sebek1974 Napisano %s o %s Napisano %s o %s Nie ma większenio znaczenia, gdzie trafi. Trzeba go po prostu najpierw wzciągnąć, ale nie widzę w pobliżu żadnego Bergepantera.:(
bjar_1 Napisano %s o %s Napisano %s o %s Godzinę temu, Jedburgh_Ops napisał: Pierwsza teoria, gdzie toto trafi. Podobno WSK Koblenz, się obiło mi o oko w hitlerowskim internecie.
sebek1974 Napisano %s o %s Napisano %s o %s Jakoś Tank Hunter wszystko wie, może on go tam sam zakopał?
Woodhaven Napisano %s o %s Napisano %s o %s Wstawiam kolejne zdjęcie, żeby niektórzy nie mogli spać – w końcu dlaczego tylko ja mam mieć nocne koszmary, skoro mogę się nimi z wami uczciwie podzielić?…
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) 1 godzinę temu, bjar_1 napisał: Koszmar to będzie, jak go zaczną palnikiem chlastać. Gdyby tak się stało to gdzieżby się podziała legendarna niemiecka kultura techniczna i historyczna? Ciekawsze jest to, czy doprowadzą toto do stanu jezdnego? Specjalnych powodów do tego mieć nie będą, bo a) reko drugowojennych Übermenschów jest w RFN zakazane; b) pokazy, prezentacje, eventy z udziałem czegokolwiek nawet nie reko, ale ukazującego tradycje i symbolikę hitleryzmu są w RFN obłożone takimi restrykcjami, że praktycznie są niewykonalne. Edytowane %s o %s przez Jedburgh_Ops
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s Jeśli Niemcy nie sprzedadzą tego na rynku muzealniczo-kolekcjonerskim to w RFN na sto procent to się zmarnuje, a mogłoby jeździć, grać w filmach itp.
sebek1974 Napisano %s o %s Napisano %s o %s Tak, w najnowszym serialu: Vier Panzerfahrer und ein Hund.:(
Cypis Napisano %s o %s Napisano %s o %s 5 godzin temu, Jedburgh_Ops napisał: Ciekawsze jest to, czy doprowadzą toto do stanu jezdnego? przecież to niemieckie wystarczy usunąć piasek zalać wachę i oleje i pojedzie
Rekomendowane odpowiedzi