herbstnebel Napisano 28 Styczeń 2008 Napisano 28 Styczeń 2008 nsz45......kurde nie mam sił do polskich idiotów. nsz by tego skur... widłami rozniosło.
Der Panzerfahrer Napisano 28 Styczeń 2008 Napisano 28 Styczeń 2008 rece opadaja... brak mi slow..., a czy to czasem nie jest nielegalne??
8total4 Napisano 28 Styczeń 2008 Napisano 28 Styczeń 2008 nie wiedziałem ze skinheads są grupami rekonstrukcyjnymi :))dobre sobie...słowiańscy aryjczycy..
martian. Napisano 28 Styczeń 2008 Napisano 28 Styczeń 2008 Niektórzy nie zdążyli zauważyć, że bolszewizm się skończył dawno temu, ale ludzka głupota trwa nadal w najlepsze...:((
Trooper85 Napisano 28 Styczeń 2008 Napisano 28 Styczeń 2008 Rence opadywujom...Przy każdej takiej historii przychodzi mi do głowy to samo pytanie: czy ci piewcy słowiańsko-aryjskiej rasy (czy innych durnot jakie tylko oni potrafią wymyśleć), wiedzą, że Polacy to byli dla ich idoli" raczej unter" niż uber". I że ich samych ustawili by jako drugich w kolejce do gazu.Nie będzie niemiec pluł nam w twarz sieg heil!"Aukcja ma charakter kolekcjonerski , nie propaguje żadnej ideologii oraz nie nawołuje do żadnych przekonań"Znacie jakiegoś kolekcjonera koszulek i czapek z neonazistowskimi symbolami???
Swiety82 Napisano 28 Styczeń 2008 Napisano 28 Styczeń 2008 Myślę że 90% zwykłych ludzi nawet nie zwróci uwagi na te naszywki, a tylko wtajemniczeni w temat.Co innego jakby sprzedawał czapki ze swastyką czy wroną, wtedy każdy wiedział by co i jak, i aukcja przeszłaby do historii...ps. A może wymyśli ktoś czapkę z czerwoną gwiazdą lub sierpem i młotem, ciekawie by wyglądała :P :)))
elcolonello Napisano 29 Styczeń 2008 Napisano 29 Styczeń 2008 Z czerwoną gwiazdą raz poproszę ;)Jeżeli chodzi o te czapeczki to o ile się orientuję to raczej oferta jest skierowana do skinów nazistów- a dla nich nie ma różnicy narodowość, (no prawie :p ) a rasa itp.Debile pozapominali co SS wyrabiało na naszych ziemiach... Z narodowością to mają szajbę tak zwani narodowcy często powiazani z Młodymi Wszechpolakami. Dla tych znaczenie ma narodowość i rasa. Wierzą w Boga i leją Żydów, murzynów i całą resztę iepożądanych". Też debile...
grec Napisano 29 Styczeń 2008 Napisano 29 Styczeń 2008 Panowie !Zgłaszajcie naruszenie zasad ! To propagowanie symboli faszystowskich. Ja zgłosiłem.pozdrgrec
Swiety82 Napisano 29 Styczeń 2008 Napisano 29 Styczeń 2008 grec brawo, zrobiłem to samo. Trzeba tępić faszystów.
8total4 Napisano 29 Styczeń 2008 Napisano 29 Styczeń 2008 ogolnie subkultura skinheads nie miała nic wspólnego z zadną polityką, w Anglii ruchy te zapoczątkowali Jamajczycy. po rozłamie w `83r powstały nacjonalistyczne i neoprawicowe bojowki, okreslajace sie mianem skinheads, niestety w obecnych czasach 90% skinheadów to ci z 'prawicy' tzn. NS albo nacjonaliści.w Rosji podobno plaga..pozdro!
