karpik Napisano 1 Wrzesień 2017 Share Napisano 1 Wrzesień 2017 Na wygnaniu, ale w pogotowiu, melduję się:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weles Napisano 1 Wrzesień 2017 Share Napisano 1 Wrzesień 2017 Melduję się!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tolka Napisano 1 Wrzesień 2017 Share Napisano 1 Wrzesień 2017 obecna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuki Napisano 1 Wrzesień 2017 Share Napisano 1 Wrzesień 2017 Melduję się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa2 Napisano 1 Wrzesień 2017 Share Napisano 1 Wrzesień 2017 Melduję się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 1 Wrzesień 2017 Share Napisano 1 Wrzesień 2017 Yeti,wez sie skasuj z tym apelem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 1 Wrzesień 2017 Share Napisano 1 Wrzesień 2017 Melduje się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Wrzesień 2017 Share Napisano 1 Wrzesień 2017 Hebda (9622 / 310) 2017-09-01 17:51:03Po pierwsze primo- Nie mam Pana płaszcza i co mi Pan zrobi?Po drugie primo- odpowiadam na palące potrzeby społeczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 1 Wrzesień 2017 Share Napisano 1 Wrzesień 2017 odpowiadam na palące potrzeby społeczne"Sadysta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nunki Napisano 1 Wrzesień 2017 Share Napisano 1 Wrzesień 2017 melduję się !! (dinozaur - 67 wiosenek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szydlo1 Napisano 1 Wrzesień 2017 Share Napisano 1 Wrzesień 2017 Melduję się Cześć ich pamięci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morek Napisano 1 Wrzesień 2017 Share Napisano 1 Wrzesień 2017 Melduję się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuki Napisano 1 Wrzesień 2017 Share Napisano 1 Wrzesień 2017 Watek upolityczniony jak nic. Prowokacja slaba jak siersc na futrzakach po lecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 1 Wrzesień 2017 Share Napisano 1 Wrzesień 2017 Po apelu posprzątam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 1 Wrzesień 2017 Share Napisano 1 Wrzesień 2017 Hebda tyle lat, a Ty dalej z pepeszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 1 Wrzesień 2017 Share Napisano 1 Wrzesień 2017 Sentyment mam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m4sherman Napisano 1 Wrzesień 2017 Share Napisano 1 Wrzesień 2017 m4sherman melduje się. Spóźniony bo spóźniony, ale jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 1 Wrzesień 2017 Share Napisano 1 Wrzesień 2017 melduje sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 1 Wrzesień 2017 Share Napisano 1 Wrzesień 2017 Pokemon gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 1 Wrzesień 2017 Share Napisano 1 Wrzesień 2017 Na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 2 Wrzesień 2017 Share Napisano 2 Wrzesień 2017 Do ilu dni uznajemy samowolke a dezercje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 2 Wrzesień 2017 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2017 Czołem żołnierze!Po tylu latach, po raz pierwszy nie udało mi się zameldować na czas (to ze względów zdrowotnych). Mogłem to uczynić 31 sierpnia, czynię teraz- więc awansu nie będzie.Dziękuję skromnej grupie kolegów którzy się zameldowali i na ten pseudo-awans zasłużyli. Kwatermistrza/adiutanta proszę o wykonanie zadania wszelkiego podsumowania.Apel smoleński zostawmy. Nie jest to ten wątek i śmierć poległych w tragedii to nie śmierć w walce na froncie ale tragedia jest tragedią i najlepiej jej nie roztrząsać. Kolega wziął to na własne sumienie to niech dźwiga. Ja za Hubalem powiem: ie będę dupy woził jak inni chodzą piechotą".Dziękuję za tegoroczną edycję.Dalsze rozkazy później.Czołem!(-) pokemondowódca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikt Napisano 2 Wrzesień 2017 Share Napisano 2 Wrzesień 2017 Czołem ! Byłem na posterunku - serwer Odkrywcy nie chodził. Nie wiem, czy tylko u mnie czy tak ogólnie , ale pamiętałem. Awansu nie będzie -ale obowiązek spełniłem. PS' Ten apel to tak na serio - czy ta jakiś niesmaczny żart ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikt Napisano 2 Wrzesień 2017 Share Napisano 2 Wrzesień 2017 PS2' po meldunkach widzę,że tylko u mnie coś odkrywca się nie otwierał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 2 Wrzesień 2017 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2017 chorąży nikt- proszę wykonać rozkaz i nie komentować Apelu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi