Poszukiwacz bunkrów Napisano 21 Styczeń 2011 Share Napisano 21 Styczeń 2011 Chętnie bym stanął w obronie odznaczonych ,gdyż niestety sam miałem ten order dostać.co się z naszymi modami stało....tyfus okazał się być 1000xlepszy od Chucka Norrisa ,bociek odleciał i się nie pojawia a na ogół spokojny człowiek śniegu straszy dzieci w komiksach (obrazek obok) ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 21 Styczeń 2011 Share Napisano 21 Styczeń 2011 Hebda modem = sodoma i gomora :) To nie jest dobrym pomysłem i wiem dobrze że administracji nawet to przez myśl nie przeszło ;)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 21 Styczeń 2011 Share Napisano 21 Styczeń 2011 poczekaj poczekaj:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 21 Styczeń 2011 Share Napisano 21 Styczeń 2011 Fakt- coś już Aztecy przebąkiwali, że w 2012 będzie koniec Świata.Ja myślałem, że o Euro chodzi, a oni już w kalendarzu Hebdą jako funkcyjnego widzieli...Może to i dobrze, że będzie tak że niczego nie będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 21 Styczeń 2011 Share Napisano 21 Styczeń 2011 Będzie można mówic; i nastał koniec na samym konicu... chyba że MAJOWIE się pomylili:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 21 Styczeń 2011 Share Napisano 21 Styczeń 2011 Nie chcecie :(:(:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 21 Styczeń 2011 Share Napisano 21 Styczeń 2011 Widzisz Zbyniu- z tego szoku aż mnie się cywilizacjepogibały... :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 21 Styczeń 2011 Share Napisano 21 Styczeń 2011 :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 21 Styczeń 2011 Share Napisano 21 Styczeń 2011 Nie przejmuj się hebda, masz predyspozycje na premiera lub prezydenta RP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 21 Styczeń 2011 Share Napisano 21 Styczeń 2011 mi władza nie jest potrzebna,tylko swoboda:)mimo wszystko taki mod nie może kasztanić,trolować,cisnać"uzytkowników..obowiązują go mimo wszystko pewno formy,więc jest to ograniczenie swobody":Dmoże kiedyś:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 21 Styczeń 2011 Share Napisano 21 Styczeń 2011 Jak już nie chcesz, to możemy Cię męczyc żebyś nim został:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemko26 Napisano 22 Styczeń 2011 Share Napisano 22 Styczeń 2011 mody gorsze od kaczora... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 23 Styczeń 2011 Share Napisano 23 Styczeń 2011 trzeba mieć po prostu dobre podejście:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 23 Styczeń 2011 Share Napisano 23 Styczeń 2011 Tak czytam niektore wpisy...Robic amnestie?Po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 23 Styczeń 2011 Share Napisano 23 Styczeń 2011 No co?Jest tak śmieszno, że aż straszano... Albo odwrotnie, co akurat dla całokształtu nie ma, chyba, znaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 23 Styczeń 2011 Share Napisano 23 Styczeń 2011 I wszystko jasne.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 1 Kwiecień 2013 Share Napisano 1 Kwiecień 2013 http://www.odkrywca.pl/amnestia,716620.html#716620Kiedyś się walczyło latami o zdjęcie batona,teraz sami zdejmują..Armagjedon.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan-80 Napisano 1 Kwiecień 2013 Share Napisano 1 Kwiecień 2013 A mi moja jedna kartka pasuje szybko znajduje swoje posty :) :) Pozdrawiam i proszę o niezdejmowanie mi tej jednej kartki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 1 Kwiecień 2013 Share Napisano 1 Kwiecień 2013 spoko. W promocji możemy jeszcze 3 dołożyć.Najbliższa amnestia będzie kiedyś tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 2 Kwiecień 2013 Share Napisano 2 Kwiecień 2013 Ja myślę, że Admini są bardzo sprawiedliwi, jeżeli chodzi o przyznawanie kartek. Osobiście mógłbym wskazać tylko 2 przypadki kartonów przy których ewidentnie się pomylili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 2 Kwiecień 2013 Share Napisano 2 Kwiecień 2013 Prima Aprilis był wczoraj, ja mam niesłusznie batona bo się tak widziało adminowi....jego pogląd nigdy nie będzie w parze z osądem. Tacy zarozumiali i ważni " muszą też być ale nie każdemu takie stanowiska powinny być przyznawane. Dla reszty cały szacunek i poważanie. K.Z. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 2 Kwiecień 2013 Share Napisano 2 Kwiecień 2013 2010-05-02 20:43:01 - Kartka Za Spamowanie w ID--------------------------------------2012-12-29 09:58:23 - Ostrzeżenie dla krzysiek9559krzysiek9559 - ja bardzo poroszę, abyś najpierwzastanowił się nad formą językową w jakiej chceszprzekazać swoje myśli/spostrzeżenia/uwagi - potemje publikował na Forum.Nie tolerujemy wulgaryzmów - nawet tych wykropkowanych.------------------------------------------2013-01-28 10:06:18 - Ostrzeżenie dla krzysiek9559Przyjedź do Warszawy na Pragę jet taka knajpka ul. Ząbkowskiej gdzie stoliki do siedzenia są z stolików maszyn do szycia włącznie z maszynami"...i garnituru z niej nie uszyjesz..... to już historia"Dział ID to nie czat ani GG. jeżeli masz coś konkretnegow temacie pomocy i ID, to pisz.Pozostałe pogaduchy", które niczemu ne służą - zostaw sobie na w/w. Już raz byłeś ostrzegany za nic nie wnoszącw wpisy w dziale ID.-------------------------------------------i dalej uważasz się za Matkę Teresę ?zasadniczo ci powiem, że powinieneś mieć dwa batony - ja za wylgaryzmy od razu przyznaję order ... w tym przypadku chyba był słabszy dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 2 Kwiecień 2013 Share Napisano 2 Kwiecień 2013 to nie toza co inne kartka była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Kwiecień 2013 Share Napisano 2 Kwiecień 2013 Łączymy się w żalu...Tyfus zacytował Twoją kartotekę- czego pragniesz jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarzabek Napisano 2 Kwiecień 2013 Share Napisano 2 Kwiecień 2013 łojezu krzysiek ty się ciesz ze oni maja tyle cierpliwości do ciebie. za takie teksty o się tak widziało adminowi....jego pogląd nigdy nie będzie w parze z osądem. Tacy zarozumiali i "ważni muszą też być ale nie każdemu takie stanowiska powinny być przyznawane." na innym forum wyleciałbyś z banem z wielkim hukiem i fajerwerkami w ... nie napisze ale się domyślcie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.