawić się petardami większych kalibrów.Wystarczy,że jakiś chinol sklecił bubla,a paluchy nie będą chciały odrosnąć:)Już bezpieczniej rzucić parę granatów moździerzowych z balkonu na chodnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 31 Grudzień 2011 Share Napisano 31 Grudzień 2011 A ja właśnie idę kabum odpalać :-)Niby wcześnie, ale koło 24/0 będę słodko spał lub przewijał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 31 Grudzień 2011 Share Napisano 31 Grudzień 2011 Ogórki miałeś trzymać pod waciakiem Visku!Szczęśliwego PanowieNie szalejcie i uważać na paluchyI nie siadać na forum po kielonie:)Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Józefowski Leśnik Napisano 31 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2011 :) Hehe a już myślałem, że tylko ja w domu :P Najlepszego dla Was :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 31 Grudzień 2011 Share Napisano 31 Grudzień 2011 W kolejnym 2012 spokoju i zdrowia.Uważac na paluchy bo pózniej konsekwencją są pampersy albo tetrowe.To tak,żeby nie rymowac.Pzdr do 2012. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 31 Grudzień 2011 Share Napisano 31 Grudzień 2011 A miało być tak pięknie....bzong i siedze w domu.Ja tam sie kabum nie przejowałem:D mam 8 HLZ'ów 500* :D:D sąsiedzie nie zaznają ciemności.PZdr i szczęśliewgo nowego.*HLZ 500- raca oświetleniowa:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszdzialo Napisano 31 Grudzień 2011 Share Napisano 31 Grudzień 2011 Kisne w domku.A wam koledzy najlepszego w 2012 r.Zajefajnych fantów oraz pmyślności.NARKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 31 Grudzień 2011 Share Napisano 31 Grudzień 2011 I pamiętajcie - strzelajcie tylko z karabinów, nie z chińskich petard ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam293 Napisano 31 Grudzień 2011 Share Napisano 31 Grudzień 2011 Również dorzucam się do życzeń sylwestrowych. Jeszcze lepszego niż ten roku 2012. Ciekawych znajdek. Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomasde Napisano 31 Grudzień 2011 Share Napisano 31 Grudzień 2011 Koledzy Darz Dół w Nowym Roku 2012 ;o) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobieras39 Napisano 31 Grudzień 2011 Share Napisano 31 Grudzień 2011 i ja się dorzucam z życzeniami;d najlepszego nowego spokojnego roku ;]1000 salw na 2012 rhttp://www.youtube.com/watch?v=E1OByyadwaI&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTAR Napisano 31 Grudzień 2011 Share Napisano 31 Grudzień 2011 Ja również nie mogę się oprzeć... wszystkiego najlepszego w nowym roku , rewelacyjnych fantów i zrozumienia wśród najbliższych dla naszej pasji.(właśnie zorientowałem się ,że pod moim blokiem stanęła linia frontu a chłopaki w zimowych" dresach okładają się chińszczyzną)pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 31 Grudzień 2011 Share Napisano 31 Grudzień 2011 Witam.Ja nie dosc,ze sam,to jeszcze za granica.Abu Dabi-zjednoczone emiraty arabskie,a jeszcze na dodatek wyspa odlegla od ladu o jakies 170 km.Naokolo tylko piasek i platformy wiertnicze.Jedyne fajerwerki to wypalany gaz z szybow.O alkoholu to tylko pogadac moge,calkowita prohibicja.Na tej wyspie ani jednej kobiety...Ja i brat to jedyni polacy tutaj,reszta to dunczycy,anglicy,szkoci,hindusi,pakistanczycy,nepalczycy,filipnczycy i inne nacje,ktore ciezko rozpoznac,a dogadac sie nijak.Po polsku to tylko kurwa i dzien dobry umieja,a i tak kaleczac nasza polska mowe.Brat ma nocke niestety,wiec ja sam jak palec...Sorry za pismo,ale brak polskich znakow.Pozdrawiam i udanego sylwka zycze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margor Napisano 31 Grudzień 2011 Share Napisano 31 Grudzień 2011 Moderatorzy Sylwester co roku przy kompie świętują patrząc co by inni po pijaku głupot nie pisali :)A dla całego forum - Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku 2012 by jakoś przeżyć ten nadchodzący koniec świata !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ancover Napisano 31 Grudzień 2011 Share Napisano 31 Grudzień 2011 ja także w domku przy golonce z piwem :) wiec wszystkim happy niu ja" :)i owocnego kopanka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steell Napisano 31 Grudzień 2011 Share Napisano 31 Grudzień 2011 Z żoną jadę do kolegi na imprezę, kto jeszcze będzie nie wiem zobaczę na miejscu. Powspominamy przy kieliszku stare dzieje, chociaż z zasady nie piję zrobię dzisiaj wyłom w zasadach /jednorazowy/.Wszystkim koleżankom i kolegom życzę zdrowia, lepszej sytuacji finansowej z każdym rokiem i szampańskiej zabawy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lindenhof Napisano 31 Grudzień 2011 Share Napisano 31 Grudzień 2011 Najlepszego w Nowym 2012 Roku! zdrowego przede wszystkim by sił starczyło do łopaty :)fantownych dołków i by było nam lekko na sercu a ciężko w portfelu :) bawcie się dobrze, ale nie takhttp://www.wiocha.pl/373548,Wspolczesny_Harry_Potterpozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 31 Grudzień 2011 Share Napisano 31 Grudzień 2011 Imprezka u szwagra ale ja bez %" bo na 4.30 do robo ;)) więc - Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!! Zeby nam się dobrze działo,a że działo nie działało,żeby nam się armaciało"!!!szampańskiej zabawy tym co się bawią, spokoju-tym co pracują lub siedza w domu ,oby ten Nju Jer" był pomyślny dla każdego z was, a modom" wyrozumiałości do forumowiczów:))steiner". - Tadek ps.i nie jezdzić po kielichu!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 31 Grudzień 2011 Share Napisano 31 Grudzień 2011 to najlepsiejszego nowego roku!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Józefowski Leśnik Napisano 31 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2011 esterendensen no to masz przesrane, żadnej kobiety to jest przesranka. RAJTAR a Ty której stronie kibicujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek523 Napisano 31 Grudzień 2011 Share Napisano 31 Grudzień 2011 Zapas złocistego, chińskich fajerwerków i idzie wytrzymać w domu.Panowie, w 2012r. życzę samych depozytów po brzegi wypełnionych złotkiem, płytkich dołków i co najważniejsze zdrowia i zmiany przepisów by nas różne państwowe organy nie budziły o 6:00 rano;) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.