elcolonello Napisano 29 Styczeń 2008 Napisano 29 Styczeń 2008 Tak. Niestety banda pajaców wypaczyła taki piękny ruch jakim była subkultura Skinheads w Wielkiej Brytanii. Kiedyś oglądałem w TV (nie pamiętam jaka stacja) dwu i półgodzinny chyba reportaż o ruchu Skinheads. I tym starym, który powoli się odradza np. SHARP, i tym wypaczonym. prowadzący (Skinheadzi z WB o ile pamiętam jeżdzili m.in. w odwiedziny do S. w Niemczech, Hiszpanii, USA, Polski, Szwecji. Żałuję, że nie było niczego pod ręką żeby to nagrać... Jka byli w Polsce oczywiscie w reportażu znalazła się bijatyka z Policją przed jakimś koncertem :(
8total4 Napisano 29 Styczeń 2008 Napisano 29 Styczeń 2008 SHARP - SkinHeads Against Racial Prejudice - mialo na celu przypomnienie młodym ludziom, iż ruch skinheads nigdy nie był pod wpływami żadnych dogmatów politycznych, rasizmu i nacjonalizmu.
Trooper85 Napisano 29 Styczeń 2008 Napisano 29 Styczeń 2008 Pierwotnie to była swego rodzaju odpowiedź na subkulture hipisów. Hipisi wywodzili się w większości klasy średniej lub nawet wyższej. Ruch skinheads wyrósł na biednych angielskich robotniczych przedmieściach. Tam nie było miejsca na długie włosy, sandałki (tzw jezuski") czy spodnie - dzwony. Krótkie włosy (raczej jeżyk" niż na łyso) i ciężkie robocze buty. Słuchali rege i ska. I trzymali sie z dala od jakiejkolwiek polityki. Dzisiaj najbliżsi temu pierwowzorowi są chyba tzw. rudeboys. A to z neonazistowską plagą w Rosji to prawda. Wybryki naszych nazioli to nic w porównaniu z tym co tam sie dzieje.
Darek419 Napisano 29 Styczeń 2008 Napisano 29 Styczeń 2008 http://allegro.pl/search.php?string=waffen+ssco tu komentować.
elcolonello Napisano 30 Styczeń 2008 Napisano 30 Styczeń 2008 Tak jak mówisz woytas- chociaz w ten sposób można tępić robactwo ;)
Zwierzu Napisano 1 Luty 2008 Napisano 1 Luty 2008 Panowie...Czy Wy za bardzo nie przesadzacie?Nie jestem zadnym neo nazi a zamierzam kupic kurtke w kamo eichentarn" do lasu.Po prostu uwazam (pewnie nie tylko ja} ze eich" to jedno z najlepszych kamo maskujących.Szczególnie w okresie letnim.I co?I je po prostu kupie.Gdyby ten kamuflaz wymyslili Eskimosi tez bym go kupił.PozdrawiamZwierz
Towarzysz Iwan Napisano 1 Luty 2008 Napisano 1 Luty 2008 A może kubeczek?http://allegro.pl/item303576784_kubki_z_godlami_dywizji_waffen_ss.htmlSzkoda, że już luty, babuni albo dziadziowi by się spodobał, odświeżył dawne wspomnienia...
danieloff Napisano 1 Luty 2008 Napisano 1 Luty 2008 Zwierzu - kupiłem dokładnie te spodnie, poza kamo nic ich nie łączy z portkami ss, krój jak normalne BDU. W miarę wytrzymałe i dobre na zimę i wczesną wiosnę. Wada to materiał z przewagą poliestru nad bawełną, dletego dobre raczej na zimne pory roku, no i kolory, który szybko płowieją. Ale za tą cenę to w miarę dobre portki na zimowe babranie w ziemi.
elcolonello Napisano 1 Luty 2008 Napisano 1 Luty 2008 Zwierzu- jakbyś miał na tych portkach runy SS to by był nieprzyjemne, a że są podobne...A propos kubeczków- nie chciałbym wejśc do jakiegoś biura i zobaczyć, że paracownik pije sobie z takiego kubeczka...
8total4 Napisano 1 Luty 2008 Napisano 1 Luty 2008 Zwierzu, tu nie o kroje czy kamuflaże chodzi..Tylko o to że ludzie świadomie wychwalają totalitaryzmy, ich przywódców i wszelakie symbole, kojarzące się w tym kraju tylko ze złem.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.