Bocian Napisano 27 Marzec 2009 Autor Napisano 27 Marzec 2009 He he :) panika?Serwis zostanie wyłączony na około dwie godziny w nocy między niedzielą a poniedziałkiem około północy.Bez paniki to tylko migracja serwisu na nowy serwer i nowe łącze.Wszelkie usterki po tym czasie zgłaszajcie do moderatorów lub załóżcie wątek w dziale Towarzyskie. Bocian
radek98k Napisano 27 Marzec 2009 Napisano 27 Marzec 2009 A informacje na forum będą utrzymane? (ok 20000 wątków)
woytas Napisano 27 Marzec 2009 Napisano 27 Marzec 2009 planujemy okol 15% strat - jednoczesnie skasowaniu moga ulec nadane karteczki i ostrzenia...:>Post został zmieniony ostatnio przez moderatora woytas 20:34 27-03-2009
akagi_FWP Napisano 27 Marzec 2009 Napisano 27 Marzec 2009 Konserwy?są!Woda?jest!!!zapas baterii?Ale gdzie jest kurde latarka????????????????uff znalazłem.Dobra, możesz Bocian wyłączać.
Czlowieksniegu Napisano 27 Marzec 2009 Napisano 27 Marzec 2009 Woytas nie dokończył. Istnieje bowiem zagrożenie, że baza ostrzeżeń i kartek się pogibie. Wtedy, niestety, mogą one trafić do niewinnych Użytkowników. A reklamacje nie będą uwzględniane.Tym samy prosimy o zachowanie spokoju.
traper6 Napisano 27 Marzec 2009 Napisano 27 Marzec 2009 Spooooko, jak cóś to te kartki trafią do moderatorówA jak to bardzo mądrze ujął jeden z modów ... A reklamacje nie będą uwzględniane....":-D
yorik Napisano 28 Marzec 2009 Napisano 28 Marzec 2009 Suchary, swinaja tuszonka, woda pitna, karbidówka i do schronu. :):):)P.S.Nie zapominać o flaszce. Oczywiście tylko w celach dezynfekcyjnych.;)
Bocian Napisano 3 Kwiecień 2009 Autor Napisano 3 Kwiecień 2009 Niestety nowy serwer znowu się kaszani i sypie błędami. Firma w której został zakupiony zdecydowała że mamy go odesłać i jeżeli nie znajdą problemu to zostanie wymieniony. Tyle że znowu się bałagan zrobił i sprawa się przeciąga. Walczymy z tym serwerem już dobre parę miesięcy. Kosztował paręnaście tysięcy złotych, jest naprawdę niezły. Tyle że złożony przez jedną z wiodących firm polskich składających serwery, nie chcę generalizować ale wszystkie firmowe serwery z jakimi miałem do czynienia nigdy nie przysparzały problemów. Ten morduje moją psychikę, firma się zapiera że musi działać a nie działa. Aktualnie co parę godzin sam się restartuje bez powodu wcześniej wywalając kopyta do góry. Zapadła bolesna decyzja o zakupie nowej maszyny a tej odesłanie producentowi niech ją sobie... przetestuje. Musimy się jakoś przemęczyć przez kolejny tydzień czasu.
Bocian Napisano 4 Kwiecień 2009 Autor Napisano 4 Kwiecień 2009 Serwis tymczasowo zmienił miejsce pobytu, chwilowo nie działają galerie ale będą działały, chwilka cierpliwości.Nie powinno być już kłopotów z działaniem pod różnymi domenami.
woytas Napisano 4 Kwiecień 2009 Napisano 4 Kwiecień 2009 Osoby posiadajace konta mailowe z domena odkrywca.pl proszone sa o kontakt ze mna na adres woytas@odkrywca.pl - dotyczy ustawien serwera poczty
Bocian Napisano 4 Kwiecień 2009 Autor Napisano 4 Kwiecień 2009 Galerie już działają. W nocy padły Niemcy :)Dzięki nocnej walce nie straciliśmy żadnego postu ani fotki. Tydzień serwis pochodzi na składaku spod biurka, jeżeli będą się pojawiały spowolnienia działania to nie naciskajcie F5 ani ctrl+R tylko chwilkę odczekajcie. Przy dodawaniu postów polecam przed kliknięciem dodaj" zrobienie ctrl+A i ctrl+C - oszczędzi to szkliwa na zębach :)
Czlowieksniegu Napisano 4 Kwiecień 2009 Napisano 4 Kwiecień 2009 Traper- łączę się w żalu. Dobrze, że choć Niemcy dały ....
Czlowieksniegu Napisano 4 Kwiecień 2009 Napisano 4 Kwiecień 2009 Wrocław zawsze poddaje się ostatni !!!
1610 Napisano 5 Kwiecień 2009 Napisano 5 Kwiecień 2009 Panowie - wyszukiwarka coś mi nie działa !wyskakuje taka informacja - zamiast szukanych tematów : Odkrywca.pl: wystapil blad w wyszukiwarce. Ostatni blad to: searchd error: index odkrywca_forum: sort-by attribute 'created_at' not found Blad nie usunie sie sam, trzeba cos z tym zrobic.
traper6 Napisano 6 Kwiecień 2009 Napisano 6 Kwiecień 2009 A chatu nadal nie ma....Hlip, hlip, buuuuu......... :-(
adek_ Napisano 6 Kwiecień 2009 Napisano 6 Kwiecień 2009 problem odswiezania :http://odkrywca.pl/odswiezanie-a-nowe-watki,650642.html#650642
hubertosq Napisano 6 Kwiecień 2009 Napisano 6 Kwiecień 2009 UWAGA POZOR POZOR MNIEMANIE !!!Moze to nie nowość, ale wiele osoób narzeka na niedziałająca chwilowo wyszukiwarke. W takim razie polecam wejsc na google i wpisać swoje haslo i po spacji odkrywca i ladnie nam szuka to co chcemy w odkrywcy :) Sorry jak powtarzam to :)
Sobiepan Napisano 6 Kwiecień 2009 Napisano 6 Kwiecień 2009 Ja mam taki problem, że przy przeczytanych już wątkach, sprzed trzech dni nadal miga ikonka NEW. Irytujące, szczególnie w dziale identyfikacja.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.