Weteran-39 Napisano 18 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2011 Trwa akcja ratunkowa na Wiśle ,samolot uderzył w wodę.Brak płetwonurków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 18 Czerwiec 2011 Share Napisano 18 Czerwiec 2011 Pilot wydobyty, reanimacja trwa.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 18 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2011 Pilot Marek Szufa transportowany do szpitala jest nadzieja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyluke Napisano 18 Czerwiec 2011 Share Napisano 18 Czerwiec 2011 Znowu tragedia, przeginają z brawurą na tych piknikach...I to najczęściej słowiańska krew - Paryż, Lwów, Radom przecenienie możliwości swoich i maszyny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stg1971 Napisano 18 Czerwiec 2011 Share Napisano 18 Czerwiec 2011 w bogu nadzieja nie znasz dnia ani godziny,trzymam kciuki,daj mu szansę jeszcze latać, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 18 Czerwiec 2011 Share Napisano 18 Czerwiec 2011 To już coroczna tradycja:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kundzio11 Napisano 18 Czerwiec 2011 Share Napisano 18 Czerwiec 2011 Widziałem wypadek ,byłem dzisiaj na pikniku-nic przyjemnego.Do szpitala niecały kilometr fatalną drogą z betonowych płyt plus kilka dużych leżących policjantów.Mimo iż eurocopter był na miejscu,zdecydowano na przewiezienie pilota karetką.Szpital w Płocku wśród mieszkańców ma jak najgorszą opinię,mam nadzieję że jak tylko stan pozwoli przewiozą pacjenta gdzie indziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 18 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2011 Niestety nie udało się-Cześć Jego Pamięci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 18 Czerwiec 2011 Share Napisano 18 Czerwiec 2011 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 18 Czerwiec 2011 Share Napisano 18 Czerwiec 2011 Naprawdę szkoda człowieka i świetnego pilota.... ale powiedzmy sobie prawdę - 20 minut pod wodą nie dawało rokowało dobrze. W dodatku fatalna droga i nie najlepszy szpital jak napisał kundzio11? Gdyby od razu wydobyto pilota byłaby szansa.... Szkoda, szkoda człowieka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
por.pil.020 Napisano 18 Czerwiec 2011 Share Napisano 18 Czerwiec 2011 szkoda :( [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stg1971 Napisano 18 Czerwiec 2011 Share Napisano 18 Czerwiec 2011 Bóg daje i odbiera,kondolencje dla rodziny,niech mu ziemia lekka będzie ,pilot .akrobata,zdobywca szczytów i sukcesów,dziś ciężko o ludzi z pasją ,zamiłowaniem brak słów rodzina to najbardziej odczuwa dzieci żona.co tu pisać nie wiem,żegnam,stg.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 13:56 19-06-2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 18 Czerwiec 2011 Share Napisano 18 Czerwiec 2011 Szczere kondolencje dla rodziny [*]Pewnie nikogo to nie ruszy, ale ja też dzisiaj widziałem tragedie: młody chłopak na ścigaczu rozwalił się na drzewie 500m od mojego domu w stanie ciężkim odleciał eurocopterem. Dla jaego rodziny też szczere kondolencje.Pozdrawiam W.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 13:52 19-06-2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzarnyPoznań Napisano 19 Czerwiec 2011 Share Napisano 19 Czerwiec 2011 http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Jak-doszlo-do-tej-tragedii-Nic-nie-wskazuje-na-problemy-techniczne-ale-trwaja-ogledziny,wid,13523566,wiadomosc.html?ticaid=1c835 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 19 Czerwiec 2011 Share Napisano 19 Czerwiec 2011 Już Pan Marek nie zaprezentuje swojego pociaka w Radomiu :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.