Skocz do zawartości

Post dla debili

grove3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Proponuję założyć dział dla debili .
Będą w nim umieszczali pytania odkrywców :
Co to za blaszka, kółko , kawałek złomu , czubek , metal , orzełek bez korony , 1 zł z 1982 roku , zdjęcie mojej teściowej , łuska od mausera , szczęka mojej teściowej , czy to jest traszka , czy tego grzyba obgryzł ślimak , czy mój pies ma na 100 % na imię Lajka , czy to prawda że dzielnicowy spółkuje z moją żoną , i czy mam na twardym dysku zdjęcia pedofilskie .
Bo to o co tutaj zadają pytania różne typki to się ociera o debilizm .
Przepraszam jeśli kogoś uraziłem , ale tak właśnie chciałem .
Jeżeli , ktoś chce mi wytoczyć sprawę z powództwa cywilnego , proszę o kontakt prywatny prześlę wszystkie dane łącznie z imieniem psa , którego nie posiadam .
Pozdrawiam wszystkich w pełni normalnych poszukiwaczy\\
Napisano
A ja tam popieram kolegę grove. Z identyfikacji się zrobił, że tak powiem śmietnik. Ludzie wrzucają tam jakieś kawałki złomu niewiadomego o których większość użytkowników nie ma pojęcia i nie dziwie się wcale bo w 90% jest to tylko kawałek metalu znalezionego gdzieś.
PZDR
Napisano
1zł z 1982 mogło by byc warte nawet tysiace zlotych gdyby posiadało wadę/próbę/niski nakład, więc to już dla mniejszych 'debili'... tesciowa ze zdjecia mogla by się okazac Ewą Braun która przeżyła bombardowania Berlina i ukrywa się pod innymi danymi, orzełek bez korony to może byc np. orzełek legionowy, którego zapewne pożąda większosc Odkrywcow,łuska od mausera mogła 'byc swiadkiem' np. bohaterskiej obrony Wizny czy Westerplatte.. ale jak widac niektórzy nazywając kogoś 'debilem' prezentują niższy stopień zaawansowania intelektualnego..
Napisano
Najczęściej są to początkujący zbieracze, których ekscytuje nawet blaszka i sądzą że znaleźli nie wiadomo co.
Ja bym to raczej darował, post tak szybo leci na dół i jakoś chyba później nikomu nie przeszkadza, a ty nie musisz tego czytać jak nie chcesz.
Tak jak kolega 8total4 pisze nigdy nie wiadomo co się ma w tych śmieciach drugiej kategorii i lepiej to sprawdzić.

Kolega bjar_1 świetnie to ujął nic dodać nic ująć.

pozdro!
Napisano
Wkurza mnie takie -Sranie w banie.Dział identyfikacji po to stworzono,aby kazdy mógł zidentyfikowac swoja cenną wykopaną,lub znalezioną rzecz.Dla wielu z nas nawet smieszny poskrecany kawałek złomu jest rzecza nad wyraz cenną.Dlatego proponuję ten post dodac do nowo otwieranego działu-Debilne posty.Pozdro
Napisano
grove3 myślę że ty też na wiele tematów zadawałeś debilne pytania nie świadomie oczywiście ten debil co cię tak irytuje może ma wiedzę na inny temat o którym ty nie masz pojęcia i tym że sposobem może to obrócić się przeciwko tobie w innym temacie
Napisano
cytuje kolegę grove3 (Przepraszam jeśli kogoś uraziłem , ale tak właśnie chciałem)
jedną kartkę już masz
za słownictwo druga kartka
i trzecia za obrażanie innych na forum nie tylko w tym temacie
co daje ci czerwoną kartkę i pa pa pa panie grove3.
bynajmniej ja bym tak uczynił..
Napisano
Padre- ponieważ pytanie o szczegóły pożycia poza małżeńskiego ( gdybym je zadał ) byłoby debilne i impertynenckie, nie interesuje mnie kto chędożył przywołaną żonę.

I tym sposobem mamy faktycznie wątek z inteligentnymi-inaczej wpisami

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie