Bwerk45 Napisano 28 Październik 2010 Share Napisano 28 Październik 2010 Nigdy nie wątpiłem w Polskie złote rączki. Gratulacje oczywiście nie tylko w projekcie C2P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi_FWP Napisano 28 Październik 2010 Share Napisano 28 Październik 2010 Jakby ktoś nie widział jeszcze - film z pierwszego odpalenia silnika można znaleźć tu: http://www.dobroni.pl/rekonstrukcje,c2p-pierwsza-jazda,5133 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 28 Październik 2010 Share Napisano 28 Październik 2010 Ja nie wiem, ale jakoś tak w kościach czuję, że i tks z Kubinki trafi kiedyś do Polski :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi_FWP Napisano 29 Październik 2010 Share Napisano 29 Październik 2010 Uwaga! Nowy film z pierwszej jazdy - Patron za kierownicą !!!http://www.youtube.com/watch?v=Qhtl86Xn0Ec&feature=player_embeddedPost został zmieniony ostatnio przez moderatora PATRON 08:39 30-10-2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerhrabia Napisano 30 Październik 2010 Share Napisano 30 Październik 2010 genialna robota!!! jak bym chciał zobaczyć jak ten ciągniczek ciągnie naszą 105 tkę lub inna naszą armatkę:) Spełnicie moje marzenie:))???? ja bym Was nominował do nagrody Nobla za Wasze osiągnięcia:)pozdrawiampanzerhrabia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wykop39 Napisano 30 Październik 2010 Share Napisano 30 Październik 2010 Coś pięknego , łza się w oku kręci . Teraz to do kompletu jeszcze brakuje Vickersa . Może ten z wielkopolski kiedyś ruszy ?? Ale najpierw pewnie będzie musiał zmienić właściciela . Pozdrawiam i życzę powiększenia parku maszyn . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr916 Napisano 30 Październik 2010 Share Napisano 30 Październik 2010 Witam!Dziś pokazali go w Było nie minęło". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 30 Październik 2010 Share Napisano 30 Październik 2010 jaki Vickers, z jakiej Wielkopolski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi_FWP Napisano 31 Październik 2010 Share Napisano 31 Październik 2010 do kompletu brakuje jeszcze wielu pojazdów, ale ja już wiem, że wracają następne. Może będzie prezent na gwiazdkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ollaff Napisano 31 Październik 2010 Share Napisano 31 Październik 2010 Czyli szykuje się kolejna niespodzianka! Już nie mogę sie doczekać o co konkretnie chodzi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 31 Październik 2010 Share Napisano 31 Październik 2010 Będę jednak uparcie drążył temat, bo ktoś powiedział A i czekam na B. Jest ten Vickers w Wielkopolsce, który u obecnego właściciela nie rokuje szans na rekonstrukcję, czy go nie ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 31 Październik 2010 Autor Share Napisano 31 Październik 2010 nie ma . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek-stg Napisano 31 Październik 2010 Share Napisano 31 Październik 2010 nie ma w Wielkopolsce czy w ogóle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jozfig Napisano 31 Październik 2010 Share Napisano 31 Październik 2010 Była już tutaj kiedyś dyskusja na ten temat, ponoć to kadłub od T-26. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 1 Listopad 2010 Share Napisano 1 Listopad 2010 No a co z tymi dwoma drągami(czytaj rurami),które wystawały po wydobyciu pojazdu? Po coś to chyba było,czy to radosna twórczość frontowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 1 Listopad 2010 Share Napisano 1 Listopad 2010 Rosjanie zmontowali sobie T-26 na podwoziu C7P. Może by je sobie chcieli zamienić na oryginalne, także znalezienie w Polsce podwozia z T-26 mogłoby mieć bardzo szczęśliwy finał przy dobrej woli obu stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wykop39 Napisano 1 Listopad 2010 Share Napisano 1 Listopad 2010 A to jest od T-26 ?! Bo zawsze myślałem że Vickers ! W takim razie przepraszam za wprowadzanie w błąd . Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 1 Listopad 2010 Share Napisano 1 Listopad 2010 S_boy... nie wierz w cuda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanpik Napisano 10 Listopad 2010 Share Napisano 10 Listopad 2010 Witam Jestem tu po raz pierwszy, a zatem wypadałoby powiedzieć dwa zdania o sobie. Jestem inżynierem mechanikiem, wykładowcą na Politechnice Warszawskiej. W wolnych chwilach uzupełniam swoją wiedzę działając przy słynnym C2P.Pozdrawiam Piotr.ps. Właśnie wziął On prysznic i umył swoje ząbki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 10 Listopad 2010 Autor Share Napisano 10 Listopad 2010 stoi na miejscu...i jest pięknyzapraszam wszystkich do pojazdu od jutra w aleje Niepodległści gdzie na terenie MWP stoi i prezentuje się obok putiłówki oraz tk3PZDR PATRON FWP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marlian Napisano 10 Listopad 2010 Share Napisano 10 Listopad 2010 Będziemy i zobaczymy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marlian Napisano 11 Listopad 2010 Share Napisano 11 Listopad 2010 Święto Odzyskania Niepodległości - prezentacja ciągnika c2p w Muzeum Wojska Polskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marlian Napisano 11 Listopad 2010 Share Napisano 11 Listopad 2010 W trakcie robienia tego zdjęcia uruchomiony był silnik ciągnika - piękna muzyka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marlian Napisano 11 Listopad 2010 Share Napisano 11 Listopad 2010 Chłodnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marlian Napisano 11 Listopad 2010 Share Napisano 11 Listopad 2010 Tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.