damiani Napisano 3 Październik 2007 Napisano 3 Październik 2007 Czekamy z niecierpliwością na nowy produkt :)Byleby cena była przystępna :D
Rahirha Napisano 4 Październik 2007 Napisano 4 Październik 2007 Cześć. Mam solarisa" oceniam go w skali 1-10 na 9 to spoko sprzęcior dał mi wiele radości na wykopkach. Czekam na premierę nowego, jeśli pan Arek zrobi go i będzie miał lepsze parametry to ma napewno jednego chętnego na zakup. Pozdrowienia dla konstruktora i innych użytkowników.
jakofako Napisano 4 Październik 2007 Napisano 4 Październik 2007 Napisz Rahirha coś o swoich smutkach.Już nic się nie dzieje,czy oddałeś w końcu na gwrancji i liczysz na szybki sewis??!!!(wazeliniarz)
fenster Napisano 9 Październik 2007 Napisano 9 Październik 2007 Witam wszystkich.Kiedy wkoncu wyjdzie ten nowy rutus, czekam i czekam a tu nic....Chyba predzej polacy nowego abramsa zrobią niz rutus wykrywe. pozdr
wilhelm6 Napisano 9 Październik 2007 Napisano 9 Październik 2007 Witam!Przecież kilkanaście postów wyżej masz odpowiedź kiedy ukaże się nowy sprzęt RUTUSA więc po co to marudzenie?wilhelm6
tomekk Napisano 11 Październik 2007 Napisano 11 Październik 2007 Witam!Latam z Solarką i jestem bardzo zadowolony , baterie tylko dosyc szybko zjada , i tu moje pytanie czy nowy rutus będzie bardziej energoszczędny, prosił bym o odpowiedź jeżeli producent może zdradzić taką infomracje.PozdrOtomekk
MK Napisano 23 Październik 2007 Napisano 23 Październik 2007 Oj, gdyby tak połączyć Solarkę z energoosczędnością Smętka, to by był dopiero sprzęt :]Oby do wiosny!
CZARNY.PL Napisano 29 Październik 2007 Napisano 29 Październik 2007 PANOWIE MAM ZAMIAR KUPIĆ RUTUSA ALE CZY KTOŚ Z WAS MOŻE MI PODPOWIEDZIEĆ JAK BĘDZIE SIE SPRAWOWAŁ NA SŁONYCH PIASKACH CO WTEDY Z JEGO ZASIĘGIEM?
Catadero Napisano 30 Październik 2007 Napisano 30 Październik 2007 Używam Solarisa na różnych glebach i nie ma żadnych problemów ze słonymi piaskami.Kwestia ustawienia gałek.Ale trzeba pochodzić by zrozumieć co wykrywka do Ciebie gada.P.S.Jestem z Gdyni więc siłą rzeczy znaczną część czasu spędzam na słonych glebach.
Spiderski Napisano 30 Październik 2007 Napisano 30 Październik 2007 Jeżeli chodzi o plażę to Solaris jest OK. Lecz jeżeli podchodzisz bliżej słonej wody, gdy piasek jest mokry to Solaris nieda się dostroić do gleby.pozdrArtur
karpik Napisano 23 Listopad 2007 Napisano 23 Listopad 2007 Cena solarki to już(w promocji") 1100zł. Czyżby nowy był już na ukończeniu, czy to standardowa zimowa zniżka;)
Ging Napisano 26 Listopad 2007 Napisano 26 Listopad 2007 Jeden z dystrybutorów napisał w ofercie, że Solaris po promocyjnej cenie będzie dostępny do końca roku lub do wyczerpania zapasów, więc chyba od nowego roku ruszy sprzedaż nowego modelu.
jaco25 Napisano 27 Listopad 2007 Napisano 27 Listopad 2007 witam,a ja słyszałem dziś że pierwsze sztuki są już testowane,miejmy nadzieje że niedługo się ukaże.pozdrawiam
Catadero Napisano 27 Listopad 2007 Napisano 27 Listopad 2007 Jaco,a gdzież to słyszałeś o testowaniu nowych Rutusów?
nikt Napisano 29 Listopad 2007 Napisano 29 Listopad 2007 Witam ! Mogę tylko napisać ,że jest testowany. I to od jakiegoś czasu.pozdrawiam .
acer Napisano 29 Listopad 2007 Napisano 29 Listopad 2007 A więc jest już (są) prototyp(y) :)Też nie mogę się doczekać na naszą odpowiedź na Minelaba :)Coś a la Tygrys Królewski / IS-2 :))
Sv Napisano 29 Listopad 2007 Napisano 29 Listopad 2007 To ja z chęcią mogę go potestować:)Ps. w nowym egzemplarzu proponuję zrezygnować w gąbki - ta w wilgotnym terenie mocno się brudzi, a przy częstym użytkowaniu miejscami się nadrywa bądź lekko odkształca.Sv
Spiderski Napisano 29 Listopad 2007 Napisano 29 Listopad 2007 Dokładnie wiadomo kiedy premiera? Kiedy możemy zobaczyć zdjęcie nowego cuda Rutusa?pozdrArtur
CZARNY.PL Napisano 10 Grudzień 2007 Napisano 10 Grudzień 2007 witam panowie jak ustawiacie gałki na plaże? ja bylem dziś na próbe nie moge nażekać jak na pierwszy raz bo duzo kapsli nie kopalem a jestem amatorem ale może coś żle kreciłem.
Spiderski Napisano 14 Grudzień 2007 Napisano 14 Grudzień 2007 Tak samo jak na pole i do lasu ustawiasz Rutusa!Ewentualnie mniejsza czułość.pozdrArtur
lukawica Napisano 16 Grudzień 2007 Napisano 16 Grudzień 2007 jestem w stanie dodać 500 zł do ceny nowego Rutusa (niezależnie jaką ustali producent), jeżeli dodatkowo będzie miał: 1.Możliwość eliminowania polmosów.2. Słuchawki bezprzewodowe.Pozdrawiam Andrzej
beaviso Napisano 16 Grudzień 2007 Napisano 16 Grudzień 2007 Lukawica, ja na swoim RF+ zazwyczaj słyszę kiedy jest polmos. Problem w tym, że identyczny sygnał daje mi wiele płytkich monetek, a także dała mi go pewna aluminiowa czaszeczka z czapki jakiegoś brzydkiego pana. Wolę więc wykopać 1000 polmosów i nie ominąć tego jednego drobiazgu. W moich marzeniach jest natomiast wycinanie pepeszek, co jest niewykonalne, bo w zasadzie są ich trzy rodzaje (łuski, całe ze skorodowanym czubkiem, całe z kolorowym czubkiem).Fajnie by było, gdyby nowy R. ważył tak do 1300-1400 gr...M.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.