suchy84 Napisano 28 Grudzień 2008 Napisano 28 Grudzień 2008 Strach sie bać!!!Dłoń podniesiona na władzę zostanie ucięta!!!
martini Napisano 28 Grudzień 2008 Napisano 28 Grudzień 2008 Nie żebym tu popierał Adolfa H., ale jego obrazy chociaż nie budziły kontrowersji:D:D Zwykle przedstawiał on jakieś widoki (o ile się nie mylę, bo nie za bardzo jestem obeznany w temacie obrazów malowanych przez tego....hmm... tą osobę).
woytas Napisano 28 Grudzień 2008 Napisano 28 Grudzień 2008 ale sie dajecie nakrecac jakims typkiem...
vis1939 Napisano 28 Grudzień 2008 Napisano 28 Grudzień 2008 Adolf przynajmniej nie podrabiał ich w photoshopie,ale moge się mylić:-)
elektrit1 Napisano 28 Grudzień 2008 Napisano 28 Grudzień 2008 Niech sobie maluje czy co tam chce, może to jego sposób na zalecznie jakichś komplesów przesiedleńca spod prypeciańskich błot?
felfree Napisano 29 Grudzień 2008 Napisano 29 Grudzień 2008 prawda jest taka , gdyby artysta" zechciał wyjechać do niemiec i malował" by dalej swoje wielkie prace , tamtejsza POLICE , szybko zrobiła by porządek z takimi pracami i autorem. propagowanie faszyzmu w niemczech jest ostro karane . tam nikt nie odwazy się publicznie nosić swastyki..
vojtaz2 Napisano 29 Grudzień 2008 Napisano 29 Grudzień 2008 Niech Admin NK, skasuje konto tego schizo kolesia, właśnie chciałem zobaczyć sobie konto romper stomper, już nie istnieje, skasowali
mikael68 Napisano 29 Grudzień 2008 Napisano 29 Grudzień 2008 felfree zgadzam się z tobą, niech gościu jedzie do Niemiec, a tamtejsza policja zajmie się ędznym" polaczkiem natychmiast i skutecznie za fascynację naziznem a tego brakuje naszej Policji. Najbardziej irytuje mnie fakt,że tacy goście wykorzystują strony społecznościowe jak nasza klasa, żeby się chwalić i głosić swoje przekonania. Dobrze wiedzą że gdyby założyli własny portal to policja miałaby podstawy zająć się nimi, a tak to wchodzą jak złodzieje i zaśmiecają strony służące innemu celowi. Życzę wszystkim szczęśliwego Nowego Roku. Pozdrawiam
vojtaz2 Napisano 29 Grudzień 2008 Napisano 29 Grudzień 2008 A może niech ktoś z nas ładnie opisze typa itd i wyśle temacik jakimś mediom?? TVN bardzo lubi tematy o Naszej Klasie, polubi to że gościu swoją podstawą propaguje nazizm na dużym portalu społecznościowym.Dziennikarze przejrzą nasze forum i tego typa, zobaczą linki do innych gości itd. myślę że chwycą temat :) co wy o tym moim pomyśle sądzicie ??
suchy84 Napisano 29 Grudzień 2008 Napisano 29 Grudzień 2008 vojtaz2. co do romper stomper, ja zgłaszałem ze 2-a razy nadużycie, wpisałem powód i jak jeszcze kilku z nas to zrobiło to widocznie poskutkowało. Podobnie zrobiłem z kilkoma innymi typkami. pozdro
woytas Napisano 29 Grudzień 2008 Napisano 29 Grudzień 2008 Panowie jesli zerkniecie do dzialu towarzyskie do watku... http://www.odkrywca.pl/-poznajmy-sie,5078.html#5078 - poznajmy sie. Sprawdzcie sobie ile osob sposrod stalobywaczy forumowych pisze, ze sa z :Brieg, Glatz festung Breslau, Thorn, Oberschlesien itp itd... Nawet zalozyciel 2 watku zwiazanego z ta paskudna galeria ma nick ktory jest niemiecka nazwa miasta Swidwin...Niestety wiekszosc z Nas nadal jest pod wplywam propagandy niemieckiej - tylko ze na jednych ma wplyw w mniejszym stopniu a na innych w zdecydowanie wiekszym (doslowne pranie mozgu)
tomcat3 Napisano 29 Grudzień 2008 Napisano 29 Grudzień 2008 .........to jest KURA panie generale!!!......:)
Bocian Napisano 29 Grudzień 2008 Napisano 29 Grudzień 2008 Nie karmić Trolla!!!!!Otrzymuje coraz to więcej e-maili w tej sprawie od jednej i drugiej" strony. Problemem jest tylko to że nie wiem kto do mnie pisze w obronie artysty. Aktualnie wynika z tych e-maili że są to 4 różne osoby, ojciec, sam zainteresowany, jego dziewczyna i wujek. Forma tych e-maili nie pozwala mi się nawet do nich rzeczowo ustosunkować bo nie wiem już czy to pisze do mnie autor czy ktoś sobie robi jaja i się pod niego podszywa itp. masakra jakaś :(Faktem jest że Panowie zaczynacie przekraczać cienką linię pomiędzy komentarzem, uwagą i stanowiskiem a zaczynacie schodzić do poziomu bruku i brniecie w moment w którym ktoś napisze za dużo i faktycznie skończy się zgłoszeniem na policję. Nie będę tolerował postów typu rzeba tam pojechać i mu wytłumaczyć", nie będę tolerował też żadnych gróźb, nawoływań, obraźliwych słów tu na forum. Chcecie się pokłócić lub sobie nawzajem nawrzucać to na priv.Musimy rozróżnić stanowisko i wypowiedź clausa322 gdzie nikogo nie obraża i stara się wytłumaczyć swoje zainteresowania a obraźliwymi postami i prywatnymi e-mailami które otrzymała większość z nas a które nie zostały tak myślę napisane i wysłane przez clausa322 a przez osoby dookoła niego. Szczerze to nie wiem jak się ustosunkować do całej sprawy same prace i zdjęcia nie naruszają żadnej ustawy natomiast działalność autora i osób z nim związanych poza malarstwem jest dosyć kontrowersyjna i według prawnika narusza art. 256 kodeksu karnego: Kto publicznie propaguje faszystowski lub inny totalitarny ustrój państwa lub nawołuje do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych, rasowych, wyznaniowych albo ze względu na bezwyznaniowość, podlegagrzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. Wątek zostanie wyczyszczony z obraźliwych zwrotów i wypowiedzi nie w temacie.
bandolero Napisano 29 Grudzień 2008 Napisano 29 Grudzień 2008 Bocian, dla ścisłości- propagowania ideologii totalitarnych zakazuje również Konstytucja Rzeczypospolitej. Problemem pozostaje interpretacja, co już można uznać za propagowanie. Z pewnością jest nim wznoszenie okrzyków heil hitler" oraz głoszenie wyższości rasowej aryjczyków". Nasz nieszczęsny nordyk spod Kołomyi jest jednak moim zdaniem niegroźnym frustratem i być może wyleczyłby się z fascynacji lewactwem (przypominam, że według nowoczesnej klasyfikacji politologicznej nazizm jest ideologią LEWICOWĄ, nie zaś prawicową, jak chciałby Nadredaktór Michnik i jego epigoni) gdyby popracował trochę w swojej ukochanej rzeszy postnazistowskiej i gdyby kilku nordyków sponiewierało go jako wasserpolaczka". Może załatwimy mu robotę na budowie w Niemczech?
felfree Napisano 29 Grudzień 2008 Napisano 29 Grudzień 2008 Bocian zgadzam się z tobą , ale jak mam/y reagować na obrzzliwe e-maile , które dostałem/lismy..
AKMS Napisano 29 Grudzień 2008 Napisano 29 Grudzień 2008 Panowie, ktoś mądry powiedział kiedyś, że nie dyskutuje się z głupcem, bo najpierw sprowadzi do swojego poziomu a następnie pokona doświadczeniem. Myślę, że to dobra rada.
mjut Napisano 29 Grudzień 2008 Napisano 29 Grudzień 2008 Dokładnie, dokładnie. To jest tak jak z CB. Jak gość zacznie puszczać radio przez CB, to nie pozostaje nic więcej jak ignorować to, bo jeśli zaczniemy prosić go, zeby kanału nie zaśmiecał, to można zapomnieć.
mikael68 Napisano 30 Grudzień 2008 Napisano 30 Grudzień 2008 Pora zakończyć ten wątek i zamknąć tę sprawę, moderatora Bociana proszę o zamknięcie. Muszę szczerze przyznać że claus322 mnie zaskoczył swoją odpowiedzią. Szkoda tylko że nie przedstawił swoich racjonalnych argumentów na swoją obronę poza obroną dziewczyny i swoich prac. Mógł rozwinąć odpowiedż ale dobre i to.Okazał trochę kultury i swojej godności sprowokowany naszymi wypowiedziami. I myślę że chłopak w końcu sięgnie po rozum do głowy i zacznie zachowywać się jak poważny meżczyzna a nie dzieciak zafascynowany chorą ideologią. Jutro Nowy Rok i życzę wszystkim forumowiczom dużo zdrowia, szczęścia i powściągnięcia języka;))Pozdrawiam
felfree Napisano 30 Grudzień 2008 Napisano 30 Grudzień 2008 to co oni są pokrzywdzeni ....????? jedna z ostatnich wypowiedzi dziewczyny artysty" dziecino to ty sobie do swego bachora nieslubnego mozesz mówic,nie do mnie...gówno O MNIE WIECIE.....I BEDZIECIE WIEDZIELI...A JA CI TEZ NIE DARUJE OBRAZY DZIADKA.....ANI JEGO DUCH NIGDY CI NIE DA SPOKOJU...."
Czlowieksniegu Napisano 30 Grudzień 2008 Napisano 30 Grudzień 2008 Czyli Urzekła mnie Twoja historia" cz. 2941.To, oczywiście, nie do Felfree :-)Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 09:11 30-12-2008
felfree Napisano 30 Grudzień 2008 Napisano 30 Grudzień 2008 ale to fakt ,ze trzeba zamknąc ten wątek ...życie samo osądzi tą pare...
BRAT_MIH Napisano 30 Grudzień 2008 Napisano 30 Grudzień 2008 Na Naszej Klasie kazdy chce pokazać siebie z jak najlepszej strony, żeby inni zazdrościli - jemu się lepiej ułożyło itp. Jak ktoś potrafi coś namalować ? Na NK klasie się to znajdzie. Wiele sie już przez ten portal wydarzyło. Moim zdaniem zamieszanie wokól tematu jest głupotą, a wyzywanie człowieka od psychicznych wysoce nie na miejscu. Pzdr.
bandolero Napisano 30 Grudzień 2008 Napisano 30 Grudzień 2008 Kolego Brat Mih, osobiście uważam każdego lewaka za psychola, albowiem lewactwo jest patologią psychy. Do tego trzeba mieć naprawdę zryty beret, żeby będąc przesiedleńcem zza Buga (to dotyczy zarówno tego ordyka", którego przodkowie chodzili w walonkach, jak i germańskiej księżniczki", która zapewne sporo genów przejęła po kałmuckich krasnoarmiejcach wyzwalających jej wioskę pośród prypeckich bagien), wielbić niemieckich psychopatów, którzy takich ja oni posłaliby z miejsca do gazu. A tak poza tym oni łamią prawo. Polskie prawo. I to niejeden paragraf, a nawet Konstytucję.
capitan2 Napisano 30 Grudzień 2008 Napisano 30 Grudzień 2008 Ja się nie zdziwię jeśli ludzie Ci okażą się członkami jakiejś GRH...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.