Skocz do zawartości

Google Earth zdjęcia okopów

SMYQ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 542
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
4,5 km na wschód leży miasteczko, dość mocno zniszczone poprzez bombardowania niemieckie, oraz ostrzał artyleryjski podczas II wojny światowej (z tejże lewej strony rzeki), a że teren I wszo wojenny to ująłem w kontekście licznych w owych stronach liniach okopów.
Napisano
kol. QG@ odpisywałeś do mojego zdjęcia czy innego?? mnie właśnie takie dziury w lesie też ciekawią bo w okolicach Kostrzyna jest takich pełno widocznych na Google Earth.

Pozdrawiam
Napisano
Ja tez mam pytnaie niezwiazlne bezposrednio z okopami. mianowicie u mnie nie mozna w zaden sposob wyostrzyc obrazu, wszystko jest rozmazane i nic niewidac. jak to naprawic?
  • 6 months later...
Napisano

Pozwolę sobie odświeżyć, bo mam problem. Mianowicie, co to jest? Jakieś szeregowe wykopy. Myślałem że to stanowisko archeo, ale według dostępnych mi danych to nie to. Wybieram się tam jutro pierwszy raz.

• 3 weeks later...
Napisano
Ano słuchajcie tak, że to...plac budowy. Duży teren na skraju lasu, ogrodzony płotem - stróżówka, tablica informacyjna i tyle...
Już któryś raz tak się naciąłem, że z góry coś wygląda obiecująco a na miejscu lipa.
  • 3 months later...
Napisano
do rzeki jakies 200m ponad

a teren do przyczółek warecko-magnuszwski więc może....
specjalnie nie pokazywałem reszty terenu, dookoła stanowiska niemieckie
pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie