Skocz do zawartości

Sylwester 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Ja również nie mogę się oprzeć... wszystkiego najlepszego w nowym roku , rewelacyjnych fantów i zrozumienia wśród najbliższych dla naszej pasji.
(właśnie zorientowałem się ,że pod moim blokiem stanęła linia frontu a chłopaki w zimowych" dresach okładają się chińszczyzną)
pozdrawiam.

Witam.Ja nie dosc,ze sam,to jeszcze za granica.Abu Dabi-zjednoczone emiraty arabskie,a jeszcze na dodatek wyspa odlegla od ladu o jakies 170 km.Naokolo tylko piasek i platformy wiertnicze.Jedyne fajerwerki to wypalany gaz z szybow.O alkoholu to tylko pogadac moge,calkowita prohibicja.Na tej wyspie ani jednej kobiety...Ja i brat to jedyni polacy tutaj,reszta to dunczycy,anglicy,szkoci,hindusi,pakistanczycy,nepalczycy,filipnczycy i inne nacje,ktore ciezko rozpoznac,a dogadac sie nijak.Po polsku to tylko kurwa i dzien dobry umieja,a i tak kaleczac nasza polska mowe.Brat ma nocke niestety,wiec ja sam jak palec...Sorry za pismo,ale brak polskich znakow.Pozdrawiam i udanego sylwka zycze...

Z żoną jadę do kolegi na imprezę, kto jeszcze będzie nie wiem zobaczę na miejscu. Powspominamy przy kieliszku stare dzieje, chociaż z zasady nie piję zrobię dzisiaj wyłom w zasadach /jednorazowy/.
Wszystkim koleżankom i kolegom życzę zdrowia, lepszej sytuacji finansowej z każdym rokiem i szampańskiej zabawy :)

Najlepszego w Nowym 2012 Roku! zdrowego przede wszystkim by sił starczyło do łopaty :)fantownych dołków i by było nam lekko na sercu a ciężko w portfelu :) bawcie się dobrze, ale nie tak
http://www.wiocha.pl/373548,Wspolczesny_Harry_Potter
pozdro

Imprezka u szwagra ale ja bez %" bo na 4.30 do robo ;)) więc - Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!! Zeby nam się dobrze działo,a że działo nie działało,żeby nam się armaciało"!!!
szampańskiej zabawy tym co się bawią, spokoju-tym co pracują lub siedza w domu ,oby ten Nju Jer" był pomyślny dla każdego z was, a modom" wyrozumiałości do forumowiczów:))
steiner". - Tadek
ps.
i nie jezdzić po kielichu!! :D

Zapas złocistego, chińskich fajerwerków i idzie wytrzymać w domu.
Panowie, w 2012r. życzę samych depozytów po brzegi wypełnionych złotkiem, płytkich dołków i co najważniejsze zdrowia i zmiany przepisów by nas różne państwowe organy nie budziły o 6:00 rano;) Pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie