Wyro Napisano 30 Listopad 2008 Autor Share Napisano 30 Listopad 2008 To chyba wyłącznie męski sport. Nigdy nie widziałem i nie czytałem postu kobitki - poszukiwacza. A Wy? A jeśli są i niewiasty, to wystąp postami z szeregu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 1 Grudzień 2008 Share Napisano 1 Grudzień 2008 WyroNa Forum jest jedna Pani, która by Cię zjadła i wypluła sznurówki po Tobie. Zapewniam Cię że BARDZO DUŻO byś się od niej nauczył.Dosyć często można Ją spotkać na chacie.Pełny SZACUNEK dla tej Pani.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piguła Napisano 1 Grudzień 2008 Share Napisano 1 Grudzień 2008 Ja tesz jestem dziewczną i od 7 lat chodze z wykrywaczem nietylko taką pasją interesója sie faceci.A kolekcja powiększa się z dnia nadzień pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morbik74 Napisano 1 Grudzień 2008 Share Napisano 1 Grudzień 2008 Niech dziewczna bardziej uważa na lekcjach,i zainteresuje się ortografią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piguła Napisano 1 Grudzień 2008 Share Napisano 1 Grudzień 2008 sorki za błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek_ Napisano 1 Grudzień 2008 Share Napisano 1 Grudzień 2008 traper ale kolega zapytał sie tylko o to czy są Panie na forum które biegaja z piszczałakami. Po co od razu równasz autora wątku z ziemią, że niby co to ona by z nim nie zrobiła ;) ? Z drugiej strony nie wiesz tez kim on jest i co prezentuje, ale to nieistotne w tym momencie.Bez urazypozdrawiamAdek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Grudzień 2008 Share Napisano 1 Grudzień 2008 A ja będę bronił Trapera. Nawet jeśli zbyt mocno Wyro potraktował, to miejscem na takie pytania jest Towarzyskie lub Integracje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 1 Grudzień 2008 Share Napisano 1 Grudzień 2008 Ja kiedyś miałem fajne zdarzenie z dwoma paniami na szlaku chodziły z wykrywaczami,Poprosiły mnie żebym je zabrał na jakieś miejscówki w Bieszczadach i tak zrobiłem no niestety im nic ciekawego nie za farciło tego dnia,ale zaprosiłem je do domu żeby pokazać swoja kolekcje,panie pod wrażeniem spytały mnie czy nie mógł bym odstąpić im parę fantów w zamian jedna z nich miał mi wysłać śpiewnik z Powstania Warszawskiego,i niestety na obietnicach się skończyło.Ale wracając do tematu te dwie studentki miały zacięcie,wcale nie mniejsze niż my panowie.Pozdrawiam wszystkie panie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 1 Grudzień 2008 Share Napisano 1 Grudzień 2008 To nie było zrównanie z ziemią..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Grudzień 2008 Share Napisano 1 Grudzień 2008 Fakt- masz rację. Ale nie każdy wie, że Ty zła kobieta jesteś :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyro Napisano 1 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2008 Piguła plus pani od Trapera (Pax Tibi). To już fajnie. Dziewczyny do boju! Ciekawy byłem, bo nigdy płci pięknej nie spotkałem zabłoconej na polu i nie czytałem takich postów. A na jakimś wypadzie miło bym się zaskoczył... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piguła Napisano 1 Grudzień 2008 Share Napisano 1 Grudzień 2008 Ja szukam w wałbrzychu i okolicach zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyro Napisano 1 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2008 Ech, szkoda. Ja szukam w domu (Sulejówek pod warszawa i okolice), ale jak tylko zrobię wypad na Śląsk to niechybnie się odezwę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piguła Napisano 1 Grudzień 2008 Share Napisano 1 Grudzień 2008 Zapraszam skarby czekają pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 1 Grudzień 2008 Share Napisano 1 Grudzień 2008 No cóż obiektywnie rzecz biorąc.... jest jedna taka Pani, i na pewno dużo z nas by zjadła na dzień dobry i wypluła sznurówki :)Pełen Szacunek dla tej Pani! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dżihad Napisano 1 Grudzień 2008 Share Napisano 1 Grudzień 2008 Wyro- he he ... nigdy nie czytałem postu kobitki..."skąd wiesz że nie czytałeś? bo to wiesz kto się kryje pod jakim nickiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
areko-golo Napisano 1 Grudzień 2008 Share Napisano 1 Grudzień 2008 Ze by nie było, ja jestem mężczyzną.... z szacunkiem dla pań :D Pozdrawiam Piękne Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 1 Grudzień 2008 Share Napisano 1 Grudzień 2008 ale dziobiecie,ale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruner0 Napisano 1 Grudzień 2008 Share Napisano 1 Grudzień 2008 http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=565072#565110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyro Napisano 2 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2008 Wyro- he he "... nigdy nie czytałem postu kobitki...skąd wiesz że nie czytałeś? bo to wiesz kto się kryje pod jakim nickiem?" No wiesz, zazwyczaj łatwo poznać. Znalazłam/znalazłem, szukałem/szukałam, trafiłem/trafiłam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruner0 Napisano 2 Grudzień 2008 Share Napisano 2 Grudzień 2008 jesteś tego pewien? np.: rafiło mi się takie coś......proszę o id."skąd będziesz wiedział kto to napisał ? :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 2 Grudzień 2008 Share Napisano 2 Grudzień 2008 Kol. Woytas zapodał niedawno fotki atrakcyjnej poszukiwaczki zrobione na Gubałówce, ale coś chyba poszło nie tak, bo wątek wcięło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobrasaper Napisano 2 Grudzień 2008 Share Napisano 2 Grudzień 2008 Niech dziewczyny dadza sobi spokuj z tym sportem i zajmom sie jakims innym sportem np kolarstwem, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nunki Napisano 2 Grudzień 2008 Share Napisano 2 Grudzień 2008 Znam KOBIETĘ-POSZUKIWACZA,która w latach 70-siątych XX wieku znajdowała w ciągu jednego dnia więcej fantów niż wielu z nas znajduje przez wiele lat.POZDRAWIAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 2 Grudzień 2008 Share Napisano 2 Grudzień 2008 Wiesz w latach 70-siątych to ojciec bawiąc się z kumplami nieraz rzucali się hełmem czy dziadek w nich gwoździetrzymał. Inne czasy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.