sudajew Napisano 22 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2008 Witam, ostatnio znalazłem taką stronkę, dość ciekawa rzecz http://www.moikrewni.pl/mapa/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riteks Napisano 22 Wrzesień 2008 Share Napisano 22 Wrzesień 2008 Fajną stronkę Kolego sudajew znalazłeś.Wbiłem swoje nazwisko i faktycznie najwięcej jest tam skąd pochodzi mój ojciec.PozdrawiamRiteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sudajew Napisano 22 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2008 Wiem, sam się zdziwiłem jak wpisałem swoje. W rodzinie mam może z 14 osób o moim nazwisku, a czemu jest takie skupisko??wpisz sobie Kulej i zobaczysz.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 22 Wrzesień 2008 Share Napisano 22 Wrzesień 2008 No ciekawa stronka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 22 Wrzesień 2008 Share Napisano 22 Wrzesień 2008 Mnie najwięcej jest w W-wie i okolicy(tam skąd rodzice pochodzą) i niewspółmiernie dużo we Wrocławiu.Moja pierwsza i jedyna próba szukania drzewa skończyła się na cyt: dokumenty musiały zaginąć w czasie wojny". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riteks Napisano 22 Wrzesień 2008 Share Napisano 22 Wrzesień 2008 Można szukać też w Niemczech.Ja wbiłem Rommel i wyskoczyło mi prawie 2500,a w Polsce 82. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sudajew Napisano 22 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2008 za to chyba rodzina Hitlera ze chyba wstydu pozmieniała nazwiska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 22 Wrzesień 2008 Share Napisano 22 Wrzesień 2008 Nazwisko mojej dziewczyny w Polsce występuje tylko w jednym miejscu tam gdzie mieszka i są to całe 4 osoby szok:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dżihad Napisano 23 Wrzesień 2008 Share Napisano 23 Wrzesień 2008 a u mnie lipa! w moim powiecie mapka pokazuje zero... tymczasem mam tu dość liczna familię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 23 Wrzesień 2008 Share Napisano 23 Wrzesień 2008 Zgadza się dżihad- ja też bin ladenów nie znalazłem;)Załosny żart, przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dżihad Napisano 23 Wrzesień 2008 Share Napisano 23 Wrzesień 2008 he spoko ;))nie znalazleś bo ja z linii Ibn Al-Sheyikh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 23 Wrzesień 2008 Share Napisano 23 Wrzesień 2008 Aleikum salam współtowarzyszu broni:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grec Napisano 24 Wrzesień 2008 Share Napisano 24 Wrzesień 2008 Mnie i mojej rodzinki nie ma ! Zameldowany już jestem ładnych parę latek. Co znaczy mniej niż jeden" ? grec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 24 Wrzesień 2008 Share Napisano 24 Wrzesień 2008 Stare, ale jare :) Ciekawe rzeczu wychodzą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 24 Wrzesień 2008 Share Napisano 24 Wrzesień 2008 fajna rzecz, sporo pasuje do mojego w sumie dośc unikatowego nazwiska :)Nie ma natomiast wszystkich miejsc, które powinny się znaleśc.Wpiszcie sobie np. Nowak... :Dpozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 24 Wrzesień 2008 Share Napisano 24 Wrzesień 2008 Moich jest 5076,trochę dużo.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 24 Wrzesień 2008 Share Napisano 24 Wrzesień 2008 Witam,moich jest tylko 137 osób w kraju,powiedziałbym że w stosunku do Nowaków to Nas nie ma.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravfal Napisano 24 Wrzesień 2008 Share Napisano 24 Wrzesień 2008 Hehe a jakich nazwisk jest najmniej. Ale wpisujcie tylko te które znacie osobiścieMój były sąsiad nazwisko Dołotko 21 osób w polsce <szok> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 24 Wrzesień 2008 Share Napisano 24 Wrzesień 2008 http://www.verwandt.de/karten/absolut/stalin.html widać że rodzina wodza ZSRR przeniosła sie do Niemiec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riteks Napisano 24 Wrzesień 2008 Share Napisano 24 Wrzesień 2008 Nigdy się wcześniej nad tym nie zastanawiałem,ale czy faktycznie różni ludzie noszący to samo nazwisko są w jakiś sposób ze sobą spokrewnieni?A co do Niemiec to zdaje się,że jest tam jeszcze jeden Hitler. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 24 Wrzesień 2008 Share Napisano 24 Wrzesień 2008 a moich jest 4943 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 24 Wrzesień 2008 Share Napisano 24 Wrzesień 2008 e 514...jak na hrabiowskie nazwisko i tak duzo :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 24 Wrzesień 2008 Share Napisano 24 Wrzesień 2008 Cze.Fajna strona,ubaw po pachy.Wiecie że w Polsce na 208 Flaszek przypada 1571 Kieliszków ;))) na 15864 Rybaków przypada 4904 Ryb ;| a na 6917 Kopaczy przypada 4 Fanty ;{{{{{{.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.