Skocz do zawartości

Dziewczyny poszukiwacze? Sa takie?

Wyro

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
traper ale kolega zapytał sie tylko o to czy są Panie na forum które biegaja z piszczałakami. Po co od razu równasz autora wątku z ziemią, że niby co to ona by z nim nie zrobiła ;) ? Z drugiej strony nie wiesz tez kim on jest i co prezentuje, ale to nieistotne w tym momencie.Bez urazy

pozdrawiam
Adek

Ja kiedyś miałem fajne zdarzenie z dwoma paniami na szlaku chodziły z wykrywaczami,Poprosiły mnie żebym je zabrał na jakieś miejscówki w Bieszczadach i tak zrobiłem no niestety im nic ciekawego nie za farciło tego dnia,ale zaprosiłem je do domu żeby pokazać swoja kolekcje,panie pod wrażeniem spytały mnie czy nie mógł bym odstąpić im parę fantów w zamian jedna z nich miał mi wysłać śpiewnik z Powstania Warszawskiego,i niestety na obietnicach się skończyło.
Ale wracając do tematu te dwie studentki miały zacięcie,wcale nie mniejsze niż my panowie.
Pozdrawiam wszystkie panie.

Piguła plus pani od Trapera (Pax Tibi). To już fajnie. Dziewczyny do boju! Ciekawy byłem, bo nigdy płci pięknej nie spotkałem zabłoconej na polu i nie czytałem takich postów.

A na jakimś wypadzie miło bym się zaskoczył...

Wyro- he he "... nigdy nie czytałem postu kobitki...
skąd wiesz że nie czytałeś? bo to wiesz kto się kryje pod jakim nickiem?"

No wiesz, zazwyczaj łatwo poznać. Znalazłam/znalazłem, szukałem/szukałam, trafiłem/trafiłam :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie