pik78 Napisano 18 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2009 Wiewiorki donoszą ,ze zbliza sie amnestia na forum ! No wlasnie kiedy ona nastapi i na jakich warunkach ? Moze jakis moderator sie wypowie ?pik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 18 Styczeń 2009 Share Napisano 18 Styczeń 2009 nie - no Piku ...- właśnie widzimy że już była...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 18 Styczeń 2009 Share Napisano 18 Styczeń 2009 WitamA ja mam pytanie jak można się pozbyć chociaż jednej kartki?:)PozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 18 Styczeń 2009 Share Napisano 18 Styczeń 2009 trwaja rozmowy nad rozwiazaniem tematu - ale na amnestie nie maja co liczyc osoby ukarane w ostatnim czasie (ostatni czas - jeszcze do wyjasnienia). Troszeczke zmieni sie kilka innych spraw - ale narazie wszystko w projektach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 18 Styczeń 2009 Share Napisano 18 Styczeń 2009 aha, ja w tym roku zarobiłem jedną, a zeszłym 2:) jest jakaś szansa?PozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 18 Styczeń 2009 Share Napisano 18 Styczeń 2009 MOD, czyli Pan życia i śmierci" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 18 Styczeń 2009 Share Napisano 18 Styczeń 2009 Manager Of Death... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 18 Styczeń 2009 Share Napisano 18 Styczeń 2009 Master of Destruction :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 18 Styczeń 2009 Share Napisano 18 Styczeń 2009 Miłosierny Opiekun Drani... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 18 Styczeń 2009 Share Napisano 18 Styczeń 2009 Magnus Opus Dei :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 18 Styczeń 2009 Share Napisano 18 Styczeń 2009 to mogę prosić o amnestię, co do jednej kartki chociaż?;)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 18 Styczeń 2009 Share Napisano 18 Styczeń 2009 Prosic zawsze mozna :)Jakos brak w tym watku narzekan na moderatorow - jacy oni sa zli, cenzuruja, wycinaja itp itd...a jeszcze niedawno tak glosno bylo w tym watkuhttp://www.odkrywca.pl/do-moderatora,646138.html#646138oraz w kilku podobnych - nieistniejacychZastanawiajace zjawisko...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 18 Styczeń 2009 Share Napisano 18 Styczeń 2009 nie jeden socjolog mógł by napisać niezłą prace przyglądajac się temu forum ;)Pozdrawiam Modów i Trole :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 18 Styczeń 2009 Share Napisano 18 Styczeń 2009 Socjolog? A co o psychiatrze sądzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 18 Styczeń 2009 Share Napisano 18 Styczeń 2009 Ta, amnestia na forum, heheheNie uwierzę jak nie zobaczę.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 19 Styczeń 2009 Share Napisano 19 Styczeń 2009 słabo się starasz acer bo już ją widać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 19 Styczeń 2009 Share Napisano 19 Styczeń 2009 A ja lubię moją żółtą karteczkę i proszę mi jej nie zabierać!!! To jak odznaka za rany:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 19 Styczeń 2009 Share Napisano 19 Styczeń 2009 Szanowni Panowie; forum odkrywcy" jest dość demokratyczne, w porównaniu np. z Forum Elektroda.pl, mam tak kilka tysięcy postów, wiem, żę to nie ta tematyka, ale za takie wisty" włącznie z moimi na Elektrodzie Mod usuwa post. Ale jest możliwość odwołania się od decyzji. Ciekawe, że istnieje przy każdym poście klawiszek" zgłoś Moderatorowi na przedmówcę +5pkt.Tak że demokracja to płynne" pojęcie, a regulamin drugie!PozdrawiamGW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 19 Styczeń 2009 Share Napisano 19 Styczeń 2009 Lejesz miód na me serce. A dlaczego?Z bardzo prostego powodu- co jakiś czas pojawiają się posty z informacją, że na forum panuje cenzura. Podobno celuje w tym jeden Moderator :-)A do rzadkości należą wpisy, że forum O jest klarowna sytuacja co można a czego nie powinno się robić.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 19 Styczeń 2009 Share Napisano 19 Styczeń 2009 Czlowiekusniegu, uważaj już pszczółki lecą na ten miodek :D już słyszę w oddali krzyk CENZURA!!!!!1!!" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 19 Styczeń 2009 Share Napisano 19 Styczeń 2009 Kurczę, to ja już się domyślam kto jest tym cenzorem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 19 Styczeń 2009 Share Napisano 19 Styczeń 2009 licytujemy sie??:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 19 Styczeń 2009 Share Napisano 19 Styczeń 2009 OK ale Yeti będzie rozjemcą ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 19 Styczeń 2009 Share Napisano 19 Styczeń 2009 Ja też mogę z Wami? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lefa Napisano 19 Styczeń 2009 Share Napisano 19 Styczeń 2009 Prosiłbym o nie wpuszczanie ludzi w maliny.Jak to amnestia odbyła sie na forum?Popatrzyłem na tych co mieli kartki.Mają nadal.Ile było tyle jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.