poldek Napisano 29 Wrzesień 2007 Napisano 29 Wrzesień 2007 Przyjmij w moim i moich kolegów z trójmiasta wyrazy współczucia.Koledzy składając kwiaty w morskiej toni I listopada będą pamiętać o twoim bracie.„Pan jest moim pasterzem nie brak mi niczego....”
krasnoludek Napisano 29 Wrzesień 2007 Napisano 29 Wrzesień 2007 Współczuję. Wyrazy współczucia dla całej rodziny
8total4 Napisano 29 Wrzesień 2007 Napisano 29 Wrzesień 2007 Chciałbym złożyc najszczersze kondolencje i wyrazy współczucia. Pamiętaj jednak że wszystko co Brat zrobił dla innych pozostanie docenione i zapamiętane jako dobro którym dzielił się z innymi ludźmi. Kiedy odchodzi dobry człowiek, jest to tragedia dla wielu innych ludzi, również dla każdego z nas tutaj obecnych. [*] pokój! :(
smuga_79 Napisano 29 Wrzesień 2007 Napisano 29 Wrzesień 2007 Odszedl jeden z NAS Wspolczuje i skaldam kondolencje !!!
dezerter75 Napisano 29 Wrzesień 2007 Autor Napisano 29 Wrzesień 2007 Jestem bratem Grzegorza Szuleckiego(dezerter75). Ostatnie swe plany wiązał z wydobyciem jakiegoś wraku między miejscowośćią Miłkowice a Jezierzany. Podaję współżędne-mnie nic po nich-mieszkam na stałe w Irlandi. Grześka przyjaciele się zgodzili- a więc nic mi po tych danych. To z zapiskow Grześka. Z pamiętnika>.Na tym urywają się zapiski. Jest kilka innych ale dotyczących zrzutowisk broni i niwypałów.
to17071990 Napisano 29 Wrzesień 2007 Napisano 29 Wrzesień 2007 Każdą rozpocxzęta idee trzeba kontynuować.[*]
dezerter75 Napisano 29 Wrzesień 2007 Autor Napisano 29 Wrzesień 2007 Nie wiem dlaczego ale całe info nie poszło na forum. Jeśli ktoś chce mogę wysłać pewne dane dotyczące okolic Legnicy na meila.
beaviso Napisano 29 Wrzesień 2007 Napisano 29 Wrzesień 2007 Takiego posta jeszcze nie czytałem :( Pomyśleć, że któregoś dnia ktoś mógłby się tu wpisać za mnie po raz ostatni...Zechciej przyjąć serdecznie wyrazy współczucia i ode mnie.Michał Beaviso"
FalkenBurg Napisano 30 Wrzesień 2007 Napisano 30 Wrzesień 2007 Panie dezerter75 dzielenie sie danymi gdzie może leżeć jakiś wrak mogą być złe z tego względu że po prostu może ktoś to wykorzystać niecnie wydobyć i sprzedać za granice przepraszam że to pisze ale musiałem
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.