Hebda Napisano 31 Sierpień 2013 Share Napisano 31 Sierpień 2013 Już nie tak piękny jak na foto ale melduje się:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 31 Sierpień 2013 Share Napisano 31 Sierpień 2013 Kto pokemona budzi?Woodhaven wisiałeś w wątku od dobrych 10 minut z zegarkiem w ręku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 31 Sierpień 2013 Share Napisano 31 Sierpień 2013 Ledwo zdążyłem do domu wpaść ..... jak by nie było u mnie jeszcze 31.08 6.05 PM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damianq123 Napisano 31 Sierpień 2013 Share Napisano 31 Sierpień 2013 damianq melduje swoje przybycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 31 Sierpień 2013 Share Napisano 31 Sierpień 2013 Kapral sidzok melduje się!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 31 Sierpień 2013 Share Napisano 31 Sierpień 2013 starszy szeregowy cuma melduje się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patton12 Napisano 31 Sierpień 2013 Share Napisano 31 Sierpień 2013 Melduje się jak (prawie) zawsze gotowy do boju patton12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 31 Sierpień 2013 Share Napisano 31 Sierpień 2013 Melduję się i ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 31 Sierpień 2013 Share Napisano 31 Sierpień 2013 Melduje się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buli1011 Napisano 1 Wrzesień 2013 Share Napisano 1 Wrzesień 2013 starszy strzelec buli1011 melduję swoją gotowość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 1 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2013 Czołem żołnierze!W szeregu zbiórka!Proszę podkomendnych o tradycyjne wykonanie rozkazów na dzisiejszą okoliczność.Przypomnijmy: 74 lata temu było tak:http://www.youtube.com/watch?v=hwBq6wry6TI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz998 Napisano 1 Wrzesień 2013 Share Napisano 1 Wrzesień 2013 szeregowy lukasz998 melduje swoje przybycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian84 Napisano 1 Wrzesień 2013 Share Napisano 1 Wrzesień 2013 Ja tez sie zamelduję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morek Napisano 1 Wrzesień 2013 Share Napisano 1 Wrzesień 2013 Starszy szeregowy sie melduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 1 Wrzesień 2013 Share Napisano 1 Wrzesień 2013 Nowy się melduje :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weles Napisano 1 Wrzesień 2013 Share Napisano 1 Wrzesień 2013 Czołem..Weles się melduje! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 1 Wrzesień 2013 Share Napisano 1 Wrzesień 2013 Jako kapelan proponuję o godz. 21.00 wdać się w chwilę zadumy i zmówić modlitwę:Usłysz mnie, o Panie!Mówiono mi, że nie istniejesz,a ja, jak ten idiota, wierzyłem w to.Ale pewnego wieczoru,jakby przez dziurę jakiejś starej bomby,zobaczyłem niebo.I nagle zdałem sobie sprawę,że powiedziano mi kłamstwo.Gdybym zadał sobie odrobinę trudu,alby przyglądać się uważnie temu, co stworzyłeś,mógłbym natychmiast spostrzec,że ci, którzy to mówili, robili wszystko,aby mi nie powiedzieć, że kot to kot.Czy to nie dziwne, że musiałemznaleźć się w piekle po to,aby znaleźć czas na to, by spojrzeć Ci w twarz!Kocham Cię bezgranicznie...i pragnę, abyś o tym wiedział.Za chwilę odbędzie się straszna bitwa.Kto to wie?Może zawitam u Ciebie już dzisiaj wieczorem.Nie byliśmy dotąd wielkimi przyjaciółmi,i dlatego trwożę się, mój Boże,czy będziesz na mnie czekał przy drzwiach.Spójrz: widzisz jak płacze!Widzisz mnie, jak się rozklejam!Ach, gdybym Cię poznał wcześniej...Tak, idę! Muszę już iść.Czy to nie paradoksalne:Teraz, kiedy Cię już spotkałem,nie boję się śmierci.Do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikami Napisano 1 Wrzesień 2013 Share Napisano 1 Wrzesień 2013 Starszy strzelec pikami melduje się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikt Napisano 1 Wrzesień 2013 Share Napisano 1 Wrzesień 2013 Kapral Nikt....melduje się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 1 Wrzesień 2013 Share Napisano 1 Wrzesień 2013 Strzelec Generał(?)Remek na posterunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 1 Wrzesień 2013 Share Napisano 1 Wrzesień 2013 Czołem żołnierze !!!Podsumowanie tegorocznej edycji Poszukiwania w 2032 roku. "porucznik pokemon (dowódca plutonu)podporucznik Woodhaven (z-ca dowódcy, kwatermistrz)st. sierżant Hebda (adiutant) sierżant michal1514 (dowódca IV drużyny)sierżant karpik ( dowódca I drużyny)sierżant zbyniek (dowódca II drużyny)sierżant GeneralRemek (dowódca III drużyny)plutonowy sonicsquad (kapelan)plutonowy Poszukiwacz bunkrów (dowódca V drużyny)plutonowy Swiety 82plutonowy vis1939plutonowy niktkapral kokeshkapral 8total4kapral Człowiek śniegukapral czarnykotkapral blackdog68kapral martinikapral traper6kapral blo 39kapral dżihadkapral danieloffkapral beerokapral RyB@14kapral Hitboy64kapral Mirek 69kapral Pit_100kapral aslvkapral sidzokkapral cumakapral patton12kapral Kuba 115kapral buli1011kapral szczurek_1979kapral Damian 84kapral morekkapral pikamikapral Welesstarszy strzelec sylwekkrawczyk (poeta)starszy strzelec Daro Shadowstarszy strzelec Stock84starszy strzelec Tradytorstarszy strzelec andzystarszy strzelec rafal_etzstarszy strzelec Cronosstarszy strzelec honekerstarszy strzelec jan-80starszy strzelec Tuszekstarszy strzelec steellstarszy strzelec ktos451starszy strzelec damianq123starszy strzelec sidzokstarszy strzelec lukasz998starszy strzelec eksplorator1995 Zapraszam za rok przy okazji kolejnej rocznicy września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 1 Wrzesień 2013 Share Napisano 1 Wrzesień 2013 Jakiś czas temu w terenie,chodzimy,zamiatamy..Niewiele wychodzi(potem wyszło)Ale jak przez długi czas lipa człowiek się czasem zmęczy,zmacha..Zatrzymałem się,spojrzałem na Piotrka.Zapytałem zniechęcony brakiem dobrych sygnałów:\\Odpowiedz mi na jedno ważne pytanie-czego my tak naprawdę szukamy?\\"(Nieobecne spojrzenie przed siebie,na drzewa,pomiędzy nimi..)\\Wszystkiego..Historii\\"I to jest to!365dni do kolejnego apelu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weles Napisano 2 Wrzesień 2013 Share Napisano 2 Wrzesień 2013 Hebda znowu rybek z fontanny podjadł ;)) ..i sentymentalny się zrobił :) ale co prawda to prawda..-jeśli nie my to kto??..odkrywajmy historię..pielęgnujmy ją,konserwujmy,segregujmy..a potem na stare lata zastanowimy się co z tym(i) naszymi 'znajdami'zrobić..moje pewno 'pójdą' do jakiegoś małego,lokalnego muzeum..niech cieszą oczy lubiących historię..do następnego apelu..pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 3 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2013 Dziękuję za udział w tegorocznej zabawie.Do pamiętnej daty pozostało aż/tylko 19 lat!Trwamy na posterunku!Do zobaczenia za rok!Spocznij! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 3 Wrzesień 2013 Share Napisano 3 Wrzesień 2013 O proszę, już na sierżanta awansowałem :)1 wrz. zameldować się nie mogłem bo internetu brak było :(Do zobaczenia w następnym roku :)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi