Skocz do zawartości

C2P -ostateczny montaż

PATRON

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 201
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Uwaga! Nowy film z pierwszej jazdy - Patron za kierownicą !!!
http://www.youtube.com/watch?v=Qhtl86Xn0Ec&feature=player_embedded

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora PATRON 08:39 30-10-2010
Napisano
genialna robota!!! jak bym chciał zobaczyć jak ten ciągniczek ciągnie naszą 105 tkę lub inna naszą armatkę:) Spełnicie moje marzenie:))????
ja bym Was nominował do nagrody Nobla za Wasze osiągnięcia:)

pozdrawiam
panzerhrabia
Napisano
Coś pięknego , łza się w oku kręci .
Teraz to do kompletu jeszcze brakuje Vickersa .
Może ten z wielkopolski kiedyś ruszy ?? Ale najpierw pewnie będzie musiał zmienić właściciela . Pozdrawiam i życzę powiększenia parku maszyn .
Napisano
Będę jednak uparcie drążył temat, bo ktoś powiedział A i czekam na B. Jest ten Vickers w Wielkopolsce, który u obecnego właściciela nie rokuje szans na rekonstrukcję, czy go nie ma?
Napisano
Rosjanie zmontowali sobie T-26 na podwoziu C7P. Może by je sobie chcieli zamienić na oryginalne, także znalezienie w Polsce podwozia z T-26 mogłoby mieć bardzo szczęśliwy finał przy dobrej woli obu stron.
  • 2 weeks later...
Napisano
Witam
Jestem tu po raz pierwszy, a zatem wypadałoby powiedzieć dwa zdania o sobie. Jestem inżynierem mechanikiem, wykładowcą na Politechnice Warszawskiej. W wolnych chwilach uzupełniam swoją wiedzę działając przy słynnym C2P.
Pozdrawiam Piotr.

ps. Właśnie wziął On prysznic i umył swoje ząbki...
Napisano
stoi na miejscu...i jest piękny
zapraszam wszystkich do pojazdu od jutra w aleje Niepodległści gdzie na terenie MWP stoi i prezentuje się obok putiłówki oraz tk3

PZDR PATRON FWP

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie