PATRON Napisano 14 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2010 po przygotowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 14 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2010 i po malowanku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 14 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2010 i dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 14 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2010 i sprzęgiełka się malują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 14 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2010 taśmy hamulcowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 14 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2010 jak reszta schnie , to wracamy do zbiorników .....podkład filcowy docięty przygotowany i dopasowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 14 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2010 Resor głowny z artystycznie dopasowanymi przez Pana Piotra osłonami skórzanymi ot i tyle na dzisiaj Pozdrawiam PATRON FWP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 15 Wrzesień 2010 Share Napisano 15 Wrzesień 2010 Bardzo ambitny właściciel!Bardzo profesjonalna robota!Jestem pod WIELKIM WRAŻENIEM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 8 Październik 2010 Autor Share Napisano 8 Październik 2010 chłodnica silnik wał napędu wentylatora konsola napędu wyosiowane , wypolerowane polakierowane ....czyli walczymy dalej Panie Piotrze ;-)ps trochę mało czasu więc zdjęć mniej ale wszystko się kiedyś nadrobi PATRON FWP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 8 Październik 2010 Autor Share Napisano 8 Październik 2010 z przodu ...PATRON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 8 Październik 2010 Share Napisano 8 Październik 2010 Coraz ładniejszy ten brzydal :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobieras39 Napisano 8 Październik 2010 Share Napisano 8 Październik 2010 w końcu Grześ zamiast przyjechać do mnie na potwory z bagien to siedzi przy wannie;p jak widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 9 Październik 2010 Autor Share Napisano 9 Październik 2010 Grzegorz nie robi c2p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobieras39 Napisano 9 Październik 2010 Share Napisano 9 Październik 2010 to kto go ogarnia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegna85 Napisano 10 Październik 2010 Share Napisano 10 Październik 2010 C2P jest własnością Adama Rudnickiego. A kto konkretnie restauruje maszynę, to nie wiem ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 10 Październik 2010 Autor Share Napisano 10 Październik 2010 Montażu dokonuje Pan Piotr razem ze mnąPATRON FWP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 10 Październik 2010 Share Napisano 10 Październik 2010 a można wiedzieć co to za oryginały? no proszę powiedzieć...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korowiow Napisano 11 Październik 2010 Share Napisano 11 Październik 2010 Jednym z nich zapewne będzie c7p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 12 Październik 2010 Autor Share Napisano 12 Październik 2010 khm .... jest już kolumna kierownicza i belka przednia i haki itp itd i rośnie dalejPATRON FWP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pancer48 Napisano 24 Październik 2010 Share Napisano 24 Październik 2010 Witam mam pytanie, które może zaskoczyć wiele osób i sprawić, że od razu moje przedsięwzięcie może być skazane przez was na porażkę. Jednak chciałbym by spełniło się marzenie dotyczące rekonstrukcji C2P., Dlatego moje pytanie brzmi następująco. Jaki jest możliwi koszt rekonstrukcji C2P od podstaw? Wiem, że może być to irracjonalny pomysł dla większości osób, jednak nie zamierzam wykonać go we własnym zakresie, lecz z możliwością współpracy z osobami mogącym mi pomóc w tym przedsięwzięciu. Więc chciałbym zapoznać się z waszymi opiniami i waszymi pomysłami dotyczącymi rekonstrukcji. A od razu chce zaznaczyć, że zdaje sobie sprawę z tego, jaki jest możliwy koszt takiego przedsięwzięcia jednak nie zamierzam rezygnować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 25 Październik 2010 Autor Share Napisano 25 Październik 2010 dzisiaj była pierwsza jazda ...ps:panzer 48 - budowa c2p od podstaw repliki nie jest irracjonalna , jest to wykonywalne , jednak na pytanie o koszt odpowiem w jedyny możliwy sposób ....zqależy jakie są oczekiwania , jeśli chodzi o zgodność z oryginałem ...np chodzi ty o koszt wykonania mechanizmó przeniesienia napędu , silnik na ile zgodny itp itd ...dlatego też nie ma odpowiedzi jednej na takie pytanie Pzdr PATRON FWP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg66 Napisano 25 Październik 2010 Share Napisano 25 Październik 2010 Aż trudno uwierzyć ze to ten sam pojazd oglądając zdjęcia te po wydobyciu z tym ostatnim. GRATULACJE . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 25 Październik 2010 Share Napisano 25 Październik 2010 @pancer48 - C2P są dwie sztuki oryginalneJeśli faktycznie masz/macie możliwości i środki, to może by tak spróbować z czymś, co się nie zachowało w oryginale? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 28 Październik 2010 Share Napisano 28 Październik 2010 GRATULACJE!!!!!!Panowie pełen szacunek dla Was i jak najbardziej dla małżonek, które wytrzymały czas poświęcony C2P, a nie im ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korowiow Napisano 28 Październik 2010 Share Napisano 28 Październik 2010 Oto co potrafią złote ręce polskich inżynierów, techników i mechaników ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.