tomekk Napisano 29 Maj 2008 Napisano 29 Maj 2008 hehe dobra fotka :), ja co prawda żony jeszcze nie mam, ale znaleźć dziewczynę co polubi poszukiwania i nie uważa że hełm czy bagnet to złom, jest dosyć trudno :(Może w biesach albo pod tannenbergiem żyją jeszcze jakieś endemity co to lubią wykopki :)pozdrOtomekk
leszekranger11 Napisano 29 Maj 2008 Napisano 29 Maj 2008 Często z moją ślubną jeżdżę, na wykopki.Dostaję ja jeden wykrywacz,a moja połowica drugi.Szukanie wygląda tak,że ja namierzam sobie miejsce i kopię.ALE !!! jak ona namierzy,to nie kopie ,tylko mnie woła.Po 2 godz.latania, z miejsca na miejsce mam dość.Wprawdzie nie jest tak źle,bo jest też dużo dobrych stron.Co do ceny sprzętu-TO Łżę!!!!!!!!!!!-JA CHCĘ ŻYĆ!!!!. POZDRAWIAM.
beaviso Napisano 29 Maj 2008 Napisano 29 Maj 2008 Moja żona, w temacie nowego sprzętu dla mnie, pyta się tylko - jaki nowy wykrywacz będzie zatem dla niej? Teraz ma nieco lepszą maszynkę ode mnie i nadal chce utrzymać ten prymat :)M.
Bartek102 Napisano 29 Maj 2008 Napisano 29 Maj 2008 U mnie wygląda to tak :Żona mysli , że jestem z kolegami . Koledzy myślą ,że jestem u kochanki . Kochanka myśli że jestem z żoną . A my w tym czasie kopiemy !!
Swiety82 Napisano 29 Maj 2008 Napisano 29 Maj 2008 Panowie nie przesadzajcie, ostatnio dostałem od żonki łopatkę, bo przyda ci się na te twoje guziki" :)Więcej optymizmu!
Ostoja Napisano 1 Czerwiec 2008 Napisano 1 Czerwiec 2008 Mnie zona nie pyta gdzie jade,co robie, kiedy wroce, na co wydaje i z kim sypiam jak nie wracam do chaty na noc - bo... jej jeszcze nie mam. Jak narazie wolnosc nie ma dla mnie ceny.
Pablo02 Napisano 1 Czerwiec 2008 Napisano 1 Czerwiec 2008 Sprzęt nie jest wcale taki drogi:)Co prawda kolega trochę dostał po uszach, że tyle pieniędzy wydał na zabawkę, ale jakoś przeszło. W końcu 600zł za nowiutkiego Minelaba X terra 70 to nie jakieś tam drobniaki:)
leon_rybnik Napisano 1 Czerwiec 2008 Napisano 1 Czerwiec 2008 600 zł ??? Gdzie w takiej cenie sprzedają ? Sam kupie ze dwa :)
dadi Napisano 2 Czerwiec 2008 Napisano 2 Czerwiec 2008 Witam A moja żonka to mówi że te nasze hobby to debilizm i że mamy w głowach po......ne ona nie rozumi co to jest pasja kopacza szkoda że nie jest wyrozumiała .
Ostoja Napisano 2 Czerwiec 2008 Napisano 2 Czerwiec 2008 No nieee.... nowy X-70 za 600 zł. Najgorszy idiota sie na to nie nabierze . ROTFL.
kopijnik2 Napisano 3 Czerwiec 2008 Napisano 3 Czerwiec 2008 __________________________________XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX_____Kawalerowi wszędzie źle..._____Żonatemu, tylko w domu..._________________________________XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
danieloff Napisano 3 Czerwiec 2008 Napisano 3 Czerwiec 2008 Dlaczego żonatym rosną brzuchy???Wraca kawaler do domu, otwiera lodówkę, patrzy, patrzy i mówi - Znowu to samo, eeee..., lepiej idę na dupy!Wraca żonaty do domu, zagląda do sypialni, patrzy, patrzy i mówi - Znowu to samo... I otwiera lodówkę...
Pablo02 Napisano 3 Czerwiec 2008 Napisano 3 Czerwiec 2008 Kolego Ostoja, ubliżyłeś żonie mojego kolegi.
Ostoja Napisano 3 Czerwiec 2008 Napisano 3 Czerwiec 2008 Gdzie ublizylem?? Czy imiennie sie do kogos zwrocilem? Jak taki oblatany jestes to dawaj link do X-70 za 600 zł. Chetnie kupie ze cztery. PS. Nawet walic scieme trzeba z głowa.
jakofako Napisano 3 Czerwiec 2008 Napisano 3 Czerwiec 2008 ...moja się cieszy.Zawsze dużo listów leży po powrocie w skrzynce :)
martian. Napisano 7 Czerwiec 2008 Napisano 7 Czerwiec 2008 Zagadka:Jaką wadę postawy ma żonaty mężczyzna ???
acer Napisano 7 Czerwiec 2008 Napisano 7 Czerwiec 2008 Zagadka :Jaka powinna być pozycja kobiety w małżeństwie ?Odpowiedź : Horyzontalna....
traper6 Napisano 18 Czerwiec 2008 Napisano 18 Czerwiec 2008 Przed ślubem:Ona - Ciał Janek.On - No nareszcie, już tak długo czekam.Ona - Może chcesz żebym poszła?On - Nie! Co Ci przyszło do głowy? Sama myśl o tym jest dla mnie straszna!Ona - Kochasz mnie?On - Oczywiście, o każdej porze dnia i nocy.Ona - Czy mnie kiedyś zdradziłeś?On - Nie! Nigdy! Dlaczego pytasz?Ona - Chcesz mnie pocałować?On - Tak, za każdym razem i przy każdej okazji.Ona - Czy byś mnie kiedykolwiek uderzył?On - Zwariowałaś? Przecież wiesz jaki jestem.Ona - Czy mogę Ci zaufać?On - Tak.Ona - Kochanie.Siedem lat po ślubie:Czytajcie od dołu...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.