Majorian Napisano 4 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2009 Od 1.czerwca ten najwspanialszy na świecie skarb (56 cm długości, 3,38 kg wagi) jest mój. Forumowiczom, którzy są już szczęsliwymi posiadaczami takowych fantów" gratuluję, bo jest czego (kogo). Tym, którzy go jeszcze nie mają serdecznie polecam! Samo trzymanie w rękach i oglądanie gwarantuje niezapomniane wrażenia!Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 4 Czerwiec 2009 Share Napisano 4 Czerwiec 2009 Gratuluje! i pozdrawiam oowego" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speed Napisano 4 Czerwiec 2009 Share Napisano 4 Czerwiec 2009 Serdeczne gratulacje.Uściski dla szkraba i dla dzielnej mamusi.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 4 Czerwiec 2009 Share Napisano 4 Czerwiec 2009 Gratulacje! Teraz już masz dla kogo gromadzić i dokumentować znaleziska:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 4 Czerwiec 2009 Share Napisano 4 Czerwiec 2009 Poczekaj jeszcze troszke - niezapomniane wrazenia zaczna sie jak go sprowadzisz na chalupe :)Gratulacje!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maku 73 Napisano 4 Czerwiec 2009 Share Napisano 4 Czerwiec 2009 Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 4 Czerwiec 2009 Share Napisano 4 Czerwiec 2009 gratulacje!!!!!!!!! ja mam ale kopaczke, narazie kopie paluszkami w buzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 4 Czerwiec 2009 Share Napisano 4 Czerwiec 2009 Gratulacje !!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr777 Napisano 4 Czerwiec 2009 Share Napisano 4 Czerwiec 2009 Gratulacje dla całej rodzinki!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 4 Czerwiec 2009 Share Napisano 4 Czerwiec 2009 Gratki :)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 4 Czerwiec 2009 Share Napisano 4 Czerwiec 2009 Bardzo ładny bobasek :)Serdecznie gratuluję i życzę powodzenia przy przewijaniu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes14 Napisano 4 Czerwiec 2009 Share Napisano 4 Czerwiec 2009 Gratulejszyn ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 4 Czerwiec 2009 Share Napisano 4 Czerwiec 2009 Od maleńkości przyzwyczajaj do piszczałki.Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 4 Czerwiec 2009 Share Napisano 4 Czerwiec 2009 Oby rósł w zdrowiu, to najważniejsze.ps. Dla Ojca wiadomo co się należy:Gratuluję i pozdrawiam!!Post został zmieniony ostatnio przez moderatora 8total4 19:17 04-06-2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Czerwiec 2009 Share Napisano 4 Czerwiec 2009 A może ktoś by Mamie pogratulował? W sumie Majorian był tylko dawcą genów.Szczęścia dla całej trójki (?). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 4 Czerwiec 2009 Share Napisano 4 Czerwiec 2009 Na dyskryminacji czy all metal ???Gratulacje szczęścia w nieszczęściu.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midas Napisano 4 Czerwiec 2009 Share Napisano 4 Czerwiec 2009 Gdzieś Ty tą wykrywką szperał? ;) Śliczny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
momarmm Napisano 6 Czerwiec 2009 Share Napisano 6 Czerwiec 2009 Gratulacje i zdrowia.Ps. Bedzie z kim po lasach biegac za nastepnymi skarbami.;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majorian Napisano 6 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2009 Cała rodzinka dziękuje za miłe posty i gratulacje! Dzidziuś na razie tylko szuka emitorów mleka":), ale mam nadzieję, że w przyszłości poszerzy swoje zainteresowania i będzie Tacie hełmy, manierki tudzież inne militaria pomagać szukać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fx73 Napisano 6 Czerwiec 2009 Share Napisano 6 Czerwiec 2009 gratuluje to największy skarb ja mam dwa takie skarby trzeci to żona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 6 Czerwiec 2009 Share Napisano 6 Czerwiec 2009 Lizus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fx73 Napisano 6 Czerwiec 2009 Share Napisano 6 Czerwiec 2009 nie lizuz to prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 6 Czerwiec 2009 Share Napisano 6 Czerwiec 2009 Wiem- mi żona też czasami przez ramię zerka, gdy piszę na Forum :-)Już bez OT.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 20:35 06-06-2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fx73 Napisano 6 Czerwiec 2009 Share Napisano 6 Czerwiec 2009 i mówi k znowu siedzi przed komputerem zaraz go wyłączę. a ja i tak ją kocham Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 6 Czerwiec 2009 Share Napisano 6 Czerwiec 2009 Majorian-też jestem szczęśliwym tatusiem,więc gratuluję.Co prawda mój syn Timur ma już prawie dwa lata,ale wiem,co znaczy pierworodny.Moje największe osiągnięcie(szczęście w życiu).Rośnie na łobuza.Zamiast rysowanek woli zajęcia praktyczne,lub w terenie.Daj mu tylko śrubokręt,to nawet telewizor rozkręci...Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.