herbstnebel Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 Bjar - jaka uczelnia :>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bagnetSS Napisano 17 Listopad 2007 Share Napisano 17 Listopad 2007 dobry post,nie czytalem calego tylko dwa pierwsze wpsiy ale napisze co ja jestem":-)studia skonczone na grunwaldzkiej w rzeszowie zarzadzanie administracja ale cienka kasa z tego bo co po tym moge byc jakis burmistrz sanoka czy wojt czarnej:-dwiec sie wzielem za handle dzielami sztuki taki ze mnie skormny stefan bartura,pseudo wladca bieszczad:-Dale jezdze bmw x-5 4.4 silnik z progami chrome furka, pol chrewtu do mnie nalezy(chrewt to zalew solinski dla niewtajemniczonych)i tak sobie dorabiam czasami jako przewodnik po trasie legionow a czaesm tez we lwowie po duzym teatrem kupuje ikony:-Dpozniej je w berlinie albo w NY sprzedaje bylym czlonkom UPA,dobrze mi sie zyje i jestem szczesliwy:-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 18 Listopad 2007 Share Napisano 18 Listopad 2007 huk 100, bagnetSS!!! Jak chcecie się zaczepiać to spotkajcie się albo coś, a nie zaśmiecajcie forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cis Napisano 18 Listopad 2007 Share Napisano 18 Listopad 2007 Aktualnie branża budowlana, chyba 6 z kolei.P.S.Czekam z niecierpliwością na kolejne odcinki bagnet show (zaczynam nawet już go lubić :)hehehhe - jutro w godzinach 04.00 - 07.00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 18 Listopad 2007 Share Napisano 18 Listopad 2007 krzysiekzzr - pozdrowionka z Centrali;-) Już niedługo Dzień Kolejarza, będzie premia:-) Kiedyś był też na Forum kolega z CARGO, ale ostatnio się nie ujawnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esus Napisano 18 Listopad 2007 Share Napisano 18 Listopad 2007 Nie wszyscy hydraulicy wyjechali do Francji :)-ps.1 na temat brzuchów-Kto nie ma brzucha ten kiepsko r.cha",2 wiem Hitboy64 że może ci się narażę ale uwarzam że przegięciem jest to że pewien osobnik ciągle tu się wypowiada-dodam że nie chodzi mi tu o Huka100 :)))pozd.No to tyle i jak by komuś rurka pękła to powiemwoda napotykając na otwór wypływa";) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 19 Listopad 2007 Share Napisano 19 Listopad 2007 Wszelkie posty nie związane z tematem wątku zostały usunięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 19 Listopad 2007 Share Napisano 19 Listopad 2007 A ja to skakam ze spadochronem zawodowo -tylko w Biesach -nawet zimą :):) -pozdro dla Bociana -ale żeś mnie ogolił hehe -pozdor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 19 Listopad 2007 Share Napisano 19 Listopad 2007 trenujemy przed skokiem na stole do układania spadochronów z małym hukiem heheh -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 19 Listopad 2007 Share Napisano 19 Listopad 2007 zawód- technik żywienia, praca- technik żywienia + prywatni pacjenci(masaż, bierne)studia- zaoczne: fizjoterapia ;)do wykrywki pasuje jak pięśc do nosa ;)I Panowie Kolekcjonerzy" popieram pozbawianie broni palnej cech użytkowych serdecznie olewając umniejszanie jej wartości historycznej... wyobraźcie sobie świat, w którym walnięty sąsiad może trzymac w domu sprawną pepeszę. O niewypałach nie ma co wspominac ;]...monetki zbieram^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 19 Listopad 2007 Share Napisano 19 Listopad 2007 kol. herbstnebel tak z G.Ś.;]a dokladniej M-ce;)kol. Pomsse jasne ze chce sie kopac tylko ze czasem nie ma juz jak:(bo jak wracam to za 1h ciemno sie robi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 19 Listopad 2007 Share Napisano 19 Listopad 2007 Najcięższy zawód - Student :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 19 Listopad 2007 Share Napisano 19 Listopad 2007 To i ja dołączę się do wesołej ferajny : student IV roku historii, niedługo pewnie bezrobotny ;)@Bjar to może w takim razie masz czas na poprowadzenie serii konkursów historycznych w ramach www.ligahistoryczna.pl lub zaopiekowanie się jednym z nowych projektów.Brakuje nam ludzi, poszukiwani są programiści PHP,MySql z doświadczeniem, graficy, osoby do opieki nad serwisami, osoby zajmujące się zawodowo filmowaniem z każdej części polski, scenarzyści, montażysta video i wielu innych. ciągle aktualne praca@odkrywca.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 19 Listopad 2007 Share Napisano 19 Listopad 2007 O O O ooo Bociek montażysta video" - mogę tam coś pomontować, różne rzeczy już robiłem w takim Adobe premiere, amatorskie bo amatorskie ale jakby co to wiesz.I w ogóle gdzie jest link do tych wirtualnych muzeów :)??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neszna Napisano 19 Listopad 2007 Share Napisano 19 Listopad 2007 A propos tematu to jeśli ktoś ma AC to prawdopodobnie kiedyś wrednie odmówiłem mu udzielenia pomocy na drodze hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 Dziennikarz, informatyk, elektronik, meteorolog, War Man. NIE !!!Informatyk, elektronik, dziennikarz, meteorolog.Cholera by to wzięła, sam już nie pamietam !Aaaaa !!! Dziennikarz, elek......, no i ten, ... no .... Altzhaimer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 no właśnie - Alzheimer (-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 ech acer, fajna praca, sam kiedys w lesie robiłem, może nie jako leśnik, ale bardzo fajnie wspominam tamte czasy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 Bociaaaaaaaaaaaan, i co z tą posadą montera filmów? Zarzuć coś więcej na ten temat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 herbstnebel only privnadal poszukujemy programistow PHP,MySQL chętnych do pomocy (płatnej) przy rozwijaniu muzeum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FalkenBurg Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 A ja sie uczę w Technikum Ochrony Środowiska w tym roku i następnym mam po 1 miesiąc praktyk w tym roku idę do ZUK a za rok do wojska coś związaniego z oczyszczaniem wody i chemikaliami ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 26 Listopad 2007 Share Napisano 26 Listopad 2007 HhahahaPolecam sytuację powiedzieć odbiorcy drewna : - w tym roku na mocy uchwał KLD nie kupi Pan drewna drogą ofertową "- Co ?! Wy ch..... !!!!"I tak miałem przez kilka ostatnich tygodni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pralek LP Napisano 26 Listopad 2007 Share Napisano 26 Listopad 2007 No nie Acer rozbawiłeś mnie po same pachy... Mam podobne sytuacje jak dzwoni ktos i chce kupic opał(bukowy, dębowy) i pada kwestia ceny.Ostatnio mnie miły pan spytał czy pana poj....ło??" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honker Napisano 27 Listopad 2007 Share Napisano 27 Listopad 2007 czesc zawód wyuczony to mechanik obróbki skrawaniem,ostatnio (13 lat) praca w hurtowni miesa i wędlin.pozd.marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rjp71 Napisano 27 Listopad 2007 Share Napisano 27 Listopad 2007 Jestem drukarzem.Do k-szela,jak moja żona/mgr farm./ zobaczyła Twój post o magistrach to ją ruszyło.Podobno w jej aptece jest inaczej.Ale mieszkamy w tzw.Polsce B i mgr czy technik pracują tak samo.Pozdrawiam.Robert. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.