Skocz do zawartości

podziękowania dla forum Odkrywcy"

PATRON

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ja tam rozumiem Patrona i innych kolekcjonerów, którzy nie chcą się dzielić informacjami, skoro sa ludzie na tym forum, których głównym zadaniem jest zajmowanie się komu i w jaki sposób odebrać pojazd lub fragment jego kolekcji.
  • Odpowiedzi 53
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Nie wiem czy jestem zaliczany do nowych czy do starych forumowiczów bo nie pamiętam od kiedy tu piszę. Faktem jest że niegdyś czytałem wszystkie posty a teraz omijam już całe działy i coraz rzadziej zaglądam na forum. W porównaniu z tym co się teraz dzieje to posty niejakiego Panzergrenadiera to był pikuś.
Na razie Patron. Mam jednak nadzieję, że nie wytrzymasz i wkrótce wrócisz.
Napisano
Hart natomiast będąc totalnym chamem kiedy potrzeba , a gładkim elegantem jak jest konieczność zostanie tu na tym forum niczym Szwajcarska anbasada w Iranie i będzie reprezentował tych którzy nie maja już nerwów na użeranie się.Harta napędza nienawiść innych jaką do niego żywią i cieszy się jak dziecko jak cos się dzieje.
Może to i głupie , ale ktoś musi zostać , choćby dla przeciwwagi.
Co do smrodu na jaki uskarżają się - i słusznie - niektórzy ludzie - ja mam wieczny katar i żadnego smrodu nie czuję - mogę się w tym chlewie tarzać do woli , najwyżej Akagi spłuknie mnie potem z Karchera.
Hart
Napisano
Dziś sie wszyscy w pierś biją ale jak w towarzyskich był wątek o najbardziej szanowanych/lubianych userach to pik święcil triumf bo można było przeczytać: pik 78 za pyskówki", ak tak pyskówki są super, muszą być"... Jak się publicznie pientnuje chamstwo to admini też nie reagują. Zdecydujsie się czego chcecie po forum...
Napisano
Ale czy ten wątek nie jest równie niezwiązany z tematem jak pyskówki polityczne? Rozumiem, że się komuś nie podoba przynudzanie i chrzanienie. Jesli tak to może tu nie zaglądać a nie robić jakies teatralne sceny rozrywania szat odchodzenia itp. Nie ma sposobu aby wyeliminować kretyńskie gadki szmatki. Mozna nie brać w nich udziału i czytać tylko rzeczy ciekawe.
Napisano
Jacenty, bez urazy, tak wciąż i wciąż czytam te Twoje rozbudowane posty, których 2320 już napykałeś, a regulamin stanowi:
Nie zapychamy Forum wypowiedziami typu "Masz rację - jeśli chcemy poprzeć czyjąś wypowiedź, staramy się ją rozwinąć, zaprezentować własne argumenty." :D

Pzdr

Grzesiu
Napisano
Podobnie jak komputer, od czasu do czasu trzeba się zrestartować". Nie ma co drzeć szat, ten post jest swoistym esetem" po zapchaniu Forum głupotami, a od teraz spróbujmy bardziej trzymać się regulaminu Forum i informacji merytorycznych, chociaż sam wiem, że to bywa trudne:-)
Pozdrawiam i estartuję"!
Daniel
Napisano
Grzesiu ,a co tu prezentować skoro a.korbaczewski wyraził wspaniale to o czym tu się od paru dni bredzi.A pykam tak tylko dlatego ,że chcę wygrać tajny konkurs . Kto pierwszy napyka 5000 postów dostanie dożywotnią prenumeratę Odkrywcy i możliwość przeklinania na forum!!!
Napisano
5000 tysiecy postów to jeden z forumowiczów już dawno apykał". Co ciekawe jego posty sa zawsze na temat historii i odkryć, zawsze są w temacie. I nigdy nie wdaje się w jałowe dyskusje.
Napisano
A cha Grzesiu jeszcze jedno. Nie będę już pisał nie rozbudowanych postów w stylu o to chodzi". Będę teraz pisał tak jak Ty ....Też tak uważam" - mam nadzieję ,że teraz będziesz zadowolony :)
Napisano
Doskonale rozumiem, że nie chce się wam czytac wszystkiego (albo w ogóle) więc podam wam swoją technikę: czytam po pierwsze temat, po drugie co ma na sercu" założyciel tematu i w końcu ostatni wpis, który może poruszać już to co chciałem zawrzeć w swojej wypowiedzi. I niestety czytając te właśnie ostatnie wpisy dochodzę do wniosku, że są: nie w temacie, nie na temat, głupie, sarkastyczne i...
Reasumując- nie chce się pisać na temat, mało tego, inni podłapują tylko aktualny wątek (ten beznadziejny ostatni wpis) i tak leci pieprzenie o dupie maryni" :-(
PS. To czy czytam środek, uzależniam od tego jak bardzo dany wątek mnie interesuje, oraz od tego, czy mam zamiar zabrać głos.
Nie jestem alfą i omegą, ale jeśli co poniektórzy nie umieją tego sobie poukładać, może niech spróbują mojego sposobu i przestaną zaśmiecać to forum :-(
I jeszcze w sprawie cyferek dla mniej zorientowanych- na dole jest wyszukiwarka i można wpisać nicka danej osoby i poczytać wypociny". Więc pytam: Czy komuś z dużą cyferką przynosi splendoru że 90% jego wypowiedzi to spam"?
Polecam się zresetować" i zrobić estart" o któym była mowa powyżej- tyle w temacie- PATRON nie odchodź :-)
Pozdro dla normalnych, wytrwałych i wytrawnych Odkrywców, których jest tu nadal bardzo wielu i którzy posiadają ycerski honor" jak właśnie m.in. PATRON :-)
Napisano
Jestem tu zupełnie nowy bo mnie interesuje od lat II wojna światowa i no chciałem wymienić poglądy. Ale nawet nie zdążyłem się za bardzo rozpędzić, a tu Lokomotywa (sorry teraz Parowóz)już mnie wziął za Winnetou. Ale nic to, jak mawiał pewien rycerz.
Zgadzam się z Patronem, on doszedł po prostu do takiego stanu, gdzie człowiek ma już poprostu dość.
Ludzieeeee, dosyć chamstwa, dosyć lżenia, dosyć insynuacji. Masz informacje, chcesz się podzielić to napisz, nie chcesz albo nie masz - nie rób kaszany, szkoda naszego czasu na przelewaniu pustego w próżne i dyskusji o d***e Maryny. Tak a propos *** służą do poprawnego zapisu brzydkich i wulgarnych słów. Kto nie wie, to niech sobie zajrzy do odpowiedniego słownika.
Odmeldowuję się.
Napisano
Tez zastanawiam sie nad zmiana forum i jestem juz coraz blizej tego. Jak zauwazylem i ten watek zaczyna odbiegac od tematu. Dobra rada to taka, zeby odpowiedzi na posty byly rzeczowe a nie uczuciowe i gdybajace.
Napisano
witaj-PATRON
jestem na forum 2-wa lata imyślę to samo co Ty.
dupki robią tak (blablabla i smar do czołgu albo he he he)i postów 1000-5000
pozdrawiam-arti
Napisano
PANOWIE, CZEMU JESTEŚCIE TAK RZENUJĄCY?
BRAK WAM JAJ- „ZIUTEK DAJ SPOKÓJ”- CZY OTO WAM CHODZI...

