GEORG101 Napisano 27 Listopad 2011 Autor Share Napisano 27 Listopad 2011 Drugi depozyt znajdował sie na bardziej dogodnym miejscu i najważniejszy był cały.Niestety aby go wyciągnąć trochę się namęczyłem-na depozycie rosło małe drzewo.Depozyt był w wiadrze przykryty ocynkowana brytfanką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEORG101 Napisano 27 Listopad 2011 Autor Share Napisano 27 Listopad 2011 A tak depozyt wyglądał po wyciągnięciu.Przede mną dużo mycia..hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEORG101 Napisano 1 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2011 Po umyciu.A było trochę szorowania.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEORG101 Napisano 1 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2011 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEORG101 Napisano 1 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2011 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEORG101 Napisano 1 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2011 Zzachowała sie nawet oryginalna naklejka producenta.Jak będę miał wiecej czasu umyje resztę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Grudzień 2011 Share Napisano 1 Grudzień 2011 2011-12-01 12:53:36miłe China Blue :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEORG101 Napisano 1 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2011 Szkoda,że prawie cała zastawa z China była pobita..Ale cieszy to co zostało.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Grudzień 2011 Share Napisano 1 Grudzień 2011 Ona, niestety, z Chinami ma tylko nazwę i wzór wspólne :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEORG101 Napisano 1 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2011 Moze nie ale oko cieszy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 1 Grudzień 2011 Share Napisano 1 Grudzień 2011 GEORG101 - Łowca Depozytów :)Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 5 Grudzień 2011 Share Napisano 5 Grudzień 2011 Georg czy mozesz wiecej powiedziec o lokalizacji tych skrytek? Jakies spalone wsie, pola, lasy etc? Gdzie je trafiasz? Bardzo fajny wątek, ale prócz zdjęć brak żadnych większych informacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowN Napisano 5 Grudzień 2011 Share Napisano 5 Grudzień 2011 Najlepiej je jeszcze zaznacz na mapie i wyślij też namiary GPS :Da tak serio to fajne trafienia, zwłaszcza wśród nudnej militarki :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEORG101 Napisano 5 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2011 Kolego Swiety82,beczka z porcelaną została znaleziona na poniemieckim raczej majętnym gospodarstwie.Miejsce ukrycia znajdowało się w małym lasku około 30 metrów od zabudowań.Żeby było śmiesznie byłem już wcześniej na tej miejscówce i nic nie znalazłem a za drugim razem wyskoczyła beczka o wysokości około 1.2m.Śmiałem się sam z siebie,jak można było ominąć takiego kolosa-nie ma miejsc do końca przechodzonych.Następne 3 depozyty znalezione zostały koło dużego majątku w parku około 100 metrów od najbliższych zabudowań,majątek pełnił po wojnie role PGR a teraz wykupił to jakiś holender.Wiec jak wyciągałem depozyty to miałem syndrom rozglądania i małej paniki,żeby mnie nikt nie nakrył,gdyby było coś cenniejszego..heh.Zasuwałem bardzo szybko z wiadrem do samochodu..A tak w ogóle działam w zachodniopomorskim i jest jeszcze bardzo dużo ciekawych miejsc i znajd do odkrycia..Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 5 Grudzień 2011 Share Napisano 5 Grudzień 2011 a tak serio to fajne trafienia, zwłaszcza wśród nudnej militarki :-)"Raczej od stert rozwalonych łusek, ciekawych aluminiowych blaszek", destruktów guzików i wyżartych feningów których pełno w każdym wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowN Napisano 5 Grudzień 2011 Share Napisano 5 Grudzień 2011 Żeby życie miało smaczek, raz depozyt, raz chlebaczek ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emes Napisano 5 Grudzień 2011 Share Napisano 5 Grudzień 2011 Fajne te depozyty,emocje gwarantowane,gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEORG101 Napisano 25 Marzec 2012 Autor Share Napisano 25 Marzec 2012 A dzisiaj trochę szczęścia do militarki.Szukając koło poniemieckiego domostwa depozytów trafiłem na taki militarny depozycik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEORG101 Napisano 25 Marzec 2012 Autor Share Napisano 25 Marzec 2012 Zaczęło się od jednego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEORG101 Napisano 25 Marzec 2012 Autor Share Napisano 25 Marzec 2012 A skończyło na trzech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEORG101 Napisano 25 Marzec 2012 Autor Share Napisano 25 Marzec 2012 Jako bonus ładownica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEORG101 Napisano 25 Marzec 2012 Autor Share Napisano 25 Marzec 2012 Wszystkie znajdy z jednego dość głębokiego dołka.Radość była wielka ,ponieważ nigdy nie znalazłem hałera a tu wyskoczyły trzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 25 Marzec 2012 Share Napisano 25 Marzec 2012 super trafienie! :) pozdr M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychus Napisano 25 Marzec 2012 Share Napisano 25 Marzec 2012 Nie wiedzieć czemu - cholernie uwielbiam ten wątek!!! Georg oby więcej takich fanciorów i zdawaj relację! Pozdrawiam serdecznie, K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEORG101 Napisano 25 Marzec 2012 Autor Share Napisano 25 Marzec 2012 Dzięki wielkie za miłe słowo,mam nadzieje,że następna niedziela też okaże się dopozytową.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.