Kiler Napisano 22 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2003 Niedlugo nawet fotek fantow nie bedziemy mogli sobie przesylac, bo zostaniemy postrzezeni jako zagrozenie bezpieczenstwa wewnetrznego. Co Wy na to?http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=1365017&kat=1342&ticket=6607569058453732r9BkrudJBKLg0tEfrsTJOVUxAgpwL4oNljOHwMmuvT0X%2FTApxjIwWNGityGNYa0bWSqz716WSc9%2BJG4rwfJdvEXKuU3NOuYlf71rHn2RnFPXZeGZ4ZiaWz2gvVLj9vuO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 22 Sierpień 2003 Share Napisano 22 Sierpień 2003 Panika. Polska również chce mieć swojego echelona".Jak ktoś chce ukryć informacje to i tak to ukryje. Chociażby ostatnie zabawki do steganografii. Niepozorne zdjęcia lub fragmenty graficzne serwisów zawierające w sobie zakodowane informacje lub całe pliki. To coraz popularniejszy sposób wymiany treści nie dla postronnych. Ogarnąć taką ilość informacji jaka codziennie przewala się przez konta pocztowe paru tylko portali to koszmar. I to kolejny raz pokazuje że internet jest tylko z pozoru anonimowy. Anonimowy co do tożsamości i lokalizacji a nie co do informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago Napisano 22 Sierpień 2003 Share Napisano 22 Sierpień 2003 hmmm...emalie trzeba czasem sprawdzać...hahaha...bez sensu?..nie..ale w innym kontekscie..:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 23 Grudzień 2003 Share Napisano 23 Grudzień 2003 codzienie dostaję po kilkanascie spamów nigdy ih nie przeglądam po odebraniu zaraz lądują w koszu pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d007 Napisano 24 Grudzień 2003 Share Napisano 24 Grudzień 2003 ROTFL Ja mam konta na prywatnym serverze, którego właścicielem jest mój kolega więc panowie z ABW mogą mi naskoczyć. hehehepozdrawiam d007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szefo Napisano 24 Grudzień 2003 Share Napisano 24 Grudzień 2003 No to ładny syf chcą nam wyciąć, jeszcze trochę i zaczną sprawdzać czy każdy siusia prawidłowo...albo wróć komuno i każdy będzie mogł myśleć pod warunkiem że będzie to myśl partii:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gambit Napisano 24 Grudzień 2003 Share Napisano 24 Grudzień 2003 Zagrożenie terroryzmem... W Szczecinie prezydent odwołał oficjalnego miejskiego Sylwestra o terroryści..." Sorry ale lepszym celem jest 4-poziomowy dom towarowy w przedwigilijny wieczór niż ludzie na otwartej przestrzeni... Prawda jest taka że nie ma kasy ale sam sobie jest winien... Kiedyś koleżanka mi mówiła, że w TPSA wszystkie rozmowy są nagrywane i kontrolowane... Ciekawe skąd mieliby kasę na takie przedsięwzięcie, bo z własnej kieszeni by tego nie robili skoro miałoby to być na rzecz służb specjalnych RP. Masoni i cykliści... to wszystko przez nich ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Grudzień 2003 Share Napisano 24 Grudzień 2003 To demokracja po amerykańsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 24 Grudzień 2003 Share Napisano 24 Grudzień 2003 acha i jeszce jedno potępiam besprawne wchodzenie strużów prawa do mieszkań celem sprawdzenia legalności oprogramowania polski kapitalizm " jak ktoś słusznie zauważył pozdrawiam marecki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioterek Napisano 25 Grudzień 2003 Share Napisano 25 Grudzień 2003 Jeżeli myślicie, że nas z tego forum nie wyłuskują", to jesteście niepoprawnymi optymistami.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Grudzień 2003 Share Napisano 26 Grudzień 2003 niech nas pocałują... To tak w skojarzeniu z polska komedią:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firmanty Napisano 24 Styczeń 2016 Share Napisano 24 Styczeń 2016 Co się martwicie? O ile wiem Konstytucja zabrania cenzury wszelkich środków przekazu. Jeżeli coś zrobią, to my się dobierzemy im do dupy. Staną przed trybunałem konstytucyjnym (co najmniej). Trzeba walczyć o swoje prawa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 24 Styczeń 2016 Share Napisano 24 Styczeń 2016 Tak delikatnie zwrócę uwagę, że...hrabia 2003-12-26 17:39:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
straczek1988 Napisano 24 Styczeń 2016 Share Napisano 24 Styczeń 2016 kolega powinien dostać jakąś nagrodę od adminów za kotleta tj odgrzanie kotleta roku:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 24 Styczeń 2016 Share Napisano 24 Styczeń 2016 Fakt- może prowadzić w wyścigu o Złotą łopatę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobiepan Napisano 24 Styczeń 2016 Share Napisano 24 Styczeń 2016 tak po prostu wygląda BAAARDZO przemyślany post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steell Napisano 24 Styczeń 2016 Share Napisano 24 Styczeń 2016 Mania prześladowcza u niektórych, albo chcą się na siłę załapać na styropian" by tworzyć potem swoją legendę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firmanty Napisano 25 Styczeń 2016 Share Napisano 25 Styczeń 2016 Już mam 4 złote łopaty, ale 5 też może być. Dawajcie. Ja w wątku http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=725500#1801557 pod datą 2015-07-25 14:05:29 dałem wam dwa dobre programy. Korzystajcie z nich, a będziecie bezpieczni. Dodatkowo zainstalujcie Tor i jakiś dobry firewall. Pamiętajcie, macie prawo do prywatności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 25 Styczeń 2016 Share Napisano 25 Styczeń 2016 A mnie w szkole, ale to za poprzedniego reżymu było, że należy unikać przypadkowych kontaktów i po prostu się zabezpieczać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 25 Styczeń 2016 Share Napisano 25 Styczeń 2016 Każdy orze jak może. Jedni przekopują tony ziemi, inni ony" gigabajtów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firmanty Napisano 26 Styczeń 2016 Share Napisano 26 Styczeń 2016 Zabezpieczać można się w ten sposób.http://polska.newsweek.pl/nie-chcesz-aby-wladza-czytala-twoje-maile-przeczytaj-6-prostych-rad-,artykuly,377961,1.htmlhttp://progresnet.pl/nowa/jak-chronic-komputerhttp://www.116111.pl/problemy/jak-zabezpieczyc-komputer,aid,150http://www.pcworld.pl/news/384777/10.sposobow.na.zabezpieczenie.nowego.komputera.htmlNiestety nigdy nie wiadomo na kogo się trafi. Ostrożności nigdy za wiele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.