Skocz do zawartości

złapali poszukiwacza

emes

Rekomendowane odpowiedzi

tez o tym słyszałem, ale tez słyszałem ze wykopał mine i kopał fanty które sprzedawał na allegro. Korzystał także z serwisów internetowych gdzie zdobywał informacje informacje o miejscach gdzie działa sie historia;) Póki co widać, że najwięcej wpadek jest przez allegro

Swoją drogą to facet miał szczęście na tych stanowiskach", nawyciągał tyle moniaków za pomocą ACEa ? - przecież takie fanty leżą głęboko - no chyba, że buszował po terenie na którym akurat trwały prace archeologiczne. SZALENIEC :-)

Te stanowiska archeologiczne moga być jak 322 575 km.kw.pewnej powierzchni, powstać według uznania, nie przed a po, nawet w formie słowanej. Kto to bedzie później sprawdzał. Reszte dopowiedza w media. Gdyby to był inny kraj nawet bym o tym nie pomyślał, ale to jest niestety ten. Obym sie mylił.
pozdr.

Ale natrzepał skarbów" na tych stanowiskach archeo niech ja skonam :)))!!!Jak chciał zarobić to się powinien zwąchać z mafią i ...handlować narkotykami ,zbierać haracze, albo likwidować konkurencję.Miał by wtedy kasę jak trzeba i debeściaków co go teraz złapali w kieszeni,a w razie totalnej wpadki dostał by z 5 lat w zawieszeniu biedny miś....a tak ma przerąbane i dostanie 10 lat za guziki warte 10 zł :) KOCHAM ten kraj !

jak znajdziesz na polu sredniowieczna monete to juz mozna to uwazac za stanowisko archeologiczne?z tego co widze na zdjeciach to wszystkie pola w polsce powinni opisac jako stanowiska archeologiczne,wedlug mnie koles za bardzo sie wychylil sprzedajac fanty jakie mozna znalezc na zwyklym polu,a reszte podkoloryzowali niebieskie ch....,no coz,trzeba zadbac o statystyke prawda?

pewnie niedługo to będzie strach co kolwiek tu pokazywac bo od razu wlecą na chate bez zapowiedzi
ludzie bedą chowali po kątach albo sprzedawać w niemczech

a mam jeszcze takie pytanko
na jakiej podstawie działa PERKUN z Lubonia no bo też chodzą z wykrywkami ,eksplorują itp

• 4 months later...
mityczne Boratynki czyli przepowiednia ze średniowiecza..
ekstra stara klamra z epoki Cara łupanego..
a gdzie pamięć o tym że nasi przodkowie zostawili to dziedzictwo dla NAS - NARODU ?
Dziedzictwo rządowe czy narodowe ?
owszem jezeli kopal na stanowiskach archeo - sk... syn i złodziej..
Ciężko mówić o detalach skoro nie prowadzi się człowieka za rękę..
bynajmniej wiele sytuacji woła w kraju o pomstę do Nieba a prawo o kategoryczną nowelizację..
ehh..
pozdro!

Jak zwykle któryś z funkcjonariuszy okazał się nad gorliwy. Niestety czasami ludzka głupota nie zna granic. Co do stanowisk archeo gość przesadził, jestem zdecydowanie przeciw!
A tak w ogóle chodzimy z wykrywkami hobbystycznie czy dla zarobku? Za robotę niech się chłopak weźmie a nie guziki na allegro sprzedaje :)
Całe szczęście że sprawa skończyła się pozytywnie!
Pzdr.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie