woytas Napisano 24 Listopad 2010 Autor Share Napisano 24 Listopad 2010 i zaczol adac snieg :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjut Napisano 24 Listopad 2010 Share Napisano 24 Listopad 2010 Czas częściej usiąść nad mapami zamiast w teren. Czas konserwacji fantów, studiowania książek. Ja na szczęście mam też u siebie piaszczyste lasy w których zimą też dobrze się kopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 24 Listopad 2010 Share Napisano 24 Listopad 2010 U mnie jeszcze nie ! U mnie jeszcze nie ! Tfu tfu za lewe ramię!Tylko solidnie wieje,jak się pogoda utrzyma to jutro dniówka na polu1915. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 24 Listopad 2010 Share Napisano 24 Listopad 2010 E gdzie tam zima. U mnie jeszcze całkiem przyjemna pogoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaXers Napisano 24 Listopad 2010 Share Napisano 24 Listopad 2010 oby nie padało:) bo jesteśmy ustawieni na sobotę u mnie:)pozdrawiam Cie Paweł:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy.onyx Napisano 24 Listopad 2010 Share Napisano 24 Listopad 2010 Twardym trza być nie mietkim. Ni deszcz ni śnieg czy mróz nas nie przestraszy:D, zwłaszcza jak jest fajna miejscówa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 24 Listopad 2010 Share Napisano 24 Listopad 2010 Jakieś fochy?Coś pogoda nie-hallo?A jak było + 35st w cieniu, to niby było lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 24 Listopad 2010 Share Napisano 24 Listopad 2010 U mnie jest już sporo śniegu ,a jak się do centrum miasta jedzie to żadnego płatka śniegu nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 25 Listopad 2010 Share Napisano 25 Listopad 2010 W okolicach Łodzi w lesie snieg (((((( i nie topnieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjut Napisano 25 Listopad 2010 Share Napisano 25 Listopad 2010 No to trafiło i do mnie. Śnieg w nocy napadał...ale topnieje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hytek7 Napisano 25 Listopad 2010 Share Napisano 25 Listopad 2010 Wczoraj śnieg i mróż, że aż mój diesel się buntowała dzis słońce i fajnie grzeje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 25 Listopad 2010 Share Napisano 25 Listopad 2010 W świętokrzyskim snieg i zimno.Ale coś mam przeczucie że to zniknie i jeszcze się pośmiga po leśnych kniejach. :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 25 Listopad 2010 Share Napisano 25 Listopad 2010 Coś mi się wydaje że jestem trochę inny" ... ja tam się cieszę że zima idzie. Nie ma komarów, krzaków, nie jest xxxxxxx gorąco. No i to sprawia że kopie się przyjemniej... no chyba że jest z metr śniegu, to faktycznie sobie odpuszczam. U mnie śnieg sobie wczoraj popadał... ale stopniał :DPost został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 19:47 25-11-2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 25 Listopad 2010 Share Napisano 25 Listopad 2010 ensiferum3 - przypominam, że mamy odpowiedni zapis w regulaminie Forum, odnoszący się do kultury językaChodzi tu oczywiście o wulgaryzmy których nie muszą i nie chcą czytać inni użytkownicy forum. W grę wchodzą również wulgaryzmy wykropkowane ***, częściowo wykropkowane, bądź niedokończone, oraz w językach obcych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 27 Listopad 2010 Share Napisano 27 Listopad 2010 No i u mnie się zaczęło :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 27 Listopad 2010 Share Napisano 27 Listopad 2010 Zima nie jest zła. Rano wyskoczyłem na 2 godzinki na plażę.Błystka dorszowa, prawie 15 PLN i zimny żywczyk na wieczór:-)C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 27 Listopad 2010 Share Napisano 27 Listopad 2010 To u mnie pare godzin temu,na wykopki to chyba jedynie odsniezanie z lopata:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GzesioB Napisano 27 Listopad 2010 Share Napisano 27 Listopad 2010 Leci z nieba biały puch.To Anioły trzepią pierzyny.Tak im kazał Święty Duch.Uwijają się niebieskie dziewczyny.Ziemię lodem skuł mróza śnieg grubo przykryje.Czekają skarby pod ziemią.Do wiosny tęskno mi już.Wtedy żaden się nie ukryje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 27 Listopad 2010 Share Napisano 27 Listopad 2010 Zamojszczyznę również przysypało.Ale to jeszcze nie koniec sezonu.Ja się nie poddam.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 27 Listopad 2010 Share Napisano 27 Listopad 2010 Woytas, kalesony zacerowane ?:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 27 Listopad 2010 Autor Share Napisano 27 Listopad 2010 nu :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 27 Listopad 2010 Share Napisano 27 Listopad 2010 Lizus... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 27 Listopad 2010 Share Napisano 27 Listopad 2010 Kalesony zacerowane :))), mąki z młyna pod dostatkiem :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Co to dla niego zima :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 27 Listopad 2010 Share Napisano 27 Listopad 2010 Acer zajrzyj jutro wieczorem do działu ID,wrzucę coś ciekawego .Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 27 Listopad 2010 Share Napisano 27 Listopad 2010 OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.