cuma Napisano 1 Wrzesień 2012 Share Napisano 1 Wrzesień 2012 starsi niż ja pod broń stawali!strzelec cuma się melduje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 1 Wrzesień 2012 Share Napisano 1 Wrzesień 2012 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 1 Wrzesień 2012 Share Napisano 1 Wrzesień 2012 a na razie póki Ojczyzny bronić nie trzeba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 1 Wrzesień 2012 Share Napisano 1 Wrzesień 2012 i pytanie 1-no zadać tylko chciałbym.na ile znam historię, to za czyny bohaterskie, stopnie wyższe przyznawano.wiekowy już jestem, i się doczekać nie zdołam.a żonie mojej przyjemniej by było, żeby chociaż do {??? cumy} na kwaterę" przychodziła!cóż zrobić mam, jaki czyn ohaterski popełnić", żeby szybciej awansować?! ie pisanie bzdur na forum" w grę nie wchodzi!2032r.! emerytury nie dożyję, a co dopiero tego roku!strzelec cuma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 2 Wrzesień 2012 Share Napisano 2 Wrzesień 2012 Podsumuje ktoś?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 2 Wrzesień 2012 Share Napisano 2 Wrzesień 2012 stary się robię ale jeszcze zipie więc i ja się melduję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 2 Wrzesień 2012 Share Napisano 2 Wrzesień 2012 Sid30... czas stawania do apelu upłyną o północy, masz kolejna szansę za rok ....... Podsumowanie tegorocznej edycji rodzi się niestety w bólach z uwagi na długi weekend (Labor Day ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychus Napisano 2 Wrzesień 2012 Share Napisano 2 Wrzesień 2012 Kiedy nabór? Chętnie się dołączę :DK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 2 Wrzesień 2012 Share Napisano 2 Wrzesień 2012 Jak upłynął termin !? A o Pospolitym Ruszeniu, lub o partyznatce nikt nie słyszał ?My walczymy do ostatka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 2 Wrzesień 2012 Share Napisano 2 Wrzesień 2012 .... Cytat z Ojca Dyrektora { pokemon (2460 / 59)2007-08-23 10:19:00 } Raz w roku tj. 1 września (Wybuch wojny :-)) będę się meldował tutaj aż do 2032 roku!Jak się kiedyś nie zamelduję 1 września, to będzie oznaczało, że nie żyję, albo co innego mi się przytrafiło :-)I taka jest tu zasada i basta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 2 Wrzesień 2012 Share Napisano 2 Wrzesień 2012 Czołem żołnierze!Podsumowanie tegorocznej edycji .podporucznik pokemon (dowódca plutonu)chorąży Woodhaven (z-ca dowódcy, kwatermistrz)sierżant Hebda (adiutant)kapral sonic squad (kapelan)starszy strzelec sylwekkrawczyk (poeta)sierżant karpik ( dowódca I drużyny)sierżant zbyniek (dowódca II drużyny)plutonowy General Remek (dowódca III drużyny)sierżant michal1514 (dowódca IV drużyny)plutonowy Poszukiwacz bunkrów (dowódca V drużyny)plutonowy Swiety 82kapral kokeshkapral 8total4kapral Człowiek sniegukapral czarnykotkapral blackdog68kapral martinikapral traper6kapral blo 39kapral dżihadkapral danieloffkapral beerokapral RyB@14kapral Hitboy64kapral Mirek 69kapral Pit_100kapral aslvkapral vis 1939kapral sidzokkapral niktstarszy strzelec Daro Shadowstarszy strzelec Stock84starszy strzelec Tradytorstarszy strzelec andzystarszy strzelec rafal_etzstarszy strzelec Szczurek_1979starszy strzelec Cronosstarszy strzelec Damian 84starszy strzelec morekstarszy strzelec Kuba 115starszy strzelec honekerstarszy strzelec pikamistarszy strzelec buli1011starszy strzelec szczurek_1979starszy strzelec jan-80starszy strzelec Tuszekstarszy strzelec steellstarszy strzelec Welesstarszy strzelec ktos451starszy strzelec patton12starszy strzelec cumastarszy strzelec cuma .... no wiesz po nas to zapewne zostanie tylko ...https://forum.odkrywca.pl/uploads/forum_old/photos/picsforum21/kehlenschnitt1187364114_copy3.jpgDo zobaczenia za rok !!! ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 2 Wrzesień 2012 Share Napisano 2 Wrzesień 2012 ku chwale Ojczyzny!!!i Odkrywcy też!!! do zobaczenia za rok!tak mi dopomóż Bóg!już stary starszy strzelec cuma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 3 Wrzesień 2012 Share Napisano 3 Wrzesień 2012 Hmmm, nie ważne, co do tego czasu wykopię, aby tylko mnie do 2032 r. nie zakopali :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 3 Wrzesień 2012 Share Napisano 3 Wrzesień 2012 ...ani nikogo z najbliższych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buli1011 Napisano 3 Wrzesień 2012 Share Napisano 3 Wrzesień 2012 w książeczce wojskowej wbite 1187 strzelec"na forum odkrywca starszy strzelec buli1011"he he awans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 19 Wrzesień 2012 Share Napisano 19 Wrzesień 2012 No to się nazywa przegapić:( Dziękuje za uwzględnienie żołnierza na urlopie:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilw96 Napisano 19 Wrzesień 2012 Share Napisano 19 Wrzesień 2012 Melduje się na rozkaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 20 Wrzesień 2012 Share Napisano 20 Wrzesień 2012 a dlaczegóż to ten zacny temat wylądował w niebycie odmętów Styksu?? Mam nadzieję że to przez pomyłkę moda lub omsknięcie palców na klawiaturze lub ew. myszy :( wnioskuję więc aby ów szanowny MOD przywrócił go do HP chociażby... Yeti, Tyfusie i inni wodzowie naszego forum bardzo Was proszę o przywrócenie tematu do właściwego działu.pozdrawiam Szczurekps. a spóźnialscy niech doczekają do następnego wezwania... nie róbcie teraz obciachu. Za rok zameldujcie się w terminie a może wasze niedbalstwo zostanie Wam wybaczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 20 Wrzesień 2012 Share Napisano 20 Wrzesień 2012 szczurek_1979,jakiego styksu? Cały czas z tego co wiem był na HP:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 20 Wrzesień 2012 Share Napisano 20 Wrzesień 2012 nie kolego :) własnie miałem do Ciebie słać petycję... był w dołku na 100%... no chyba że ja ślepy, czytać nie umiem albo oczy nie powiem czym mi zalazły ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 20 Wrzesień 2012 Share Napisano 20 Wrzesień 2012 albo... może i... nie jestem już pewien ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 20 Wrzesień 2012 Share Napisano 20 Wrzesień 2012 Temat stary od zawsze w HP :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 20 Wrzesień 2012 Share Napisano 20 Wrzesień 2012 Zdołowałbym. Wykopany z doła we wrześniu, kiedy ożyna tak bardzo przeszkadza, ma większą wartość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 31 Sierpień 2013 Share Napisano 31 Sierpień 2013 Melduje się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 31 Sierpień 2013 Share Napisano 31 Sierpień 2013 Chorąży Woodhaven melduje swoje przybycie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi