Skocz do zawartości

cytat roku 2010

kopijnik2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Ten jest bezkonkurencyjny, przyznam, że odpadłem :)

jacek1962 (406 / 12)
2010-12-04 21:52:30

Panowie to co komuna zrobiła z posiadaczami ziemskimi to jest jej wieczna zasługa.
Ziemiaństwo to była stonka ziemniaczana ,którą w innych krajach wycięto znacznie wcześniej,Anglia XVIIw,Francja XVIIIw.Stany Zjednoczone to wojna północ południe .Gdyby nie komuchy Polska dziś by była na poziomie tzw republik bananowych Ameryki Środkowej.
O żadnym postępie technicznym czy ekonomicznym nie było by mowy.Była by ciemnota i bieda, dla jednych zawszona dla innych sakramencka.To jest zasługa komuny i jej się za to należy wdzięczność,a że nie od wszystkich to trudno,zawsze gdy jeden wygrywa inny jest przegrany.

Mnie w tym roku rozwaliły 2 teksty:
- pierwszy - posła Niesiołowskiego - o nie prawda, że powódź wywołały bobry, powódź to wina piżmaków" - cytat z wypowiedzi dla Wiadomości TVP
- drugi - zasłyszany w Biedronce - mąż do swojej żony - stara, nie kupuj teg papieru toaletowego, on jest cienki i trzeba mieć paznokcie obcięte do srania"

Nie Forumowy co prawda ale dobry.
Autentyk z dziś ode mnie z pracy.
Kumpel odbiera telefon,dzwoni jego panna i oświadcza że jest w ciąży.
Koleś załamany siedzi.
Drugi kumpel pyta o nie uważałeś jak lałeś?"
I odpowiedź.
A bo ja tam pamiętam? "
Dla mnie to nr1 :)

Może nie cytat roku ale też niezłe : Wiem gdzie sa dwa stugi w polsce w bagnie i to pewna informacja w przyszlym roku jade i sprawde, opowiadal mi to stary dziadzius ktury byl swiadkiem. Wiem gdzie byly dwa t-34 jednego wyciagneli a drugi jeszcze lerzy i nikt niechce sie nim zainteresowac i jeszcze wiem gdzie jest tygrys ale w przyszlym roku go wyciaga muzeum."
Kolega niby nowy ale brzmi jakoś znajomo...

Political correct :)
Do administratora! Proszę o przywrócenie mojej poprzedniej nazwy. Jak widac nie brzmiała ona "Blonda SS tylko "Blond Ass co w języku angielskim oznacza "Blond Dupa. Nie widzę tutaj żadnego łamania regulaminu ani propagowania jakichkolwiek nazistowskich tresci a jedynie przesadną nadgorliwość administratora."

Do administratora! Proszę o przywrócenie mojej poprzedniej nazwy. Jak widac nie brzmiała ona "Blonda SS tylko "Blond Ass co w języku angielskim oznacza "Blond Dupa. Nie widzę tutaj żadnego łamania regulaminu ani propagowania jakichkolwiek nazistowskich tresci a jedynie przesadną nadgorliwość administratora."

to moim zdaniem wygrywa :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie