tomekk Napisano 29 Maj 2008 Share Napisano 29 Maj 2008 hehe dobra fotka :), ja co prawda żony jeszcze nie mam, ale znaleźć dziewczynę co polubi poszukiwania i nie uważa że hełm czy bagnet to złom, jest dosyć trudno :(Może w biesach albo pod tannenbergiem żyją jeszcze jakieś endemity co to lubią wykopki :)pozdrOtomekk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszekranger11 Napisano 29 Maj 2008 Share Napisano 29 Maj 2008 Często z moją ślubną jeżdżę, na wykopki.Dostaję ja jeden wykrywacz,a moja połowica drugi.Szukanie wygląda tak,że ja namierzam sobie miejsce i kopię.ALE !!! jak ona namierzy,to nie kopie ,tylko mnie woła.Po 2 godz.latania, z miejsca na miejsce mam dość.Wprawdzie nie jest tak źle,bo jest też dużo dobrych stron.Co do ceny sprzętu-TO Łżę!!!!!!!!!!!-JA CHCĘ ŻYĆ!!!!. POZDRAWIAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 29 Maj 2008 Share Napisano 29 Maj 2008 Moja żona, w temacie nowego sprzętu dla mnie, pyta się tylko - jaki nowy wykrywacz będzie zatem dla niej? Teraz ma nieco lepszą maszynkę ode mnie i nadal chce utrzymać ten prymat :)M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek102 Napisano 29 Maj 2008 Share Napisano 29 Maj 2008 U mnie wygląda to tak :Żona mysli , że jestem z kolegami . Koledzy myślą ,że jestem u kochanki . Kochanka myśli że jestem z żoną . A my w tym czasie kopiemy !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 29 Maj 2008 Share Napisano 29 Maj 2008 Panowie nie przesadzajcie, ostatnio dostałem od żonki łopatkę, bo przyda ci się na te twoje guziki" :)Więcej optymizmu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostoja Napisano 1 Czerwiec 2008 Share Napisano 1 Czerwiec 2008 Mnie zona nie pyta gdzie jade,co robie, kiedy wroce, na co wydaje i z kim sypiam jak nie wracam do chaty na noc - bo... jej jeszcze nie mam. Jak narazie wolnosc nie ma dla mnie ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo02 Napisano 1 Czerwiec 2008 Share Napisano 1 Czerwiec 2008 Sprzęt nie jest wcale taki drogi:)Co prawda kolega trochę dostał po uszach, że tyle pieniędzy wydał na zabawkę, ale jakoś przeszło. W końcu 600zł za nowiutkiego Minelaba X terra 70 to nie jakieś tam drobniaki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon_rybnik Napisano 1 Czerwiec 2008 Share Napisano 1 Czerwiec 2008 600 zł ??? Gdzie w takiej cenie sprzedają ? Sam kupie ze dwa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dadi Napisano 2 Czerwiec 2008 Share Napisano 2 Czerwiec 2008 Witam A moja żonka to mówi że te nasze hobby to debilizm i że mamy w głowach po......ne ona nie rozumi co to jest pasja kopacza szkoda że nie jest wyrozumiała . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostoja Napisano 2 Czerwiec 2008 Share Napisano 2 Czerwiec 2008 No nieee.... nowy X-70 za 600 zł. Najgorszy idiota sie na to nie nabierze . ROTFL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 3 Czerwiec 2008 Share Napisano 3 Czerwiec 2008 __________________________________XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX_____Kawalerowi wszędzie źle..._____Żonatemu, tylko w domu..._________________________________XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 3 Czerwiec 2008 Share Napisano 3 Czerwiec 2008 Dlaczego żonatym rosną brzuchy???Wraca kawaler do domu, otwiera lodówkę, patrzy, patrzy i mówi - Znowu to samo, eeee..., lepiej idę na dupy!Wraca żonaty do domu, zagląda do sypialni, patrzy, patrzy i mówi - Znowu to samo... I otwiera lodówkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ms Napisano 3 Czerwiec 2008 Share Napisano 3 Czerwiec 2008 ... i mówi: znowu to samo", idę w las. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo02 Napisano 3 Czerwiec 2008 Share Napisano 3 Czerwiec 2008 Kolego Ostoja, ubliżyłeś żonie mojego kolegi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostoja Napisano 3 Czerwiec 2008 Share Napisano 3 Czerwiec 2008 Gdzie ublizylem?? Czy imiennie sie do kogos zwrocilem? Jak taki oblatany jestes to dawaj link do X-70 za 600 zł. Chetnie kupie ze cztery. PS. Nawet walic scieme trzeba z głowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakofako Napisano 3 Czerwiec 2008 Share Napisano 3 Czerwiec 2008 ...moja się cieszy.Zawsze dużo listów leży po powrocie w skrzynce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 7 Czerwiec 2008 Share Napisano 7 Czerwiec 2008 Zagadka:Jaką wadę postawy ma żonaty mężczyzna ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 7 Czerwiec 2008 Share Napisano 7 Czerwiec 2008 Dupę na boku:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 7 Czerwiec 2008 Share Napisano 7 Czerwiec 2008 Zagadka :Jaka powinna być pozycja kobiety w małżeństwie ?Odpowiedź : Horyzontalna.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 18 Czerwiec 2008 Share Napisano 18 Czerwiec 2008 Przed ślubem:Ona - Ciał Janek.On - No nareszcie, już tak długo czekam.Ona - Może chcesz żebym poszła?On - Nie! Co Ci przyszło do głowy? Sama myśl o tym jest dla mnie straszna!Ona - Kochasz mnie?On - Oczywiście, o każdej porze dnia i nocy.Ona - Czy mnie kiedyś zdradziłeś?On - Nie! Nigdy! Dlaczego pytasz?Ona - Chcesz mnie pocałować?On - Tak, za każdym razem i przy każdej okazji.Ona - Czy byś mnie kiedykolwiek uderzył?On - Zwariowałaś? Przecież wiesz jaki jestem.Ona - Czy mogę Ci zaufać?On - Tak.Ona - Kochanie.Siedem lat po ślubie:Czytajcie od dołu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 18 Czerwiec 2008 Share Napisano 18 Czerwiec 2008 heh, dobre :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sudajew Napisano 21 Czerwiec 2008 Share Napisano 21 Czerwiec 2008 zarąbiste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 22 Czerwiec 2008 Share Napisano 22 Czerwiec 2008 haha z życia wzięte:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.