shadowN Napisano 13 Listopad 2011 Autor Share Napisano 13 Listopad 2011 http://kontakt24.tvn.pl/artykul,warszawa-nowy-swiat-111111-godz12-039-55,154297.html?token=8b87a213d1ee72a5fe54498b391504f0http://forum.dobroni.pl/f,lewicowcy-zaatakowali-rekonstruktorow,32311,100.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frost Napisano 13 Listopad 2011 Share Napisano 13 Listopad 2011 Widzę, że atak był wyjątkowo brutalny i wróg miał przewagę liczebną ... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frost Napisano 13 Listopad 2011 Share Napisano 13 Listopad 2011 ... toż to regularna bitwa ... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frost Napisano 13 Listopad 2011 Share Napisano 13 Listopad 2011 .... panie policjancie, a on mnie opluł .. ;)Sorry, jeśli tak to faktycznie wyglądało to ktoś tu zostawił jaja w domu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HUBERTUS 1656 Napisano 14 Listopad 2011 Share Napisano 14 Listopad 2011 Im dłużej o tym myślę tym bardziej popieram wstrzemięźliwość kolegów z owej GRH. Gdyby się krzywda hołocie z zachodu stała zaraz główny krajowy dziennik ścisłe powiązany z lokalem skąd napastnicy wyszli i się schronili po akcji nawoływałby do rozbrojenia bandytów w historycznych mundurach. Te osoby to nie banda żebraków a wierchuszka III RP:W imieniu organizatorów wiecu „Kolorowa Niepodległa” związanych z „Krytyką Polityczną”, a także osób prowadzących i popierających publicznie wiec, oświadczamy, że...Podpisali między innymi: Robert Biedroń, AgataBielik-Robson, Seweryn Blumsztajn, Marek Beylin, Artur Domosławski, Kinga Dunin, DorotaGłażewska, Agnieszka Graff, Anna Grodzka, AndrzejGrzymała-Kazłowski, Katarzyna Górna, IzabelaJasińska, Ryszard Kalisz, Joanna Kos-Krauze, Krzysztof Krauze, Maria Krauss, Krystian Legierski, Robert Leszczyński, Mikołaj Lizut, ŁukaszMaciejewski, Cezary Michalski, Joanna Mytkowska, Piotr Najsztub, Wanda Nowicka, WojciechOlejniczak, Piotr Pacewicz, Janusz Palikot, SławomirSierakowski, Michał Sutowski, Paweł Smoleński, Beata Stasińska, Agata Szczęśniak, KazimieraSzczuka, Joanna Tokarz, Agnieszka Wiśniewska, Magdalena Żakowska, Jacek Żakowski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 14 Listopad 2011 Share Napisano 14 Listopad 2011 Bardzo proszę o nieuprawianie polityki w tym wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HUBERTUS 1656 Napisano 14 Listopad 2011 Share Napisano 14 Listopad 2011 Dostosuje się ,ale niechęć do rekonstruktorów jest w pewnych środowiskach dość silna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 14 Listopad 2011 Share Napisano 14 Listopad 2011 Panowie a ci ratownicy medyczni to z naszego kraju? Przygotowani jak na szturm Malborka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HUBERTUS 1656 Napisano 14 Listopad 2011 Share Napisano 14 Listopad 2011 Nie,ci zamaskowani ratownicy to sekcja medyczna Antify niemieckiej-stopień zorganizowania bojówki jest z górnej półki. Może to potwierdzać przypuszczenie że grupa raczej miała inne zadanie niż spokojne stanie za kordonem policji na óżowej" paradzie i raczej nie przypadkowo była tam gdzie była. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 14 Listopad 2011 Share Napisano 14 Listopad 2011 Tak po kaskach mi pasowało. Po kijach bejsbolowych wynika, że przyjechali na jakiś mecz - tylko dlaczego są bez rękawic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 14 Listopad 2011 Share Napisano 14 Listopad 2011 Bo to solo a gołe pięści"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowN Napisano 14 Listopad 2011 Autor Share Napisano 14 Listopad 2011 frost, widzę że posiadłeś mądrość nieprzejednaną, tylko nie rozumiesz jednej rzeczy - otóż rekonstruktorzy dobrze wiedzieli że jeśli skończy się to międzynarodowym skandalem, oni zostaną przez media obszczekani jako ci źli faszyści".Witamy w tolerancyjnej UE gdzie antifa szerzy pacyfizm, wnosząc go na kijach i kamieniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frost Napisano 14 Listopad 2011 Share Napisano 14 Listopad 2011 Guzik mnie obchodzi czy to była lewica,prawica czy centrum. W świat poszła informacja o brutalnym ataku na grupę rekonstrukcyjną. Relację z tego bestialstwa zamieściłeś sam ;) Czy to jest temat na news tygodnia ? Nie sądzę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowN Napisano 14 Listopad 2011 Autor Share Napisano 14 Listopad 2011 widocznie nie słyszałeś co trąbiono w mediach i jaką zrobiono nagonkę na rekonstruktorów..powstały nawet profile protestów antyfaszystów", o rzekomym pobiciu i ataku rekonstruktorów na jakąś lewaczkę, co jest oczywistą nieprawdą, bowiem do Komendy Stołecznej nie wpłynęło nic tego typu.Jest to temat do wyjaśnienia i do nagłośnienia, bo godzi w ideę GRH i jeśli nie masz nic mądrego oraz konstruktywnego do powiedzenia to żegnam z dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 14 Listopad 2011 Share Napisano 14 Listopad 2011 sponsorzy zadymy... http://www.krytykapolityczna.pl/Darczyncy/menu-id-182.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 14 Listopad 2011 Share Napisano 14 Listopad 2011 Witam!Krew się we mnie gotuje jak to widzę....! A tak poza tym ; pięknie wyglądali ci rekonstruktorzy :) Jestem pełen podziwu :) P.SNiemiec znowu się do nas wybiera jak 70 lat temu....banda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ataka Napisano 14 Listopad 2011 Share Napisano 14 Listopad 2011 Nie no, niemoglem sie powstrzymac. Pokojowa kolorowa.. Ładne logo w górze strony?http://www.1917.net.pl/?q=node%2F6949__________________________________________________Nie polecam powyższej- nie wiem jak merytorycznie stoi, ale jakiś syf się do kompa przylepia i przekierowuje...Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 17:40 14-11-2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 14 Listopad 2011 Share Napisano 14 Listopad 2011 stalina, pol pota i hitlera zabrakło miejsca na banerze?;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frost Napisano 14 Listopad 2011 Share Napisano 14 Listopad 2011 Kolego shadowN, jak zwykle się napinasz i ciężko pracujesz na kolejną kartkę. Z Twoich wcześniejszych postów wiem,że pojęcie kulturalnej dyskusji jest Ci obce więc ton Twoich wypowiedzi nie dziwi mnie. Zapewnie nie wiedziałeś tego wcześniej więc mam dla Ciebie ciekawą informację : to forum jest publiczne i niestety nie Ty decydujesz kto może brać udział w dyskusji ;)A wracając do tematu .. Moim zdaniem, uprawianie takiej martyrologii" na siłę chwały nam nie przynosi. Za to Niemcy mają świetną reklamę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacollo Napisano 14 Listopad 2011 Share Napisano 14 Listopad 2011 dupa nie koledzy... raz dwa zrobili by ze szkopami porządek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowN Napisano 14 Listopad 2011 Autor Share Napisano 14 Listopad 2011 kolego frost, w przeciwieństwie do Ciebie, to jest jakiś ponad 11-tysięczny mój post na tym forum, a za co mam kartki i tak nigdy nie zrozumiesz.Jeżeli wątpisz w mój wkład w rozwój tego forum, polecam w wyszukiwarkę i poszukać moich postów.pozdrawiam.8total4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frost Napisano 14 Listopad 2011 Share Napisano 14 Listopad 2011 Cóż .. nie od dziś wiadomo, że ilość nie zawsze przekłada się na jakość ;) Zazwyczaj merytoryczny wkład w rozwój broni się sam ale skoro osobiście podkreślasz swoje zasługi to oczywiście chylę czoła przed kolejnym cyt.: jakimś ponad 11-tysięcznym postem" ;) Kartki dostałeś szanowny Kolego za brak szacunku dla osób reprezentujących poglądy inne od Twoich. Nie każdy ekscytuje się polowaniem na czarownice i poszukiwaniem lewicowych demonów w każdej szafie i lodówce. Czemu ma służyć ciągle podgrzewana atmosfera zagrożenia ? Miał być atak na rekonstruktorów a widzę tzech przepychających się kolesi. Zresztą w towarzystwie policji;) Niektóre media trąbiły o lewackich Niemcach masakrujących Polaków i podpalających Warszawę. Prezes domagał się wypowiedzenia wojny ;) I co ? Niemców zwolniono a magistrat wycenił szkody na 72 tys. zł. Po zwykłych meczach ligowych straty potrafią być większe. Przepraszam, zapomniałem o oplutym rekonstruktorze ;)Masz rację, jednej rzeczy nigdy nie zrozumiem - wywoływania histerii . Nie ma dla mnie znaczenia czy jest to histeria prawicowa czy lewicowa. Obie są mi równie obce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 14 Listopad 2011 Share Napisano 14 Listopad 2011 Dobrze, że skończyło się tak jak się skończyło - może była to prowokacja? Wyobrażacie sobie bitwę pomiędzy GRH a tymi czarnymi napastnikami?Ale osobiście jakbym pizgnoł tym karabinem w ten poniemiecki bunkier to by odlewy popękały... A jestem wyjątkowo spokojnym osobnikiem. Dlatego też apeluję o pokój pomiędzy użytkownikami forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 14 Listopad 2011 Share Napisano 14 Listopad 2011 I ten oto patriotyczny cytat Szanownego Kolegi Woytasa powinien przejść do historii ; Ale osobiście jakbym pizgnoł tym karabinem w ten poniemiecki bunkier to by odlewy popękały" :D Hah :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowN Napisano 15 Listopad 2011 Autor Share Napisano 15 Listopad 2011 frost tu nie o histerię idzie a o prawdę, ale widocznie nie rozumiesz.o jakość się nie martwię bo pamiętam co pisałem przez te 5 lat bytności tutaj :-)ps. woytas, taki brown-bess to nie odlew, to nawet strzela ;-)jest czym piznąć.. oj jest.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.