MOŻNA GADAĆ GŁUPOTY, ALE NA LITOŚĆ BOSKĄ - NIE NA TAK WIELKĄ SKALĘ. ZARAZ WSZYSCY SIĘ TU WPISZĄ,KTÓRZY TWORZYLI TE FORUM POSTAMI. WIĘC KTO JE TWORZYŁ? KRASNOLUDKI?

IDZCIE SPAĆ – JESTEŚCIE ZMĘCZENI. JUTRO BĘDZIE LEPIEJ.
A WY CZY NIE JESTEŚCIE TWÓRCAMI NUDY>>>>>?

NUDA- POLSKIE FILMY – NUDA.... NUDNI - JESTEŚCIE. JA PEWNIE TEŻ.

ZMIENIAJCIE FORUM,NA PLUS
PILNUJCIE KOLEGÓW ... i do przodu.

I TYLE, AŻ TYLE.
Napisano
Patron, DTH .....itd. - a dajcież spokój! Już potoczna wiedza socjologiczna donosi,ze w każdej populacji jest powyżej 2% różnej maści destruktów. Kretyni są częścią rzeczywistości i niby czemu to, albo i inne forum, miałoby być od nich wolne!
No i co z tego wynika? Ano - nic! A w poniektórych wątkach bywało ciekawie - merytorycznie może i nie, ale jak pięknie się niektórzy odsłaniali...A tęsknota do interwencji moderatora objawiona w którymś z postów wyżej - czyż to nie piękne wsród dorosłych ludzi. A interwencje mojego ulubionego moderatora, co go nie wymienię, żeby nie obrazić funkcjonariusza na urzędzie (bo tym się wyrażnie poczuł, stając się alfą i omegą od prawa autorskiego i kryteriów, co jest, a co nie jest reklamą)- też przeca piękne, choć może niezbyt eleganckie.
I dlatego uprzejmie proszę - dajcie się, od czasu do czasu, przeczytac - a może nawet uda się niekiedy takim pisaniem zreperować jakiegoś kretyna..(sam w to nie wierzę)...
Napisano
Witam.
A ja chciałbym szczerze podziękować, ponieważ dzięki temu forum(choć pośrednio, gdyż pomogli mi jego użytkownicy) wiele rzeczy jakie znalazłem, zostały zidentyfikowane. Mam też możliwość zobaczenia znalezisk ludzi z całej Polski, a nie jakiejś elity. Konflikty były zawsze, dlatego lepiej jest nieraz komuś odpuścić.
Pozdrawiam.
Napisano
Panie Adamie popieram ...I dlatego uprzejmie proszę - dajcie się, od czasu do czasu, przeczytac - a może nawet uda się niekiedy takim pisaniem zreperować jakiegoś kretyna..(sam w to nie wierzę)..."
Kilku już udało się zmienić...
Ale występuje zmęczenie materiału". A niektórzy strasznie męczą. Na różne sposoby. I bynajmniej, nie tylko o kulturę słowną chodzi...
Napisano
jacenty, jedno z dwojga - albo ja nie jestem w stanie zrozumieć twojej wypowiedzi , co nie jest niemożliwe, albo ty kompletnie nie pojąłeś mojej. Metod eperowania kretynów" jest tyle, że pewnie sobie nawet wyobrazić nie możesz, a jednym ze sposobów jest ignorowanie ich obecności. Najdalszy jestem od metody walenia w mordę, zwłaszcza na forum, i nie to lansuję - co byś dostrzegł, gdybyś zadał sobie trud czytania z jednoczesnym zrozumieniem...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie