kicereb Napisano 19 Czerwiec 2011 Share Napisano 19 Czerwiec 2011 Jest piękny tylko..... szkoda ze przez tyle lat straszy zardzewiała skrzynka.Ale jest PIĘKNY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knieszkowiecki Napisano 19 Czerwiec 2011 Share Napisano 19 Czerwiec 2011 Tak oglądam to co widziałem na Bzurze 2008 i stan obecny efekt jest powalający.Wielkie gratulacje.A kamo ala tk3 i jest superaśnie",jeszcze raz gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 19 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2011 na skrzynce są resztki oryginalnego numeru....dlatego jest zardzewiała" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek.s Napisano 19 Czerwiec 2011 Share Napisano 19 Czerwiec 2011 Pytanie czy skrzynka jest zakonserwowana? żeby oryginalny numer za kilka lat nie zniknął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kicereb Napisano 19 Czerwiec 2011 Share Napisano 19 Czerwiec 2011 A na Mławie" Kombinerek" mówił co innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi_FWP Napisano 19 Czerwiec 2011 Share Napisano 19 Czerwiec 2011 A teraz popatrzcie jak się porusza. I gratulujcie Grzegorzowi, że jak się uparł, że pojedzie, to dopiął swego. http://www.dobroni.pl/rekonstrukcje,7-tp-pierwsza-jazda-czolgu,7492 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kicereb Napisano 19 Czerwiec 2011 Share Napisano 19 Czerwiec 2011 Akagi proszę Cię nie wypisuj głupotków.Czego gratulować?Że Grzegorz kolejny(i mam nadzieję nie ostatni raz) dotrzymał słowa ?Ano chyba gratulować że 7 jest bo że gdy te kupy blach zaczął składać do kupy to było wiadomo ze i tak i tak pojedzie.Bo jakoś przed Nim nikt się nie podjął skupu blach i składania do kupy (jak tu wkleić uśmiecha?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg66 Napisano 19 Czerwiec 2011 Share Napisano 19 Czerwiec 2011 WoW :) GRATULACJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi_FWP Napisano 20 Czerwiec 2011 Share Napisano 20 Czerwiec 2011 Zupełnie nie rozumiem, czemu nie można pogratulować Grześkowi kolejnego sukcesu....Ale ja może głupi jestem.ja mu gratuluje bo jest czego gratulować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi_FWP Napisano 20 Czerwiec 2011 Share Napisano 20 Czerwiec 2011 Zwracamy się z uprzejmą prośbą - jeżeli ktoś zrobił zdjęcia 7 TP w Płocku w dużej rozdzielczości i chciałby podzielić sie z nami z prawem do wykorzystania tych zdjęć w materiałach Fundacji to bylibyśmy zobowiązani.Tak samo jeśli robiliście zdjęcia innych naszych pojazdów -Panthera, Panzer IIpozdrawiamPanzergrześ & Patron & Olo & Hartmann & Akagi - FWPPost został zmieniony ostatnio przez moderatora PATRON 09:14 20-06-2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kicereb Napisano 20 Czerwiec 2011 Share Napisano 20 Czerwiec 2011 Akagi nie zrozumiałeś mnie zupełnie.Grzegorz powiedział ze pojedzie jak zaczął składać?Powiedział.Więc raczej gratulować mu że jeździł po ten złom po ludziach i że w ogóle mu się chciało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knieszkowiecki Napisano 20 Czerwiec 2011 Share Napisano 20 Czerwiec 2011 Może to dziecinne, ale jak zobaczyłem filmik to cieszyłem się jak dziecko. Bielsko niczym Tankograd", nie gratuluję tylko DZIĘKUJĘ!!!!!! Jesteście WIELCY !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg66 Napisano 30 Sierpień 2011 Share Napisano 30 Sierpień 2011 Mam pytanie :)Czy 1 września maleństwo wraz z ojcami będzie w Gdańsku?Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 30 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2011 Witam , 7TP będzie prezentowane w Gdańsku 1. 09. 2011 na Placu Zgromadzeń w ramach Polowego muzeum. Niestety Grzegorza nie będzie (sprawy rodzinne go zatrzymują)Przewidziane sa prezentacje w ruchu.Zapraszam serdecznie , gdyby coś, ktos odemnie chciał to będe w Gdańsku do soboty.łatwo mnie będzie znaleść ( taki prawie łysy koło siódemki :-)))Pozdrawiam PATRON FWP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kicereb Napisano 30 Sierpień 2011 Share Napisano 30 Sierpień 2011 Patron mam prośbę.Mieszkam w Gdańsku od 45 lat i nie słyszałem o Placu Zgromadzeń.Mozesz to wyprostowac?Moze Plac Zebrań Ludowych?Kuźwa , gadaj jak człowiek bo 7 w Gdańsku to prawie jak milion w totka.Zdarza sie raz w życiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekA Napisano 30 Sierpień 2011 Share Napisano 30 Sierpień 2011 to chyba to: http://gdansk.naszemiasto.pl/imprezy/304941,72-rocznicy-wybuchu-ii-wojny-swiatowej,id,t.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 31 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2011 sorrrryyyyyyyyyyy...Plac Zebrań Ludowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kicereb Napisano 31 Sierpień 2011 Share Napisano 31 Sierpień 2011 Patron w info kol MarekA jest ze od 10 i brak informacji o biletach.A plac Zebrań Ludowych jest otoczony płotem więc jak z tym wstępem?I czy od 10? Czy później? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr916 Napisano 1 Wrzesień 2011 Share Napisano 1 Wrzesień 2011 Witam!W TVP Info są co chwilę wejścia" na żywo na Plac Zebrań Ludowych.Prezentowano już m.in.TK-3,7TP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg66 Napisano 1 Wrzesień 2011 Share Napisano 1 Wrzesień 2011 Gdańsk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg66 Napisano 1 Wrzesień 2011 Share Napisano 1 Wrzesień 2011 Gdańsk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg66 Napisano 1 Wrzesień 2011 Share Napisano 1 Wrzesień 2011 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg66 Napisano 1 Wrzesień 2011 Share Napisano 1 Wrzesień 2011 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg66 Napisano 1 Wrzesień 2011 Share Napisano 1 Wrzesień 2011 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg66 Napisano 1 Wrzesień 2011 Share Napisano 1 Wrzesień 2011 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.