karpik Napisano 9 Sierpień 2009 Share Napisano 9 Sierpień 2009 C- to właśnie miałem na myśli:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 9 Sierpień 2009 Share Napisano 9 Sierpień 2009 Panowie nie róbcie se jaj z poważnego tematu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 9 Sierpień 2009 Share Napisano 9 Sierpień 2009 Catadero ! Jestem Twoim fanem ! Tekst zaj..świetny znaczy się !Dawaj jeszcze ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 9 Sierpień 2009 Share Napisano 9 Sierpień 2009 Była muzyka dla poszukiwaczy, muszą być i wiersze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes14 Napisano 9 Sierpień 2009 Share Napisano 9 Sierpień 2009 Catadero świetne :DDDD Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 9 Sierpień 2009 Share Napisano 9 Sierpień 2009 A o ojcu - założycielu" wątku to już nikt nie pamięta...Bardzo brzydko - fee ! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sowa123 Napisano 15 Sierpień 2009 Share Napisano 15 Sierpień 2009 Od kilku miesięcy moje wypady kończą się się znoszeniem butelek z wysypisk leśnych bo nic konkretnego nie mogę trafić.To jest jakaś dewiacja nałogowego poszukiwacza ,chyba zbaczam trochę z kursu ,ale sprawia mi to cholerną frajdę gdy wracam przyjemnie zmęczony i wydaje mi się Radek że to moim zdaniem pozytywne uzależnienie jest OK dopóki nie krzywdzimy innych z tego powodu i nie zamierzam tego zamieniać na coś innego lub zaniechać pozdrow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 17 Sierpień 2009 Share Napisano 17 Sierpień 2009 HELP- dla życia bez wykrywacza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anty-szkodnik przysypywacz Napisano 20 Sierpień 2009 Share Napisano 20 Sierpień 2009 Witam. Dołożę swoje trzy grosze w sprawie uzależnienia od wykrywki. Moje uzależnienie dobrze ilustruje super utwór zespołu MAANAM - Bez Ciebie umieram". Pozdrawiam wszystkich uzależnionych od swojego wykrywaczai oczywiście pozdrawiam szanownego kolegę radek98k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anty-szkodnik przysypywacz Napisano 20 Sierpień 2009 Share Napisano 20 Sierpień 2009 Byłbym zapomniał... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emes Napisano 20 Sierpień 2009 Share Napisano 20 Sierpień 2009 To ciężka choroba-jeżdżąc po Polsce zamiast zabytkami zachwycam sie gładko zaoranymi polami:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lew_1988 Napisano 20 Sierpień 2009 Share Napisano 20 Sierpień 2009 Kocham teksty radzia ale cos w tym jest co on mówi, otóz mój znajomy poszukiwacz ma swoją prywatna działalność gospodarczą (tzn sklep odzieżowy) i wszystko załatwia przez telefon ma swoich pracowników i codziennie kopie jak mi sam powiedział robi to prawie non stop ( oczywiscie kiedy tylko ssa pola zaorane bo on woli monetki)i co wy na to? Efekty ma piiiiiiiiiiiiiiii pełen szacunek dla takich ludziPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 20:37 20-08-2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiwu Napisano 22 Sierpień 2009 Share Napisano 22 Sierpień 2009 Catadero dołączam do grona uzależnionych rymowaczy i odpowiadam:A gdy stanę przed Sądem Wysokimi usłyszę zarzuty zmyśloneto nie spuszczę głowy po sobiehistoria mnie weźmie w obronęMonety, guziki i klamryświadkowie wydarzeń i czasuzamiast rozprawy bzdurnejmnie trzeba ...do lasuBo z każdą chwilą ulotnąrdza niepokorna je zżerai w pył zamienia się pamięćo bohaterachByć może tylko lokalnychlecz jakże przez to nam bliskichprzywróćmy ich chociaż na chwilęi nie z pobudek niskichWięc ryjmy Panowie ryjmyzbierajmy okruchy historiiby dzieciom i wnukom pokazaćprwdziwe oblicze wojnyBo tak się rodzi świadomośćw domu - przy stole - w rodziniei nie żałujmy wysiłkutaki patriotyzm nie zginie.Pozdro.Oczywiście można napisać mniej patetycznie - tęsknota do czego nas żżera?:Do tej woni świeżej glebyprecyzyjnych ruchów sondydo tych dźwięków popiskiwańuśmiechniętej kumpla mordyPost został zmieniony ostatnio przez moderatora 8total4 10:11 10-09-2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 22 Sierpień 2009 Share Napisano 22 Sierpień 2009 Że zacytuję klasyka-mordo ty moja!"Bardzo się wpasowałeś w klimat.OK.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 22 Sierpień 2009 Share Napisano 22 Sierpień 2009 Historia rzecz piękna, Historia niebianka..... haha ale wymyśliłem, tylko zapomniałem co było dalej xD pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eoniegin Napisano 23 Sierpień 2009 Share Napisano 23 Sierpień 2009 Uzależnienia są silne, moje takie jest. Czasem, aż nie mogę spać, myślę ile terenów mógłbym przeszukać i kto właśnie mi tam już chodzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 10 Wrzesień 2009 Share Napisano 10 Wrzesień 2009 Widzę że temat osłabł... a niesłusznie ! ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 10 Wrzesień 2009 Share Napisano 10 Wrzesień 2009 Mam nadzieje iż Kolega Artiwu się nie obrazi za uwidocznienie wiersza, myślę iż twórczość na to zasługuje :)pozdrawiam.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora 8total4 10:13 10-09-2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 10 Wrzesień 2009 Share Napisano 10 Wrzesień 2009 total masz 100% racje :) Artiwu bardzo sprytnie to napisałeś hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 10 Wrzesień 2009 Share Napisano 10 Wrzesień 2009 O, Moskit. Czemu Cię nie ma przy motocyklach?C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 10 Wrzesień 2009 Share Napisano 10 Wrzesień 2009 Zawsze jestem :) i sledze wasze poczynania hehhe Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 10 Wrzesień 2009 Share Napisano 10 Wrzesień 2009 Szpieg z krainy Deszczowców...C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 31 Sierpień 2010 Share Napisano 31 Sierpień 2010 Potwierdzenie tezy o nałogu ;)http://www.youtube.com/watch?v=E6pnQZYrSo8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 31 Sierpień 2010 Share Napisano 31 Sierpień 2010 Poszukiwacz,odświeżyłeś temat z mojej top listy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 31 Sierpień 2010 Share Napisano 31 Sierpień 2010 Od nałogu jest odwyk. Ja też przez kilka lat szukałem każdy dzień/ weekend, wtedy jak miałem czas. W tym roku, narazie byłem raz :) ehh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.