Czlowieksniegu Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 Iiiiiiiii- jakoś do łba mi nie przyszło, coby uważać Cię za półgłówka i/lub mohera ( przy okazji- przy takiej pogodzie, takie nakrycie głowy ma same plusy ).P prostu wcześniej umieszczałeś cytaty ze sceny politycznej, myślałem, że teraz coś z życia dałeś.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro Shadow Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 Moja propozycja:...w oczy leci taki chyba zamarznięty śnieg..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opus Dei Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 [...]Albo Państwo słuchacie, albo ja się produkuję, a nikt mnie nie słucha..."---> http://www.youtube.com/watch?v=HNsU1FAE3tU Zaczyna się od 2:55 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De Contrabando Napisano 5 Grudzień 2010 Share Napisano 5 Grudzień 2010 Ten jest bezkonkurencyjny, przyznam, że odpadłem :) jacek1962 (406 / 12) 2010-12-04 21:52:30Panowie to co komuna zrobiła z posiadaczami ziemskimi to jest jej wieczna zasługa.Ziemiaństwo to była stonka ziemniaczana ,którą w innych krajach wycięto znacznie wcześniej,Anglia XVIIw,Francja XVIIIw.Stany Zjednoczone to wojna północ południe .Gdyby nie komuchy Polska dziś by była na poziomie tzw republik bananowych Ameryki Środkowej.O żadnym postępie technicznym czy ekonomicznym nie było by mowy.Była by ciemnota i bieda, dla jednych zawszona dla innych sakramencka.To jest zasługa komuny i jej się za to należy wdzięczność,a że nie od wszystkich to trudno,zawsze gdy jeden wygrywa inny jest przegrany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 7 Grudzień 2010 Share Napisano 7 Grudzień 2010 Mnie w tym roku rozwaliły 2 teksty:- pierwszy - posła Niesiołowskiego - o nie prawda, że powódź wywołały bobry, powódź to wina piżmaków" - cytat z wypowiedzi dla Wiadomości TVP- drugi - zasłyszany w Biedronce - mąż do swojej żony - stara, nie kupuj teg papieru toaletowego, on jest cienki i trzeba mieć paznokcie obcięte do srania" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zainak Napisano 7 Grudzień 2010 Share Napisano 7 Grudzień 2010 Jak już o Biedronce: - Jadłem kiełbasę z Biedronki - O to duża musiała być ta biedronka!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 8 Grudzień 2010 Share Napisano 8 Grudzień 2010 W temacie toaletowego jeszcze;Poproszę ten tańszy, lepiej zbiera.To cytat z mojej wioski.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kleeberczyk Napisano 8 Grudzień 2010 Share Napisano 8 Grudzień 2010 W wakacje byliśmy z kolegami na kilka dni na mazurach.Grubsza pani siedząc w wodzie mówi do drugiej Ale tu mokro" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 8 Grudzień 2010 Share Napisano 8 Grudzień 2010 Nie Forumowy co prawda ale dobry.Autentyk z dziś ode mnie z pracy.Kumpel odbiera telefon,dzwoni jego panna i oświadcza że jest w ciąży.Koleś załamany siedzi.Drugi kumpel pyta o nie uważałeś jak lałeś?"I odpowiedź.A bo ja tam pamiętam? "Dla mnie to nr1 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matthew Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 Może nie cytat roku ale też niezłe : Wiem gdzie sa dwa stugi w polsce w bagnie i to pewna informacja w przyszlym roku jade i sprawde, opowiadal mi to stary dziadzius ktury byl swiadkiem. Wiem gdzie byly dwa t-34 jednego wyciagneli a drugi jeszcze lerzy i nikt niechce sie nim zainteresowac i jeszcze wiem gdzie jest tygrys ale w przyszlym roku go wyciaga muzeum."Kolega niby nowy ale brzmi jakoś znajomo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 Widac ze kolega ''karabin'' zna sie na chistorii uwarznie sluchal na lekcji." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 ...DAK'',''deutschlend afrika korps" Obydwa tego samego autora:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 11 Grudzień 2010 Share Napisano 11 Grudzień 2010 A kiedy pytają mnie"Pan Majewski ze wszystkiego potrafi zrobic dobry żart :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 Kol.Martianie,za merytoryczne wypowiedzi wylatuje się z tego forum" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 Nadwojciech bywało, oj, bywało;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobiepan Napisano 19 Grudzień 2010 Share Napisano 19 Grudzień 2010 Political correct :)Do administratora! Proszę o przywrócenie mojej poprzedniej nazwy. Jak widac nie brzmiała ona "Blonda SS tylko "Blond Ass co w języku angielskim oznacza "Blond Dupa. Nie widzę tutaj żadnego łamania regulaminu ani propagowania jakichkolwiek nazistowskich tresci a jedynie przesadną nadgorliwość administratora." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 19 Grudzień 2010 Share Napisano 19 Grudzień 2010 może to wina płatków śniegu lub mrozu ....że tak powiem : buahahahahahahaha :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 19 Grudzień 2010 Share Napisano 19 Grudzień 2010 Po polskiemu to będzie raczej dupa blada". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 22 Grudzień 2010 Share Napisano 22 Grudzień 2010 Do administratora! Proszę o przywrócenie mojej poprzedniej nazwy. Jak widac nie brzmiała ona "Blonda SS tylko "Blond Ass co w języku angielskim oznacza "Blond Dupa. Nie widzę tutaj żadnego łamania regulaminu ani propagowania jakichkolwiek nazistowskich tresci a jedynie przesadną nadgorliwość administratora."to moim zdaniem wygrywa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 23 Grudzień 2010 Share Napisano 23 Grudzień 2010 Z terenu,przypadkowo spotkany poszukiwacz powiedział:-ja tam chodzę zawsze z włączoną determinacją i drutów nie ciągnę.Zakładam,że miał rację i kwity...pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 23 Grudzień 2010 Share Napisano 23 Grudzień 2010 Widac, że ów poszukiwacz to przeciwnik Parad Równości" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 25 Grudzień 2010 Share Napisano 25 Grudzień 2010 Sam siebie nie będę nominować bo nie wypada, więc może to:mosiądzowi daleko bliżej do właściwości złota niż do srebra" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poldek175 Napisano 27 Grudzień 2010 Share Napisano 27 Grudzień 2010 A może tak cały wątek:)))http://odkrywca.pl/panowie-modzi,674958.html#674958 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 27 Grudzień 2010 Share Napisano 27 Grudzień 2010 karpik rozwaliles mnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 28 Grudzień 2010 Share Napisano 28 Grudzień 2010 cobra10225 vs wojtascobra: Ja bardzo szybko pisze na klawiaturze wiec robie bledy ortograficzne:)wojtas: A ja z klawiatury kartki i bany daję - też bardzo szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.