Skocz do zawartości

PROJEKT 7TP - FWP 2010

PATRON

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 221
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
A teraz popatrzcie jak się porusza. I gratulujcie Grzegorzowi, że jak się uparł, że pojedzie, to dopiął swego.
http://www.dobroni.pl/rekonstrukcje,7-tp-pierwsza-jazda-czolgu,7492
Napisano
Akagi proszę Cię nie wypisuj głupotków.Czego gratulować?Że Grzegorz kolejny(i mam nadzieję nie ostatni raz) dotrzymał słowa ?Ano chyba gratulować że 7 jest bo że gdy te kupy blach zaczął składać do kupy to było wiadomo ze i tak i tak pojedzie.Bo jakoś przed Nim nikt się nie podjął skupu blach i składania do kupy (jak tu wkleić uśmiecha?)
Napisano
Zupełnie nie rozumiem, czemu nie można pogratulować Grześkowi kolejnego sukcesu....
Ale ja może głupi jestem.
ja mu gratuluje bo jest czego gratulować.
Napisano
Zwracamy się z uprzejmą prośbą - jeżeli ktoś zrobił zdjęcia 7 TP w Płocku w dużej rozdzielczości i chciałby podzielić sie z nami z prawem do wykorzystania tych zdjęć w materiałach Fundacji to bylibyśmy zobowiązani.
Tak samo jeśli robiliście zdjęcia innych naszych pojazdów -Panthera, Panzer II

pozdrawiam

Panzergrześ & Patron & Olo & Hartmann & Akagi - FWP

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora PATRON 09:14 20-06-2011
Napisano
Akagi nie zrozumiałeś mnie zupełnie.Grzegorz powiedział ze pojedzie jak zaczął składać?Powiedział.Więc raczej gratulować mu że jeździł po ten złom po ludziach i że w ogóle mu się chciało.
  • 2 months later...
Napisano
Witam ,
7TP będzie prezentowane w Gdańsku 1. 09. 2011 na Placu Zgromadzeń w ramach Polowego muzeum. Niestety Grzegorza nie będzie (sprawy rodzinne go zatrzymują)

Przewidziane sa prezentacje w ruchu.

Zapraszam serdecznie , gdyby coś, ktos odemnie chciał to będe w Gdańsku do soboty.
łatwo mnie będzie znaleść ( taki prawie łysy koło siódemki :-)))

Pozdrawiam

PATRON FWP
Napisano
Patron mam prośbę.Mieszkam w Gdańsku od 45 lat i nie słyszałem o Placu Zgromadzeń.Mozesz to wyprostowac?Moze Plac Zebrań Ludowych?
Kuźwa , gadaj jak człowiek bo 7 w Gdańsku to prawie jak milion w totka.Zdarza sie raz w życiu.
Napisano
Patron w info kol MarekA jest ze od 10 i brak informacji o biletach.A plac Zebrań Ludowych jest otoczony płotem więc jak z tym wstępem?I czy od 10? Czy później?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie